Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Literatura despre adoptii


Recommended Posts

Am stat eu si m-am gandit. Saptamana asta trebuie sa-mi aleg subiectul pentru lucrarea de diploma. Si dupa ce am ales un subiect plictisitor despre transporturi, i-am facut planul si l-am trimis profesorului si am mai primit si OK-ul pe el, m-am gandit ca mult mai mult imi place sa citesc despre adoptii decat despre transporturi. Asa ca vreau sa iau legatura cu profa de engleza(singura materia la mine la facultate care s-ar "pupa" cu subiectul adoptuiei) si sa scriu despre literatura engleza in domeniul adoptiilor, sunt multe pe net despre asta. Dar imi este teama sa nu dau in comisie de vreun prof cu pareri preconcepute despre acest subiect si sa-mi strice toata treaba. Daca imi dau o nota proasta pe transporturi, asta e, nu ma stresez prea tare, dar sa-si dea cu parerea vreo profa de engleza despre adoptii n-as suporta. A incercat vreuna dintre voi chestia asta? Ce experiente ati avut? Manuelita Not flesh of my flesh Nor bone of my bone, But still miraculously My own. Never forget For a single minute: You didn't grow under my heart But in it.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

comunicare si relatii publice .... pot face campanii de relatii publice, si multe alte chestii legate de comunicare. cum lucrez in logistivca, m-am gandit inati la lucrare in domeniul logisticii si transporturilor, si cum nu dorm cu gandul la adoptie, m-am razgandit la adoptie, si cum nu am vrut sa fac proiect de ca,mpanie pro-adoptie, pentru ca fiecare profesor din comisie ar fi crezut ca-si poate da cu parerea despre acest subiect, am zis sa fac lucrarea la engleza: English adoption literature and it's social impactlu. Asa voi "valorifica" orele petrecute citind despre asta, ar fi un pretext pentru a desfasura toate aspectele legate de astea, de la motivatie pina la dificultati. nu ma refer la literatura in sensul de carti medicale, ci si articole, poezii, etc... Manuelita Not flesh of my flesh Nor bone of my bone, But still miraculously My own. Never forget For a single minute: You didn't grow under my heart But in it.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Acum conteaza si cum te-ai gindit sa structurezi lucrarea. Cit despre literatura despre adoptii, chiar nu inteleg la ce te referi: lucrari de specialitate(psihologie, poate, sociologie)care sa trateze aspecte ale adoptiei, lucrari din domeniul legislativ si modalitatile de punere in practica a ''regulilor'', beletristica-in care sa fie ''studiate'' evolutia personajelor intrate in familie prin adoptie, literatura scrisa de persoane adoptate ...Poate ar fi bine sa fii mai explicita, caci asa vom fi si noi mai eficiente... madalina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ma gandisem la o trecere in revista a toate "izvoarele scrise" legate de adoptie: articole din reviste, studii, scrieri de specialitate,marturii, ghiduri, romane si poezii care sa se refere la adoptie. Sunt sigura ca ar fi fost interesant, as fi fost foarte motivata sa lucrez si seara tarziu dupa servici la aceasta lucrare, insa inect incet ajung la concluzia foarte asemanatoare cu ce a zis ioanaalice: e un subiect prea personal, pe care il tratez prea "la cald" pentru a putea fi transformat in forma rece a unei lucrari de licenta obiective. Multumesc celor care v-ati dat cu parerea. Poate voi folosi totusi subiectul la lucrarea de masterat [:)] Manuelita Not flesh of my flesh Nor bone of my bone, But still miraculously My own. Never forget For a single minute: You didn't grow under my heart But in it.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...