Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

De ce adoptam copii ?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 51
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

  • 1 month later...
felicitari autorilor si tuturor mamicilor! ________________________ [url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14"] Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?[/url] Petitia online: http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...
quote:
citat din mesajul lui yxyx
Felicitari tuturor celor care au avut curajul sa adopte un copilas!
De ce "curaj"? Eu o consider mai mult un dar de la Dumnezeu, pe care trebuie sa-l primesti cu inima curata si sufletul deschis. Curaj ai atunci cind sari cu parasuta, cind iesi noaptea pina la colt sa iei tigari, si multe altele... Toti vor sa traiasca in virful muntelui...Dar toata fericirea si cresterea au loc in timpul urcusului.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Da,Misha,ai dreptate.De ce curaj?Atunci cind o faci cu sufletul deschis,sincer nu stiu de ce ti-ar trebui "curaj".Curaj pentru ce? Pentru faptul ca nu are genele tale,ca poate sa fie bolnavior sau produsul a cine stie ce relatie amoroasa? Hai sa fim seriosi,cind faci pasul acesta,trebuie facut cu inima si sufletul deschis.Si un copil e un dar al bunului Dumnezeu.Chit ca e negru sau alb,bolnavior sau perfect sanatos. Aniela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
sunt total de acord cu voi, pt a adopta un copil nu iti trebuie curaj. ci o inima curata si cu multa dragoste, gata sa o revesi pe minunea care o ai in fata ochilor. mama mea asa mi-a spus : "in ambele cazuri (adica si la mine si la sora mea) am avut o inima deschisa, increzatoare, plina de dragoste si Dumnezeu mi-a dat dupa inima mea, doi copi minunati."ii multumesc Lui Dumnezeu pt parinti mei.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
Consider ca iti trebuie o doza de curaj. Nu ai nevoie de curaj sa iubesti (aceasta vine neconditionat) insa ai nevoie de curaj care sa te intareasca pentru drumul pe care pornesti. Sunt atatea necunoscute......Singurul lucru pe care-l sti e ca deja il iubesti[:)]. Si dupa, vin intrebarile, temerile, grijile. Ai nevoie de curaj pentru orice faci nou in viata. Poate unii avem alt termen pentru el, insa avem nevoie de "acel ceva" care sa ne ajute sa facem primul pas. De acolo......invatam sa mergem singuri ghidati de dragostea pentru acesti ingerasi.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...