Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Constructie casa lemn (OSB) - pareri


Recommended Posts

  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Da,la cheie. Casa are amprenta de 8*8.5 si e P+M inalta (adica inaltimea la sarpanta e de 1.70) si ne-a iesit si un pod cu inaltimea de 2m si care are aceeasi suprafata, e ca o camera imensa. Contractul l-am facut anul trecut si a fost ptr 250 eur/mp (fara TVA). Avem garajul bonus,dimensiunile lui fiind 4*8.5. Cu tot cu amenajari exterioare,adica trotuare din piatra aplicata, un foisor de lemn si gardul ne va ajunge in jur de 40 mii eur. Sunt multe de spus,nu stiu ce va intereseaza in mod deosebit.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mersi mult dar mai vreau informatii. Ma interesa suprafata totala. Daca pun si podul ar fi cam 200mp. Ideea este ca noi am gasit pe cineva care vrea la 160mp (la cheie)vrea cam 65000euro si fata de ce imi spui tu e cam mare diferenta. Sa fi crescut preturile ata de mult sau sa fi gasit noi pe cineva care cere cam scump. Mi se pare pretul tau foarte bun. Firma are site pe net? Sunt curioasa in cat timp o da gata. Cum o sa faci cu gresia, faianta, obiectele sanitare le alegi tu? Poate imi trimiti si mie pe PM nr. tau de telefon (daca nu te deranjeaza) ca as vrea sa te intreb o multime de lucruri. Noi suntem la stadiul de depus pentru certificat de urbanism (adica maine le depune). Multumesc mult.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am intrat putin,sunt f aglomerata la serviciu. Firma cu care lucram este din Bucovina, se deplaseaza numai pe raza judetului Iasi si cica oricum am prins ultimul tren in materie de preturi(si ca materiale,au crescut mult preturile decand cu intrarea in UE dar si ca manopera). Am si poze,sper intr-o perioada mai libera sa le pun. Garantie: 50 ani si peste,de asemenea ne asigura si "service" daca-i pot zice asa,de-a lungul timpului. aime
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...