Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

***Mamicile de capsunici gatesc***


Recommended Posts

osso bucco ingrediente : 6 bucari carne de vitel cu os care are maduva, putina faina, 1 portocala, 1 pahar vin, 6 morvoci mari,putina telina, ulei masline, 5 cateiusturoi, 1 ceapa, patrunjel verde se da carnea prin faina se prajeste pe ambele parti in uleiul de masline,se pune la mixer morcovii, telina, ceapa si usturoiul, se calesc peste carne, se pune capac se reduce focul, se stoarce portocala si se rade coaja,se pune sucul de portocale si coaja rasa peste carne si legume, se lasa la foc, se pune vinul, se da din nou la foc cu capac, cind scade se pune apa, se lasa la fiert foc mediu cam 45 min. cind se serveste se pune patrunjel proaspat tocat. garnitura sint paste cum vreti voi deci v-am zis ca atunci cind a fost stricat forumul am bintuit pe unul cu retete culinare, si uitati ce am gasit, va dau linkurile ptr ca au poze tare frumoase [url="http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/tort_din_crema_de_zahar_ars-2427/"]tort cu crema de zahar ars[/url] e pe principiul prajiturii inteligente din cite inteleg eu ca inca nu l=am facut [url="http://www.reteteculinare.ro/forum/discutii/chec_cu_mijloc_lichid-1883/"]chec cu mijloc lichid[/url] nu l=am facut nici pe asta, dar am cumparat de la magazin si am mincat cu inghetata un deliciu ptr cine ii place ciocolata pui cu ananas si nuci cajun e o reteta care merge bine la wok ingrediente 2 piepti pui fara os, 1 ardei rosu unul verde,4 morcovi, 200 g masline, sare, piper, ulei masline, 1 conserva compot ananas, 2 linguri vin alb sec, 1 lingura otet, jumatate lingurita ghimbir macinat, 100 g nuci cajun(se pun intr=o punga si se bat cu sucitorul, sau la mixer dar sa nu iasa pudra) se taie pieptul pui in bucatele mici(asa ca sa fie luate cu baghetele de mincat)cam cit degetul mic, se pun la prajit un ulei masline, ananasul se stoarce de suc(care nu se arunca, dar nici nu se bea[:D]cum imi zicea prietena mea care mi-a dat reteta)cind carnea s-a prajit se pun bucatelele de ananas, se lasa putin la prajit, apoi se pun morcovii taiati fisii lungi si subtiri, putin mai groase ca un chibrit, ardeii taiati fisii , ciupercile feliute,nucile de cajun si se lasa totul la calit, in sucul de ananas se pune piper, sare ghimbir, otet si vin si se toarna peste ce e in wok se fierbe pina e gata se serveste sau cu taitei chinezesti de orez, prajiti sau fierti, sau cu orez lung preparat in stil chinezesc(gen cantonez.etc se maninca cu bete[:D] Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 [url="http://community.webshots.com/user/pepsidominic"] albumele de familie[/url] [URL="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e"]capsunici minunate de mai-iunie 2007[/url] [URL="http://www.helpsonia.com/povestea-soniei"] ajutor ptr Sonia[/url] [url="http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html"]dedicatie de la Liana la nasterea lui David[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

O sa incerc si eu supa de tarhon a lui Pepsi ca tocmai am gasit la Real tarhon si am cumparat o pungulitza. Sper sa ajunga.... Sotul meu este disperat dupa acest condiment asa ca sigur o sa-i placa. Am facut si eu tort cu crema de zahar ars dar nu asa cum e reteta din link. Am bagat intai crema la cuptor si cand era gata am turnat blatul peste ea si am mai lasat-o 20 min in cuptor. Cand o intorci pe farfurie blatul se insiropeaza cu siropul de la crema. Este bestial. Ma uitam la pozele postate de tipa aia la reteta si pare ca deasupra este blatul nicidecum crema... Daca era asa cum scrie ea in reteta, cand o rasturna pe farfurie era crema si apoi blatul.... Iata cu ce ma indeletnicesc eu....[url="http://family.webshots.com/photo/2707688180065435967ohzFLP"] Tort clown[/url] Prietenii nostri spun ca mi-ar mai trebui un copil daca am asa de mult timp liber....[:D] Roxana, mami de [bonjovi] Stefan (24.04.04) si [copil] Andrei (05.06.07) [URL="http://community.webshots.com/album/560562208aEOGLy?vhost=community"]POZE[/url] [URL="http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1ec57a2f5e7d27227f9175&utm_source=otm&utm_medium=text_url"]FILMULETZ[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Super tortul Roxana[pofta][pofta] Eu am facut pana acum de 2 ori pulpele cu bere , de 2 ori prajitura aia desteapta ..aaa si ciorba radauteana[:D] Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007 [url="http://community.webshots.com/user/michelledomi"] POZE[/url] [copil] [url="http://www.helpsonia.com/"]Ajutati-o pe SONIA![/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu sunt cu agenda si notez... ca la sfaturi mai rar;eu nu as putea decat sa fac copy-paste de pe net si nu cred ca are rost; DAR AM AFLAT CEVA, de la un turc; am fost cu sotul sa mancam intr un rest turcesc si orezul din garnitura avea ceva prin el;eu curioasa am intrebat si mi a zis asa: e fidea ca sa nu se lipeasca orezul; se pune fidea pe foc cu unt(asa tare fideaua)si apoi se pune orezul 1 cana orez+2 cani apa rece; era super garnitura;eu stiam ca se pune 1 parte orez si 3 apa dar turcu insista pe a lui... orezul era de cul inchisa... am un lapsus....integral sau cum se numeste....) [url="http://www.dropshots.com/ckristina"]CRISTINA si BIANCA(05.06.2007) [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cristina, multumesc de tip. Chiar azi si-a dorit sotu' chinezeste, asa ca incerc orezul cum ai spus tu, sa vedem cum iese. Placinta cu spanac si branza telemea Foi de placinta/foietaj frantuzesc (proaspete sau congelate), spanac (eu folosesc congelat), ceapa, putin usturoi, branza telemea/feta, gris, oua, nucisoara (parca asa-i spune, nu?), putin unt - iar fara gramaj, depinde mereu de tava pe care o aveti! Se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt in putin ulei, se adauga spanacul dezcongelat si tait mai mic si se inabuse la foc mic. Cand credeti voi ca-i gata il luati de pe foc si il lasati la racit. Cand e rece se adauga branza sfaramata mai mare (cu furculita) si grisul (atat de mult ca sa inchege putin compozitia, dar nu exagerati) si oul batut si condimentat cu sare (aveti grija ca-i si branza sarata), piper si nucisoara. Se intind foile intr-o tava (depinde de tava daca o mai ungeti sau nu ... stiti voi mai bine), se adauga compozitia, dupa care alte foi. Se ung cu ou sau se pun bucatele de unt din loc in loc. Se coace la foc potrivit pana s-a rumenit foietajul. Se serveste calda sau rece, dupa gust. Mamica de [:o)] Cristian (3 Mai 2004) & [copil] Amélie (26 Iunie 2007)
[pegeam][url="http://picasaweb.google.com/alinush.irinush/SarbatoriFericite/photo#5144852414271072882"] Sarbatori fericite!!! [/url]
Vine Craciunul, haideti sa facem putin pe Mosu': http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=59
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

roxicucu, superb tortul, si merci de ce zici cu reteta aia cu tortul crema zahar ars, ca chiar vroiam sa-l incerc de sarbatori ninutza, rusinica, stai in japonia si nu ai wok?![:D] ckristina, merci de idee am gatit chinezeste asa, se face usor si repede(cam 1 ora cu tot cu copt) peste cu sos de marar si mustar de dijon ingrediente6 fileuri peste, jumate portocala, 15g unt,pesmet cu mirodenii si parmezam, putin ulei masline,ptr sos :marar(o lingurita) jumate ling otet, 1 lingura mustar dijon, 1 lingurita zahar, 250ml supa knor, 3 linguri faina, 26g unt se spala pestele, se baga in sucul de portocala, se unge cu untul topit la microunda, se da prin pezmet, se pune intr=o tava cu hirtie, se pun citeva picaturi ulei masline, se da la cuptor pe programul toaster cam 15 min. ptr sos se pune untul la topit, se ia de pe foc se pune faina, otet, mustar, zahar, se am si apoi se pune supa si se da la foc in clocot ca sa se intareasca sosul se amesteca tot timpul la foc mic. la urma se ia de pe foc si se pune marar si sare orez cu legume si bere ingrediente, legume ce aveti, eu am pus 1 ceapa, citiva morcovi, putin ardei, ciuperci, am tocat la mixer totul,am taiat cuburi 4 dovlecei mici, am pus in wok citeva linguri ulei masline(ideal e de arahide)am calit acolo legumele, apoi am pus 2 cani orez instant(gen uncle bens) apoi cind orezul era galben, am turnat o bere, am lasat sa se evapore alcoolul, si am pus 2 cani de supa knoor si un pumn de stafide. am pus ghimbir si am lasat la fiert, cind era aproape gata am sarat si am pus ghimbir, am ras coaja portocala, am sfarimat citeva nuci cajun(cam un pumn) si am luat de pe foc si cind am servit la masa am pus cuburi de brie(brinza) pofta buna, tot coc la fursecuri si biscuiti, am mai facut poze, am sa le pun cind am timp, sotul ride de mine, dar e primul an cind dominic NU mai e alergic si are voie sa manince asa ca fac la greu de toate[:D] Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 [url="http://community.webshots.com/user/pepsidominic"] albumele de familie[/url] [URL="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e"]capsunici minunate de mai-iunie 2007[/url] [URL="http://www.helpsonia.com/povestea-soniei"] ajutor ptr Sonia[/url] [url="http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html"]dedicatie de la Liana la nasterea lui David[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Rulada de carne O bucata mare de carne(de porc) se bate ca pt snitel, se sareaza si pipereaza.Se umple cu ciuperci calite impreuna cu o ceapa taiata marunt si marar(cand s-au calit se lasa sa se raceasca si se amesteca cu un ou crud, ca sa se tina), cu felii de sunca de praga si felii de ou fiert.Se ruleaza, se leaga cu sfoara, se pune intr-o tava cu foi de dafin, piper boabe, apa si putin ulei.Se serveste cu ce garnitura va face cu ochiul. Pofta buna! Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007) http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...