Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Relatie atipică


Recommended Posts

Acum 3 ani am avut un accident în urma căruia am rămas impotent. Am fost la mai mulți medici și clinici si nu se mai poate face chiar nimic in aceasta privință. Alte probleme de sanatate nu am. Anul trecut am avut o relație cu o fată care a spus că este dispusă să mă accepte cu această problemă.  Fiind femeie tânără ( are 32 de ani) am incercat sa o satisfac prin alte metode : limba, degete, jucării. După o vreme mi-a cerut să ne despărțim desi ne înțelegeam destul de bine si faceam multe lucruri frumoase impreuna. Cand am ntrebat-o motivul a spus că își dorește sex si ca o P..  nu poate fi înlocuită nici de limba și de nici o jucărie sexuala.  Acum imi doresc sa-mi fac o relație in care partenera mea sa aibe relații sexuale normale  cu altcineva si cand as fi doar eu cu ea să o satisfacă cu limba și degetele. Credeti ca ar putea funcționa o astfel de relație in care ea să o facă cu altcineva si eu sa o satisfacă cu limba?

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Acum 3 ani am avut un accident în urma căruia am rămas impotent. Am fost la mai mulți medici și clinici si nu se mai poate face chiar nimic in aceasta privință. Alte probleme de sanatate nu am. Anul trecut am avut o relație cu o fată care a spus că este dispusă să mă accepte cu această problemă.  Fiind femeie tânără ( are 32 de ani) am incercat sa o satisfac prin alte metode : limba, degete, jucării. După o vreme mi-a cerut să ne despărțim desi ne înțelegeam destul de bine si faceam multe lucruri frumoase impreuna. Cand am ntrebat-o motivul a spus că își dorește sex si ca o P..  nu poate fi înlocuită nici de limba și de nici o jucărie sexuala.  Acum imi doresc sa-mi fac o relație in care partenera mea sa aibe relații sexuale normale  cu altcineva si cand as fi doar eu cu ea să o satisfacă cu limba și degetele. Credeti ca ar putea funcționa o astfel de relație in care ea să o facă cu altcineva si eu sa o satisfacă cu limba

Parca aveai sotie... tu ne crezi timpiti? Obsedat idiot ce esti!

 

 

Buna ziua,

În anul 2020 am avut accident si am ramas impotent. Nu am rămas cu alte sechele. Am mers la mai multe clinici si din pacate nu se mai poate face nimic . Partenera mea a alea sa nu ma părăsească si ne-am căsătorit.  Ii ofer placere prin alte metode inclusiv cu limba și e o.k.  AM fost la un specialist si am descoperit că pot ejacula prin stimularea prostatei. Ne dorim copii dar datorită faptului că nu il pot face in mod natural am incercat o inseminare artificială. Procedura nu a reușit si sotia imi spune că datorita modului cum s-a purtat cine a încercat să facă inseminare ( a si ranit-o ) cand i-a introdus sonda ar vrea sa incerc alta metoda. Ea vrea sa imi pun sperma pe limba și să îi fac sex oral. Credeti ca o pot lasa insarcinata in acest mod?

 

 
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...