Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

spitalul Caritas


Recommended Posts

Buna dragi mamici, As vrea si eu mai multe informatii despre acest spital pt ca se pare ca voi naste acolo........... maternitatea spit Ilfov intra in renovare si imi urmez doctora la Caritas si nu am idee despre conditiile de acolo (igiena, saloane, personal) si despre tarifele practicate!!!! Am mare nevoie de informatii asa ca va rog sa nu ezitati sa scrieti................... Mersi mult!!! Pupici Miky [gravi] 32+ cu Luca Gabriel http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Buna, eu am nascut la Caritas acum o luna si 5 zile. Sa incep cu ce e bine.Sectia de neonatologie e super.Asistentele si medicii neonatologi sunt super profesionisti.daca le dai vorbesc frumos si cu tine, daca nu le dai nu le influenteaza comportamentul fata de bebei.Iti spun asta pt.ca eu am alpatat in terapie intensiva si am vazut cu ochii mei ce grija au de pui. Asistentele de la lahuzie la fel de dragute(intradevar am cotizat, 5lei toaleta si 10 lei...cand veveau sa vada ce fac). Daca nu stai in rezerva... e nasol..plin de tigani si mizerie cat cuprinde.Rezerva cosat 3 mil 5 zile(eu acolo am stat si iti recomand cu toata caldura..baie proprie, tv, asistentele sunt mult mai atente). In cea ce privste nasterea, la fel de dragut tot personalul(dar si acolo am cotizat [:D]). te sarut si iti urez succes!! P.s cu ce medic nasti? A, si daca ai neonatolog pe dr.patrascu sa stai linistita daca e nervoasa tot timpul.Asa e ea, dar ca medic e foarte buna.Pe noi ne-a salvat(am fost prematuri)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Micky, ti-am raspuns si eu la odisee, dar ced ca nu ai observat. Am o prietena care a nascut la Caritas si exact asa cum spune Sorina, a stat in acele rezerve care sunt f. civilizate. E f. imp. sa vorbesti cu medicul tau din timp pt. aceaste rezerve ca sa beneficiezi de un confort decent. Roli [gravi]31+ cu[baietel] si Marc (9 iunie 2006) [url="http://www.flickr.com/photos/14037522@N04/"]MARC[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

miky, este vb. despre spit. jud. ilfov (fost titan)??? oops...pai eu stiam ca abia l-au renovat (2-3 ani)....eu acolo voi naste in aprilie...la ce dr. esti? eu la dr.bernevig. alexutza 4 ani si [gravi] 19 sapt.si ceva http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf___.png Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

acum m-am uitat la mamici de ian-febr. si am vazut ca e vb de spit jud if....uffff. si eu am nascut acum 4 ani si 1/2 la caritas, cu dr. stefan de la spit. militar. dr. parpalici era rezidenta lui atunci si m-a asistat la nastere. este o femeie extraordinara, un suflet bun. a stat 13 ore aproape lipita de patul meu, mi-a dat sa beau apa, mi-a sters fruntea. "pe vremea" mea nu se facea epidurala la caritas, iar spit. era extrem de jegos, sectia de bebei parea ok....in rest jale. vad ca au raspuns mamici care au nascut mai recent, asa ca poate s-a schimbat ceva in bine intre timp. sapt viitoare merg si eu la dr. mea si o voi intreba ce se intampla cu maternitatea. sper sa se termine renovarea pana in aprilie. sarcina usoara in continuare si nastere usoara! stai calma ca esti pe maini foarte bune! alexutza 4 ani si [gravi] 19 sapt.si ceva http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf___.png Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ariel_7000 renovarea dureaza doar 2 luni, deci decembrie si ianuarie exact termenul unde ma incadrez eu si nu stiu ce sa fac. As vrea sa merg mai departe cu d-na dr Parpalici pt ca pana acum a fost super din toate pctele de vedere dar ma ingrozeste spitalul. Tu poti sa stai linistita ca totul se va termina pana vei naste tu si stiu ca si dr la care esti e super....... Cunosc o asistenta de la spital si stiu ce vorbesc!!!! Va pup dulce si va multumesc pt sfaturi! Miky [gravi] 33+ cu Luca Gabriel http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png Au mai ramas doar 7 saptamani!!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

multumesc miky de raspuns. chiar m-ai linistit. am ales sa nasc in acest spital(jud.if) tocmai pt ca doream asta din suflet, mai ales ca am enorma incredere in dr.mea. nu stiam de rezervele de la caritas. vorbeste cu dr.parpalici si aranjaza acolo. e pacat sa renunti la ea. pe langa faptul ca este un medic bun, in primul rand este un om bun.:) alexutza 4 ani si [gravi] 19 sapt.si ceva http://tickers.baby-gaga.com/p/dev103pf___.png Save the Earth- it's the only planet with Chocolate!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
Chiar nu au mai nascut mamicile la Caritas in ultima vreme? M-as mira..... asa ca mai scrieti aici detalii ca sa stim la ce sa ne asteptam....... mai ales ca sunt la prima nastere!!!!!!!!!!!!!!! Multumim anticipat, Miky [gravi] 35+ cu bebe Luca Gabriel http://bd.lilypie.com/OPcdp3.png patut: http://good-times.webshots.com/album/561571316pSWjcy Au mai ramas maxim 5 saptamani!!!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...