Judoka02 Postat Mai 9 Raport Distribuie Postat Mai 9 fie mea prefera cartofi fierti in coaja si taiat felii, ouale fierte tot asa felii, porumb si maioneza :-) eu mai inlocuiesc cartofii cu sfecla rosie fiarta. F buna iese si in varianta asta. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judoka02 Postat Mai 9 Raport Distribuie Postat Mai 9 Am frigiderul aproape gol. [bib] Magazinele sunt inchise , ca e sarbatoare.cred ca fac niste salata de paste si paste cu nuci, pt cine vrea dulce. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 10 Raport Distribuie Postat Mai 10 Greek cheese &egg tray bake with crispy onion garlic Mayo. sticky black pepper steak with pak Choi mongolian style lamb stir fry with garlic rice Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Letitia1 Postat Mai 11 Raport Distribuie Postat Mai 11 (editat) Beef and aubergine fatteh. Reteta de nigella lawson. Editat de Mai 11 Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Mai 11 Raport Distribuie Postat Mai 11 Azi am improvizat rapid la prânz aripioare de pui în sos honey garlic, la cuptor cu legume coapte (mini ardei, zuchini și ciupercuțe mici), totul acompaniat de tzatziki. A fost delicios. Mai am ciupercuțe și le voi face tot așa, la cuptor pe o tavă-grătar, așezată pe altă tavă în care se toarnă un pic de apă. Au gust de grătar mmm. Macaroons cu alune de pădure la desert, cumpărate. Mâine repetir cu copane de pui în sos barbecue în loc de aripioare.Și o supă cremă de brocoli pentru săptămâna viitoare. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Mai 12 Raport Distribuie Postat Mai 12 Am repetat azi legumele coapte și am făcut și grătar, mici cu o parte din legume. Restul la cuptor, împreună cu o altă tavă, de pulpe cu usturoi și sos barbecue. Legumele au fost cele mai populare.La desert înghețată de fistic, cu un strop de sirop de caramel sărat.Ce bine îmi pare că a început sezonul grătarelor și al înghețatei!Hamburgeri, piept de pui, frigărui, simplifică mult prepararea și fără miros în casă, gătesc pe terasă. Voi face mai pe seară supa de brocoli și un pilaf Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Mai 13 Raport Distribuie Postat Mai 13 Am avut si eu mai multe in plan, pana la urma am reusit sa gatesc astfel:sambata - mancare de cartofi cu carnaciori-felii, supa de pui, boeuf, o mancare de dovlecei, tocanita de pui, carnati de casa prajiti, fasole frecata si a trebuit sa mai fac un piure, apoi fiecare isi combina ce si cum vrea.Dulce am trantit in caserola piscoturi, capsuni taiate, frisca+mascarpone, in straturi pana sus :-) si am facut foietaj cu crenvursti, sunca/cascaval.Duminica ar fi trebuit sa fac niste hamburgheri, langosi, n am mai avut nici chef, nici energie, nici timp. Ramane pe data viitoare. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi8 Postat Mai 14 Raport Distribuie Postat Mai 14 ieri am facut pleurotus pane cu piere cartofi si salata verde + ridichi.mai avem ciorba de pui cu galuste.astazi cred ca fac o tocana de cartofi cu porc, sau poate mazare cu porc...si daca am timp si o prajitura care le place si e simpla tare, doar ca e cu plicuri ole. au mancat la cumnata mea si de atunci am facut si eu de cel putin 5-6 ori, chiar daca tot le zic ca nu le mai fac. pe de alta parte nici prajiturile cumparate nu stiu ce contin... asa ca pana se satura de ea le mai fac de cateva ori [:-)))] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
szivarvany Postat Mai 14 Raport Distribuie Postat Mai 14 Silvi, ce prajitura ??? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fleurdelise Postat Mai 14 Raport Distribuie Postat Mai 14 Cred că prăjitura Silviei e cu cremă din plicuri de budincă? Eu am făcut piept de pui la grătar cu felii de zuchini la grătar și orez. Felul unu supă de pui cu găluște.Desert înghețată.Pentru mâine la pachet salată din ultimele ouă de Paște (au stat numai la frigider, sunt bune) cu multă ceapă verde, un pic de maioneză light și muștar. Voi face sendviciuri. În weekendul lung (de vineri avem liber până luni inclusiv) vreau să fac o ciorbă mai consistentă, de costițe de porc dacă găsesc, sau de perișoare. Îmi aduce colega mea leuștean proaspăt. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts