Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

10 hours ago, Judoka02 a spus:

devo , ce ghinion cu apa 🤕
Ce vrea să facă S . își caută acolo sau se întoarce acasă ? 

Judoka, nu se intoarce, ramane in uk. Peste vara a lucrat pentru Fringe. A fost ceva ce si-a dorit sa "bifeze". In fiecare vara a avut intership-uri si a zis ca vrea sa vada cum este festivalul. Acum cauta sa aplice la master/doctorat. Dupa ce reuseste, vrea sa lucreze pana incepe scoala.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Neatza ,

pff, nu știu ce să fac cu oamenii prosti , să ignori ? să le explici , nu merge , grr

în altă ordine de idei, Ado a scrijelit zilele astea roata de o bordură . Trebuie schimbată , dar oricum punem pneurile de iarnă . 🥶 

deci mai are nevoie să capete experiență . 
vreau o săptămână fără evenimente , plz . mâine am 2 rdv, plus toată casa haos, pe motiv de șifonier . 

———

Mik, tu ai copiii unul în 2001, unul în 2002, super tare .

otilia  💝 nu a mai intrat la cafeluță demult . Au început fetele școala ? 
Monica ? Qarina ? Lili ? 💝

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Asta e plin de bani ( defapt banii lu taticu), nesuferit , in plus , un rasist, se crede f deștept și important. 

👩‍🦰facem clubul generația 2000, al meu e în 2002 .

mai am o dilema : adidasii lui L , dispăruți , căutat în toată casa , în balcon, în sacuri de sport , în garaj , pe hol exterior, la școală nu i a luat .  Mare mister. 😎

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

va multumesc tare mult de urari 🌺🌺🌺 pentru copil meu.

J, ai gasit pantoful?

stiti ca era o pove despre Monstru din masina de spalat care mananca sosete?! si la noi in casa e o gaura neagra si inghite lucruri.

Laura, cum sunteti cu student? a venit Bi de la Londra.

Mik, cu bebelusi la 18 luni esti mama eroina. sormea asa ii are. 17 luni.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

copilul meu, asta mare da a ajuns azi la bucuresti. a fost preluat din otopeni de un nepot. maine il livreaza catre alt nepot, aia cu 17 luni intre ei. si pleaca pt doua zi acasa la ai mei. se intalneste cu toti fratii mei, sambata fiind pomana de 6 luni. 

aveam niste emotii aseara. dimineata el a condus pana la frankfurt, io aveam emotii, el nu le arata oricum, el a fost acu doua zile la un concert la frankfurt, a pierdut trenul cu gasca au luat un bus pana un orasul lor, putea sa vina acasa asa ca l-am rugat sa vina acasa egal cati sunt ca inca am saltele din fosta locuinta, si vreo 4 saltele de camping. a venit aseara, l-am luat de la gara la 18:00 floricica vesel, nici un stress nu are. ma rog are niste stressuri legate de uni, dar nu de unde vine si cand vine.

cel mic a ramas afara cu febra.  am niste nervi pe asta mic. a avut o petrecere in gradina acu 2 sapt si acu vineri are alta . un coleg cica ca ultima solutie alege gradina noastra. cat tupeu "ultima solutie?!". copilul a zis ca ma incing repede, nu e departe de adevar dar nici unul nu lasa gradina bec. sper sa isi revina pana maine copilul ca nu fac altii petrecere in gradina mea fara copilul meu. de fapt de asta si accept ca sunt niste marlani si nu il invita si pe gura sparta al meu. 🙂

maine ma duc sa ii verific. am chemat-o si pe fosta chiriasa sa de-a cu mopul si sa spele toaleta. sa isi ridice gunoiul. 

si parintii astia, lasa copii singuri frate. io mereu sunt peste tot cu ai mei, ca sofer, ca salahor, au nevoie mereu copii astia de ceva. pt ca copii sunt copii pana la urma.

acu scriind imi dau seama ca si io am fost copil singur. si in liceu dar mai ales in facultate ii indrageam pe colegii de camin care venau cu parinti si se instalau. io am fost mereu singura singura. am supravietuit. 

acu cateva sapt a fost al meu cel mare la un party. si vorbeau ei de facuri, amezi si contracte. pana la urma unul zice: tpuie ce discutii de adulti aici. ce greu e nene. 

asa am aflat si ca al meu nu mai are apa calda pt ca nu si-a refacut contractul cu orasul. am scris oare? asta e. le rezolva el cumva. 

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...
×
×
  • Adaugă...