Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

America la răscruce de drumuri 2024


Recommended Posts

Orice argumente , idei, am aduce , oricât am face apel la morala/ umanitate, sunt și oameni care sunt orbiți , bun de studii sociale .

oricat de nenorocit , narcisist, manipulator , mincinos , tot îi putem băga  greșelile sub preș și scuză comportamentul . 

asa cum Tate este pt unii un idol, un sportiv campion , un om care a reușit în viață . Și fenomenul e de masa . 

Defapt , trompeta e așa disperată să câștige , ca altfel îl ajung procesele din urmă . 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

16 hours ago, valentinag a spus:

Si Kamala se bate cu pumnul in piept ce religioasa este ea? Cere voturi de la cei de aceeasi religie cu ea? Ca i-a bagat la inchisoare pe cei care au gresit, ala era jobul ei, era normal. I-a tinut ea la inchisoare ca sa-i puna la munca? E nasol ma la voi, eu zic sa plecati cat mai repede daca nici sistemul de justitie nu functioneaza, cum va bateti cu pumnul in piept, voi, americanii!🙂
Privit din afara problemei, cum o fac eu si multi altii, Trump este un mincinos notoriu, un misogin, un crestin inchipuit, un hot care  a dat faliment de nu stiu cate ori, un antiimigranti, desi s-a insurat de 2 ori cu imigrante, un grandoman fara pereche care viseaza c-o sa fie el stapanul lumii.

Kamala pare ca o persoana carismatica, stie sa vorbeasca cu subiect si predicat, este vivace, are habar de economie, de legi,  cat timp era procuror general a rezolvat 27 de cazuri de omucidere, din 74, in doar 6 luni. Asta spune ceva despre capacitatea ei. Speculatii despre viata ei privata n-am citit, atata timp cat nu era casatorita, nu avea niciun legamant fata de nimeni, cu cine si-o tragea era fix problema ei.

 Valentina, citind ce ai scris îmi dau seama ca nu ai habar de ce spui… ai gogalit alaltăieri și crezi ca mă impresionezi. 

Da, K a ținut prizonierii  mai mult decât le era sentința pt a-i folosi ca mana de lucru ieftina . Ii plătea cu $2/ zi sa stingă focurile sau sa curețe parcurile . A trebuit sa intervină de la federal sa le dea drumu la bieții oameni.
E știută ca un cal breaz în California pt ce a făcut. În 2020 a ieșit prima din cursa prezidențială după prima dezbatere, după ce i-a închis Tulsi gura referitor la cariera de 2 lei care a avut-o. 

Si ce te face să crezi ca e așa elocventă în vorbire … câte interviuri ai văzut de când a fost aleasa? Sunt sigură ca absolut niciunul…

A avut DOAR unul singur sapt trecută și l-au băgat sub preș ca a fost teribila. De fapt cred ca a fost singurul pe anul asta (T are unul pe saptamana) .

Când nu știe ce să răspundă, începe să râdă isteric. La dezbatere s-a prezentat doar ca a mituit moderatorii, sa nu-i puna întrebări grele. 
Fuge de ziariști și de oameni ca de lepra să nu-i să nu-i pună întrebări.  Deci spune orice,  dar nu o ridică în slăvi ce oră toate bună e.  Să vezi ce bună, e când începe să explice cum va redresa economia …  e circ!

Dar de fapt e de plâns, considerând ca o ființă ca asta, a avut puterea să bage lumea la închisoare să distrugă atitea familii. 

Cand vorbești de imigrație, știi diferența dintre legal și ilegal?

Sau caută milă ca știe ea cum e să fi sărac… când maică-sa a fost Berkley și tac-su la Stanford … o prefăcută ! 


…. Deci, mai informează-te pe Google și vino cu ceva nou. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

14 hours ago, Judoka02 a spus:

Orice argumente , idei, am aduce , oricât am face apel la morala/ umanitate, sunt și oameni care sunt orbiți , bun de studii sociale .

oricat de nenorocit , narcisist, manipulator , mincinos , tot îi putem băga  greșelile sub preș și scuză comportamentul . 

Ce argumente să aduci, când se știe ca până să candideze la președinție toți erau cu el de gât… toți îl ridicau în slavă.

Toti reporterii, actorii, politicienii toți erau ca niște lipitori.

Atunci de ce nu spunea nimeni nimic ca ar fi așa și pe dincolo? 
Cum a trecut la republicani și a candidat împotriva lui H, gata nu a mai fost bun.  

Iar de atunci nu știu cum să-l mai pună jos, să-i ia averea, defăimeze și  mai nou ca asta a mai rămas … să-i ia și viața.

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

8 hours ago, michelle-usa a spus:

 …. Deci, mai informează-te pe Google și vino cu ceva nou. 

În afară de ton, care e 🤑

poți da un exemplu de  canal tv, jurnalist, ziar, site internet care să fie neutru și imparțial ? Mi-e greu să cred ca în toată democrația din America nu există așa ceva.

pls, nu mă trimite la nenea ggl. 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mda, nimeni nu are habar afara de tine, Michelle. Atunci de ce mai vii sa ne otravesti pe aici cu date si informatii false sau pe care nici nu stii sa le interprezi  ? Crezi ca o sa creada cineva ca esti informata si culta ? Macar asa in "petit commité" !

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...
×
×
  • Adaugă...