Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Dupa cum stiti, Romania a plecat acasa aseara, dupa ce a fost batuta de Olanda. Asta n-a mirat pe nimeni, era de asteptat. Cu ce insa a ajuns echipa "virala" pe internet a fost starea in care au lasat vestiarele.O curatenie si ordine implecabila plus ca au lasat o scrisoare de multumire pentru organizatori. Ce frumos! Chiar classy!

  

Fans praise 'classy' Romania as picture of how they left their dressing room after Euro 2024 exit goes viral... with the team leaving behind a letter to thank tournament hosts Germany.

 

We leave Germany with the thought that we gave everything for Romania and we are grateful for everything we experienced during the weeks spent here. 

'It was an honor to be part of the great family of European football. Signed: Romania’s National Football Team.'

Fans praise 'classy' Romania as picture of how they left their dressing room after Euro 2024 exit goes viral... with the team leaving behind a letter to thank tournament hosts Germany (msn.com)

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Da din toate punctele de vedere  a fost un Euro de poveste pt Romania. Federatia are niste oameni de PR extraordinar de buni. S-a facut un film emotionant si intim, dar fara patetisme despre intraga campanie de calificare, film care a adus oameni multi in salile de cinema. Toata Europa a vorbit de bine despre suporterii romani, despre spectacolul facut in tribune si pe stazile din Germania, dar totul cu bun simt, fara excese, fara scandaluri, fara mizerii. 

Am vorbit cu o prietena care sta in Germania (chiar in zona Munchen) de aproape 20 de ani si imi spunea cat de mandra a fost ca s-a vorbit la stirile de la ora 20 despre romani numai in termeni frumosi si laudativi.

 

Mai multi din jucatorii nationalei au povesti de viata impresionante, cu multe greutati, ceea ce i-a facut foarte muncitori, modesti si cu bun simt. Una peste alta, a fost UAU! 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si comentatorii nostri au avut numai vorbe frumoase despre echipa Romaniei si spectatorii romani, au apreciat cit de bine au jucat, avind in vedere ca nu au mai fost de 24 de ani calificati in optimi. Iar modul cum au iesit din concurs, lasind curat in urma lor si multumindu-le organizatorilor, a fost cireasa de pe tort. Impresionant.

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si saga continua... Aici lumea apreciaza enorm gesturile astea.

 

Romania show class again by giving hotel staff a huge round of applause as they leave for the airport... after fans praised the team's post-match gesture following their exit from Euro 2024

 

Romania show class again by giving hotel staff a huge round of applause as they leave for the airport... after fans praised the team's post-match gesture following their exit from Euro 2024 (msn.com)

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu îmi vine să cred!!! Favoriții mei în finală.

Eram pissed ca l-a scos pe Kane. Dar William chiar a zis ca a Watkins e bun și poate face ceva…și ce gol a dat !!! Super să-i văd ajunși în finală.

Luni ne uităm la Manchester United … ne-au îmbolnăvit de inimă sezonul trecut.

Editat de
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...