Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Ziua buna! 

 

Noi am ajuns de vineri seara la tata , a venit si sora'mea mare, am luat-o cu noi si pe fata nasilor copiilor (e cu jumatate de an mai mare decat ai mei si am intrebat-o daca nu are chef de o excursie si a fost entuziasmata sa vina cu noi). Vineri seara am stat pe terasa pana tarziu la povesti si bere de la dozator de la crasma din sat  [alcool] . Sambata am jucat remi, am povestit, am facut un gratar si iar am povestit, apoi pe la 8 am ajuns la Darabani. Primii au cantat Luna Amara, o trupa de rock romaneasca mai hard-rock , fii'miu ii asculta si lui i-au placut mult. Eu am fost sofer, foame nu imi era, deci nu am degustat decat o apa minerala. Ceilati au incercat si bere si cocktailuri. Mi-a facut cu ochiul un loc unde se facea degustare de vin de la o podgorie din comuna bunicilor mei, pe malul Prutului. Dar nu am vazut sa si vanda, de degustat nu am putut, asa ca am ramas cu privitul. 

A doua trupa a fost Alternosfera, una din trupele noastre preferate. Am cantat (urlat)  am dat si cap si am sarit ca la concertele rock organizate de Radio Hit  in anii studentiei mele. Cum nu mai am varsta de atunci, ma dureau a doua zi toate, dar a meritat. Super, super tare ne-a placut.  Bianca e fan nr1, stie absolut toate versurile de la toate melodiile (la cursul festiv, cand i-au chemat pe scena sa le dea diplomele aveau proiectat pe fundal o fotografie cu ei si un citat preferat. Ea a pus versuri dintr-un cantec Alternosfera ca citat) . S-a lipit de gardul despartitor din fata scenei si a cantat si a dansat non-stop. La una din melodii a facut eye contact cu solistul care a remaracat-o ca stie toate versurile si i-a facut semn  . Era in super-fericita. 

La after-party era un nene DJ care a inceput frumos cu rock, apoi dat-o brusc pe Bug Mafia , Andree , 3 Sud Est si deodata ne-a busit cu un Adi Minune, de am taiat-o repejor. 

Mi-a placut cum erau aranjate si organizate toate prin poiana unde a fost concertul. E prima data cand ajung la festivalul asta si mi s-a parut foarte ok organizarea (ca sa intelegeti, e totul intr-un orasel mic-mic, in mijlocul padurilor si a lanurilor de porumb, pe malul Prutului.)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am o promisiune ferma ca se va rezolva cu  o cazare pt Bianca in Iasi. Daca ne iese asa, va sta in conditii bune si va fi un aranjament foarte bun si financiar. Cred ca de o grija am scapat. 

 

Am venit de la tata cu o ladita de rosii delocioase, ma organizez sa fac o portie de ketchup saptamana asta. Si cam atat. Asteptam concediul muncind cu drag si spor. 

 

 

Fleur, asa scurta a fost iesire la Dunare? Ma asteptam sa stati mai multe zile. Ma bucur ca tatal tau e bine! 

 

Elkia, ma bucur ca ati avut un concediu frumos! 

 

ioana, spor la bagaje si concediu cat mai placut, relaxat si fara ursi 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Laura, faina descrierea, faina experienta. 

 

Eu m-am inscris la un atelier cu Dragos Patraru. Il urmaream intr-un timp la TV, acum multi ani, dar l-am pierdut din vedere, nu mai stiam cu ce se ocupa. Si nici la TV nu ma mai uit. Ei bine, l-am regasit preocupat de mancare sanatoasa si sport. A facut un atelier fain, cu mult umor. In Poana Teioasa avea instalat un food truck cu mancare sanatoasa, am cumparat si noi o gustarica si un smoothie.

 

Vineri seara am fost la o proiectie de film, in curtea conacului Bals. Libertate, regizor Tudor Giurgiu. Despre desfasurarea revolutiei din 1989 la Sibiu, chestii pe care nu le stiam. Femeile sunt foarte prost redate in film, joaca roluri de neveste isterice, mai ales. Se pare ca a fost o revolutie a barbatilor  , povestita de barbati.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Laura, multumesc!

 

sa fie cu Noroc cu Cazarea. 

 

Ioana, trasee urmarite de mine in ro sunt cele din Via Transilvanica. ca o provocare. poate la anu.

 

anu asta sunt derutata mult de sesiunea lu asta mare. tare mult ne incurca. nah, si io acum.

 

ma uitam ca Emma Kok are stomacul paralizat de la nastere, deci nu a mancat vreodata, asta probleme

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Laura, multumesc!

 

sa fie cu Noroc cu Cazarea. 

 

Ioana, trasee urmarite de mine in ro sunt cele din Via Transilvanica. ca o provocare. poate la anu.

 

anu asta sunt derutata mult de sesiunea lu asta mare. tare mult ne incurca. nah, si io acum.

 

ma uitam ca Emma Kok are stomacul paralizat de la nastere, deci nu a mancat vreodata, asta probleme

 

uau! Si cum supravietuieste? Numai cu perfuzii? 

 

Dar voi nu va puteti face planuri fara cel mare? Banui ca el isi face planuri si fara voi

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ioana, eu stiam de Dragos Patraru ca s-a transformat in guru pe mancare si viata sanatoasa (asta dupa ce a bagat in el de toate). Bravo lui! Mie una mi se pare usor ipocrizie dupa ce ai incercat si ai facut exces de toate (el singur povestea si de alcool si de exces de mancare )  sa te dai deodata detinator al singurului adevar si cine nu face ca tine e un ratat si un fraier ... Eu l-am vazut in niste podcasturi si pe tema asta mi s-a parut arogant ca vegetarienii aia care pe unde te prind iti tin teorie despre cat de gresit e tot ce faci daca nu faci ca ei. 

Ma bucur daca zici ca a fost o experienta placuta, poate doar pe mine ma irita si problema e la mine de fapt :)). 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

da, cu niste pompe de mancare si niste furtune schimbate lunar.

 

pai macar 1 concediu comun sa avem, nu cer mult. [fri] vom vedea.

noi putem pleca oricand si cu lucratul asta online poti lucra de oriunde. investitii in casa nu mai fac decat daca pica o roata  [alcool] . mi-am luat si bijuterii si sandale si fuste in ulrimul timp plus rochite. nach. sunt dusa. 

 

plecarea copilului si ramas fara parinti m-a aruncat in alta etapa. stiam io ca viata e scurta dar parca e si mai scurta [bib]

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 weeks later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...
×
×
  • Adaugă...