Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

***Mamicile de capsunici gatesc***


Recommended Posts

madi, nu cred ca ai pus prea putina drojdie, vasul in care sta la crescut cele 12 ore trebuie acoperit, a doua zi dupa cele 12 ore masa este moale, si cind o modelezi inainte sa ii dai forma de piine si s=o mai lasi 2 h eu pun faina peste cind o modelez pina nu mi se mai lipeste de mina. pe fundul oalei am vazut ca merge mai bine daca pun hirtie sulfurizata, tot se innegreste, dar mai putin oala, cred ca a iesit tare ptr ca ere prea moale.si cind sta cele 2 ore inca la crescut tre sa fie acoperit. sarumina ptr reteta de clatite, asa erau cele pe care le-am mincat la restaurant si in plus aveau deasupra nu stiu cum albus ou asa ca un munte ridicat in sus peste clatita si caramelizat la cuptor. alyna, azi am facut un tiramisu, daca vrei reteta imi spui. cu masina de piine, eu folosesc din 2003, anul asta am primit una profesinista, se face si un fel de chec, ptr ca eu una nu=l numesc cozonac,ca ala framintat e diferit, dar in schimb iti framinta cozonacul, si=l coci in cuptor, eu cel putin cu masina framint cozonacii mei, dar apoi ii coc in cuptorul normal michelle, da, am vazut ca te-ai apucat de bucatareala, bravo mi-am facut si eu un album cu ce mai gatesc, voi face mai des poze azi in lipsa de garnitura la fileul de peste, am bagat repede niste brocoli cu putina apa 5 min la microunda, si apoi am aruncat apa si am pus iaurt cit sa=l acopere bine, si brinza raza, piper sare si am mai bagat 2 min, a iesit delicios, am mincat cu fileul de peste in malai prajit in ulei masline si cu salata verde pregatita cu morcov ras, boabe de porumb, germeni soia, usturoi, ulei piper sare otet, specialitatea sotului Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004 [url="http://community.webshots.com/user/pepsidominic"] albumele de familie[/url] [URL="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e"]capsunici minunate de mai-iunie 2007[/url] [URL="http://www.helpsonia.com/povestea-soniei"] ajutor ptr Sonia[/url] [url="http://www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html"]dedicatie de la Liana la nasterea lui David[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

quote:
Originally posted by Pepsi
madi, nu cred ca ai pus prea putina drojdie, vasul in care sta la crescut cele 12 ore trebuie acoperit, a doua zi dupa cele 12 ore masa este moale, si cind o modelezi inainte sa ii dai forma de piine si s=o mai lasi 2 h eu pun faina peste cind o modelez pina nu mi se mai lipeste de mina. pe fundul oalei am vazut ca merge mai bine daca pun hirtie sulfurizata, tot se innegreste, dar mai putin oala, cred ca a iesit tare ptr ca ere prea moale.si cind sta cele 2 ore inca la crescut tre sa fie acoperit. sarumina ptr reteta de clatite, asa erau cele pe care le-am mincat la restaurant si in plus aveau deasupra nu stiu cum albus ou asa ca un munte ridicat in sus peste clatita si caramelizat la cuptor.
Pepsi pui hartia chiar daca pui apa si ulei pe fundul cratitei? Madi si [copil] Ana Teodora (27 aprilie 2007) [url="http://b1.lilypie.com/ONxep1/.png"]Asa creste Ana[/url] "Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Madi, uite reteta aici[;)]: Brownies Cappuccino Pentru stratul de prajitura: 120 g ciocolata amaruie de calitate, rupta in bucatele 85 g unt, taiat bucatele 1 lingurita ness, dizolvat in 1/2 lingura apa fierbinte 3/4 pah. zahar 1 fiola de esenta de vanilie 2 oua 1/2 pah. faina un virf de cutit de sare 1/2 pah. de miez de nuca, taiat bucati nu prea mici Pentru crema: 150 g crema de brinza Almette cu smintina (o cutie) sau Philadelphia 40 g unt moale 3/4 pah. zahar pudra, cernuta 1/2 fiola de vanilie 1/2 lingurita scortisoara Pentru glazura de ciocolata: 80 g ciocolata amaruie de calitate 20 g unt 1/4 cana frisca lichida 2 lingurite ness, dizolvat in 1/2 lingura apa fierbinte Prepararea prajiturii: Se infierbinta cuptorul la 180 Ñ, se unge cu unt si se tapeteaza cu faina o forma patrata de 20cm x 20cm. (eu folosesc hirtia de copt) Se topeste la foc mic ciocolata, untul si nessul dizolvat, pina cind compozitia devine omogena. Se lasa pina se face calduta, apoi se incorporeaza zaharul si vanilia. Se adauga pe rind ouale; se bate bine compozitia cu telul, pina devine lucioasa. Se cerne in ea faina si sarea, se amesteca ABIA ABIA si se adauga miezul de nuca. Aluatul se intinde cu lingura in forma si se coace cam 25 min. Se poate verifica cu o scobitoare: daca se lipesc farimituri de ea, este gata. Se scoate din cuptor si se raceste complet. Prepararea cremei: Se bate cu mixerul crema de brinza cu untul, pina cind crema devine pufoasa. Se adauga zaharul pudra, vanilia si scortisoara si se mai bate citeva minute. Crema se unge in strat uniform pe suprafata prajiturii. Se pune la rece pentru 1-2 ore. Prepararea glazurii: Se topeste pe baie de apa ciocolata, untul, frisca si nessul dizolvat in apa, amestecind continuu, pina cind glazura devine omogena. Se raceste pina la temperatura camerei. Se unge glazura uniform pe stratul de crema. Se acopera prajitura si se da la rece pentru minim 3 ore. Desi.....blatul mi-a iesit cam tare si cremele cam moi......pot spune ca e super buna si fffffff dulce!Nu ma astepta sa placa la cineva tinand cont ca ceva, unde am gresit dar.........surpriza:a fost f apreciata![;)] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email"]SARBATORI[/url] [url="http://community.webshots.com/user/alinafobl"]DAVID[/url] Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Poze cu prepararea pas cu pas a prajiturii aici http://community.webshots.com/album/547388841PdmBUL?start=0(oferite cu amabilitate de Alina (Davina) [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email"]SARBATORI[/url] [url="http://community.webshots.com/user/alinafobl"]DAVID[/url] Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by Alyna24
Madi, uite reteta aici[;)]:
Alyna [pup] Destul de migaloasa reteta aceasta, dar pare buna. Madi si [copil] Ana Teodora (27 aprilie 2007) [url="http://b1.lilypie.com/ONxep1/.png"]Asa creste Ana[/url] "Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Sa va arat ce deserturi am mai facut[:D] [url="http://good-times.webshots.com/photo/2216922420102103128DyGvfU"]twix muffins [/url],e foarte bun si usor de facut,[url="http://dobrinisabela.blogspot.com/2008/01/twix-muffins.html"] aici [/url] aveti reteta. Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007 [url="http://community.webshots.com/user/michelledomi"] POZE[/url] [copil] [url="http://www.helpsonia.com/"]Ajutati-o pe SONIA![/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mihamora, m-am uitat pe site-ul pe care l-ai pus...am stat cam 2 ore...cred ca mi-am gresit vocatia...sau poate am fost "chef" intr-o viata anterioara, imi place dar nu prea fac... Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007) [url="http://community.webshots.com/user/NicoleAmberH"]Asa creste Nicole[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/562400005vJTaCW"]Primele poze PRO[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna fetelor, am reteta pe birou de ceva vreme,uite ca azi am un pic de timp.... Sweet and Sour Spareribs - Costite in sos dulce-acrisor Ingredinte: -1,5 kg de costite -3 linguri de zahar brun -2 linguri de amidon -1/4 cana otet -1/2 cana de ketchup -1 conserva de ananas- din acela maruntit (500-600 gr) -1 lingura sos de soia Preparare: Se amesteca zaharul, amidonul, otet, ketchup, ananas si sosul de soia.Se pune pe foc la foc mediu si se amesteca pina se omogenizeaza si incepe sa se ingroase. Intr-un vas, eu folosesc un vas oval de ceramica, se pune un rind de costite, taiata bucati, se sareaza si se pipereaza si se pune jumatate din sosul cald, apoi se aseaza restul de costite si se pune restul de sos. Se acopera (cu capac sau folie de aluminiu) si se da la cuptor pentru 2 ore la 175 C (350 F). Se serveste cu pireu, sau legume. Pofta Buna !!! Pupici Angi si Nicole ( 28 mai 2007) [url="http://community.webshots.com/user/NicoleAmberH"]Asa creste Nicole[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/562400005vJTaCW"]Primele poze PRO[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pun si eu o reteta de prajitura care e vinovata de kilogramele mele in plus [:D] - napolitana cu crema de caramel; e foarte usor de facut si super buna. Crema: -se amesteca 1 pachet de unt+ 1 cana jumate de zahar+ 6 galbenusuri+ o cana de nuca macinata (optional) -se topesc 2 cani de zahar la foc mic dupa care se adauga crema si se mai amesteca pana se omogenizeaza. Se intinde calda pe foi. Poza [url="http://good-times.webshots.com/photo/2700786810101761733nreiyx"]aici[/url]. Teodora Ana [mamica] de [copil] Mihail Vladimir(15.05.2007) [URL="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e"]Capsunele minunate de mai-iunie 2007[/url] [url="http://www.helpsonia.com/"]Ajutati-o pe Sonia[/url][flo]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am ramas datoare cu o reteta :"Sufleu cu sunca si ciuperci": 100g sunca, 100 g ciuperci, 4 oua, 1 pahar smantana, 1 lgt unt, 100 g faina, 4-5 lg pesmet, 100 gr cascaval razuit, sare, piper Tai cupercile si sunca si se razuie cascavalul.Separat se face un sos alb prin maestecarea smantanii si fainei.Se pune faian cate putin sa nu se faca cocoloase.Se separa ouale si si in faina cu smantana se adauga galbenusurile, untul topit si cupercile, sunca si o parte din cascaval.Se adauga dupa gust sare si piper.Se bat albusurile spuma si se adauga la final peste amestecul de mai sus.Se unge cu unt un vas de yena( am facut eu), se presara pesmetul si se toarna amestecul.Se presara cascavalul ramas ras si se da la cuptor pe baine marine pt 30 min(sau dupa caz pana se rumeneste). Pofta buna! E super buna![pofta] Alyna @ [url="http://community.webshots.com/user/alinafobl"]DAVID(22 Aprilie 2007)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...