Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

celulele stem


Recommended Posts

  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

[gravi]Salutare Am citit mesajul tau.Eu sunt insarcinata in luna a 6-a si cred ca aceasta este o discutie foarte importanta.Eu am auzit acum 2 luni de aceste miraculoase celule stem .Din cate am inteles eu de la medicul meu este ca si o asigurare de viata pt copilul tau si pt intreaga familie.Dansa mi-a zis in mare ca se ia sange din cordonul ombilical dupa ce se naste copilul,in recipiente care le primim de la firma care se ocupa cu asa ceva ,apoi sangele este transportat la laboratorul firmei si se prelucreaza si am inteles ca se stocheaza acolo chiar si 18 ani.Am inteles ca se folosesc in peste 80 de boli foarte grave:leucemii,diferite sindroame,tulburari metabolice,osteoporoza...si nu mai stiu ce mi-a mai zis ea acolo dar , sunt hotarata sa fac si eu pt copilul meu asa ceva si o sa merg azi la medicul meu care mi-a zis ca o sa se intereseze cine face aceste prelevari si stocari si o sa ma puna in contact cu firma respectiva ,sa imi dea toate detaliile necesare si o sa intreb toate nelamuririle mele si promit ca o sa mai revin cu un mail.Oricum medicul meu mi-a zis ca este o decizie foarte buna si ca aceste celule se pot folosi si la rude;fratii,mama ,tatal copilului sau chiar alte persoane.Promit ca atunci cand o sa stiu mai multe despre toata actiunea in sine si despre firma o sa revin cu un mail.Pana atunci sarcina usoara.Te pup[fuga]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Furnik - In primul rand cred ca tre sa te interesezi cum iei legatura cu firma care face transportul celulelor stem (din cordon) in Polonia sau Cehia sau Ungaria.La noi nu exista laborator de depozitare.Costa 1000 euro prelevarea si 20 euro anual abonament de depozitare.Apoi tre sa vorbesti cu medicul tau daca face prelevare. Cand am nascut eu era o d-na din Targoviste care a nascut cu dr.Albu (Spit Giulesti) si acesta a facut prelevarea. Daca aflu mai multe detalii iti comunic. Sarcina usoara si bebe sanatos. Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am vorbit si eu cu pediatra bebelui meu. Este sefa de sectie neonato la Filantropia si mi-a zis ca se preleva si acolo. Nu am intrebat-o insa despre firma care depoziteaza. Iar pretul vehiculat a fost tot 1000 euro. Roxana si [copil] Catalin (5 iunie 2006) va doresc un Paste Fericit [iepu]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si doctorul meu a zis ca poate sa faca prelevarea ca a fost cineva si le-a facut instructaj, dar nu am intrebat atunci cine pentru ca in momentul ala nu m-am gandit ca mi-as perimte asa ceva, acum insa imi dau seama ca e foarte important si ca merita. va multumesc mult si daca mai aflu ceva va anunt, pana atunci numai bine!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
Desi cand am auzit pretul am stat un pic in cumpana, ulterior am luat decizia in sens pozitiv. Asa cum s-a spus firma din cehia accepta plata in 3 transe ceea ce este mai mult decat avantajos...ne da o sansa in plus iar noi la randul nostru dam o sansa in plus la viatza copilului. Decizia am luat-o gandindu-ma numai la o situatie ipotetica in care daca copilul meu s-ar imbolnavi si celulele astea i-ar putea salva viatza , iar eu din varii motive (mai ales financiare, tb sa recunostem ca nu oricine isi permite) nu am facut recoltarea, cum m-as simti atunci. Orice mama ar da in momentele alea si toti banii de pe lume...si viatza...nici nu vreau sa ma gandesc cate mustrari de constiinta as avea atunci pt un efort financiar acum. Asta e parerea mea strict personala..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ma intereseaza si pe mine - eventual pe PM - date concrete, la ce spital si cu ce medic sa iau legatura. multumesc anticipat.
[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172&whichpage=1"]C&V&G[/url]
[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96342"]VA ROG AJUTATI-NE CU INFORMATII[/url]

Eu stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa. S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by herra
ma intereseaza si pe mine - eventual pe PM - date concrete, la ce spital si cu ce medic sa iau legatura. multumesc anticipat.
www. cordbloodcenter . com Doar medicul tau iti poate da mai multe detalii. Nu e doar un spital care face recoltari sau doar un medic. Intreaba-ti medicul si iti poate spune daca el face sau nu.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...