Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

1 hour ago, Tonia Antonia a spus:

As dori sa te/o incurajez: daca nu este operabil nu inseamna neaparat ca va muri pana la sfarsitul anului. 

Tonia, din păcate prognosticul îl știu din surse medicale . Si are la dispoziție cele mai bune  tratamentele necesare. Probabil , ca pe parcurs a ignorat niște sângerări , niște dureri , nu a făcut controale și a ajuns la medic prea târziu. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

1 hour ago, ioana a spus:

Las o fotografie cu un caine pe care l-am iubit foarte mult si pe care l-am pierdut. Aici era in balcon, il adusesem ”la oras” pentru o operatie. Cel mai cuminte si mai inteligent caine din lume. Maidanez.

 

junior_bis.jpg

Ioana ,🥲, big hug

dacă  te consolează cu ceva, eu cred ca a fost fericit cu voi și voi cu el  Și  , da , uneori maidanezii sunt mai afectuoși și sensibili decât alte rase. Terapie pt suflet .————

Și eu am avut o zi de cacao, sper să dorm la noapte . Mâine mă duc la școală să vorbesc și să depun plângere. Începu bine anu. 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ioana, super reteta ta! (ca sa vezi cat sunt de experta in patiserie , mai pun o intrebare) Foile alea nu se ususca deasupra, nu se fac tari si imposibil de taiat ? Intreb pt ca am luat odata foi de placinta in loc de foietaj (din greseala) si le-am invartit cu niste mere rase. dezastru a fost : tari sus, aproape crude in interior. Eu sunt meseriasa tare la dulciuri ! Nici un tort din cutie, cu toate ingredientele si instructaj nu am reusit sa il fac comestibil 🤣 . Fac vara prajitura din aia super-simpla cu aluat de padispan peste care arunc visine. Cred ca am sa fac la fel cu prune, sa vad ce iese.

Am prestat insa ieri  mai multe borcane cu suc de rosii, ketchup dulce si ketchup picant. Nebunie au iesit (am avut rosii bune din gradina noastra). 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Judoka , imbratisari! Sper ca ai dormit bine si azi o sa ai o zi mai buna! Succes la scoala cu ce trebuie sa faci! Nasol ca incepeti deja asa.

 

Tonia, ma bucur ca ai scris la subiectul nostru 🤗 !

 

devo, concediu placut, cat mai ai, dar eu sper sa mai dai pe aici si dupa ce incepi munca. Ce mai face domnisoara ta? 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

1 hour ago, Laura25 a spus:

Nici un tort din cutie, cu toate ingredientele si instructaj nu am reusit sa il fac comestibil 🤣

Mie îmi reușește plăcinta cu iaurt cu foi filo, mai adaug smântână , feta, o lingură griș și deasupra torn un pahar cu lapte . 
Și tiramisu e ușor de făcut . L are creații cu zmeură , kinder bueno, după inspirație. 
——

situația e stresantă , dar viața e dură , pe nenorociți nu trebuie să i lași să câștige . Grav e când sunt copiii implicați.

multumesc mult de susținere 🧡
 

ascultam melodia asta veche la radio . Bestiala și clipul f tare . 
cineva scria în comentarii ca i a salvat la propriu viața la un moment dat. 
 

Nu merge să atasez

 

melanie C - first day of my life

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

4 hours ago, Laura25 a spus:

 Foile alea nu se ususca deasupra, nu se fac tari si imposibil de taiat ? Intreb pt ca am luat odata foi de placinta in loc de foietaj (din greseala) si le-am invartit cu niste mere rase. dezastru a fost : tari sus, aproape crude in interior.

Nu, foaia de deasupra arata ok. Tocmai am mai facut o tarta de genul asta. Pentru ca nu aveam prune suficiente, am adaugat si boabe de strugure. Oficial, se numeste "tarta cu prune si struguri" 😀. Mi-a ramas mai putin aluat pentru partea de deasupra, asa ca l-am taiat felii si am facut un fel de grilaj. Nu am taiat-o inca, dar arata delicios.

Judoka, rabdare si nervi tari. Sper sa se rezolve favorabil voua. Intr-o situatie stresanta, pentru care nu vedeam rezolvarea nici daca am fi beneficiat de amabilitatea tuturor celor implicati, am preferat mutarea la alta scoala. Din fericire, aveam doua scoli bune aproape de casa, si asta a contribuit mult la decizia mutarii. S-a dovedit ca a fost cea mai buna alegere pentru copil.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salut voua. 🙂 

Eu-s pe-aici, nimic important de semnalat.

Sunt singura in birou 2sapt si e de vis, liniste, geamul larg deschis. 

J imbratisari 😢 

La mine e frig, max 18grC, am trecut la pantofi inchisi ptr ca ieri mi-au inghetat picioarele de frig. 

Am gatit pilaf cu pulpe pui la cuptor, ravioli cu spanac si ricota ( cumparati ) in sos rosii si macaroane cu branza. Astea ar trebui sa ajunga pana sambata dimineata, cand nu stiu ce sa gatesc. 

Am fost la targul de toamna, am cumparat zacusca, sapun de lavanda cu lapte de capra ( am o gramada acasa, de toate felurile. Sunt foarte bune. ) si am luat si branza de capra, sirop de brad si de coacaze negre. 

Imi trebuia si placinta cu varza si cu ceapa, dar era prea mult de asteptat. 

Scoala a inceput fara nici o agitatie suplimentara. Luni dupa-amiaza Ale si-a curatat ghiozdanul, ieri si-a luat 2 caiete si ceva mine de pix. A zis sa nu luam nimic pana nu-i trebuie. Good. 

Au avut ceva caritabil, de pregatit un ghiozdan echipat: a gasit un ghiozdanel nefolosit acasa ( nou 🙄 ) si a pus acolo caiete, un penar echipat si carti de povesti. Le-a dus la scoala si acum sta in dulap ptr ca nimeni nu stie ce sa faca mai departe. 😦  Pana la urma a cautat-o Ale pe o fata din clasele mai mari care mai voluntariaza la asa ceva si a rugat-o sa se intereseze. Vedem ce-o mai fi. 

Am adus centrala, ma incurca ditamai cutia in hol. Cred ca saptamana viitoare o vor instala si apoi ma pot apuca de tura 2 de zugravit. 

Mai vb. O zi faina sa aveti. 

 

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...
×
×
  • Adaugă...