Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

***Mamicile de capsunici gatesc***


Recommended Posts

quote:
Originally posted by Alyna24
Am ramas datoare cu o reteta :"Sufleu cu sunca si ciuperci": Alyna @ [url="http://community.webshots.com/user/alinafobl"]DAVID(22 Aprilie 2007)[/url]
Alyna [pup] Madi si [copil] Ana Teodora (27 aprilie 2007) [url="http://b1.lilypie.com/ONxep1/.png"]Asa creste Ana[/url] Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil. "Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 98
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Am pus cateva pozici cu ce am mai bucatarit bun.Nu la toate, doar la ce am apucat![:D]http://community.webshots.com/album/562307420iCuhlQ?start=36 Si va pun si o reteta care m-a surprins cat de buna e:[;)] Prajitura “Krem a la krem” Blat: 6 oua 6 linguri de zahar 1 plic (80 g) Creme Ole de ciocolata Crema: 200 ml smintina dulce 32% grasime (Dorna rosu), rece 200-220 ml lapte rece 1 plic (80 g) Creme Ole de vanilie Glazura: 2 linguri apa 2 linguri zahar 2 linguri brandy (eu am pus lichior) 100 g ciocolata 100 g unt Blat: Se separa albusurile de galbenusuri. Primele se bat spuma cu zaharul, ca la bezea. Apoi se adauga cite un galbenus si se bate un pic dupa fiecare. La sfirsit se adauga praful Creme Ole de ciocolata si se mai bate un pic (maxim 30-45 de secunde), cit sa se omogenizeze. Se toarna aluatul intr-o tava de 20/30 cm unsa cu unt sau asternuta cu hirtie de copt. Se coace la foc mediu (180 grade) cam 25-30 minute. Se apasa blatul cu degetul, daca adincitura dispare imediat, inseamna ca e copt. Se lasa la racit. Crema: Se pun intr-un bol smintina, laptele si praful de vanilie. Se bate cu mixerul cam 1 minut, crema trebuie sa se intareasca destul de bine. Se intinde uniform pe suprafata blatului rece si se baga la frigider. Glazura: Se infierbinta apa, se adauga zaharul, amestecind. Dupa ce s-a topit zaharul, se adauga lichiorul si ciocolata rupta bucatele. Se amesteca pina la topirea ciocolatei, apoi se adauga untul. Se mai tine pe foc amestecind pina se topeste si untul. Se lasa la racit. Cind a ajuns la temperatura camerei, se toarna pe prajitura si se intinde uniform. Se da la rece pentru 2-3 ore. E super usor de facut si delicioasa.[pofta] Pofta buna! Alyna @ [url="http://community.webshots.com/user/alinafobl"]DAVID(22 Aprilie 2007)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Alyna [pofta][pofta] Cand ai timp sa faci asa bunatati? Vreau sa te intreb cu ce ai scris pe tortul surorii tale? Madi si [copil] Ana Teodora (27 aprilie 2007) [url="http://b1.lilypie.com/ONxep1/.png"]Asa creste Ana[/url] Maturitatea omului este de a reusi sa gaseasca seriozitatea cu care se juca cand era copil. "Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Madi, pai timp nu prea am.Printre picaturi cand doarme Davidel sau se mai joaca si sta linistit.Uneori mai vine si el sa ma ajute![:-)))]. Am luat litere din ciocolata de la Plus.Nu stiu dc se mai gasesc dar poti incerca. Alyna @ [url="http://community.webshots.com/user/alinafobl"]DAVID(22 Aprilie 2007)[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/562307420iCuhlQ"]PAPA BUN[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am vazut ca sunt multe amatoare de facut painea in casa, asa ca va dau un link catre reteta dupa care am facut azi painea [url="http://home-and-garden.webshots.com/photo/2462308930102680384fneIlc"] asta [/url](foarte gustoasa, usor de facut, coaja moale...dementiala!). uitati [url="http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18439/Paine-in-30-de-minute/"]aici[/url]. faceam des painea artizanala, aia de se lasa cam 24 de ore la dospit, dar asta e buna pentru zilele in care iti trebuie o paine pe loc, fara timp de dospit, fara framantat....minunata. spor la bucatarit in continuare! [url="http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1tatzenP_1fozzyP_74_70,5_57_abs.png"]mamica[/url] lui [url="www.dropshots.com/puparussa"]david[/url](21.05.2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am mancat zilele trecute o praji de post foarte buna, care se face foarte usor, o sa incerc si eu maine asa ca iata reteta:2 mere, o portocala, un grapefruit, 100g miez de nuca, 100 g de stafide, 200 g de faina, 100 g de zahar, 100 ml ulei, un praf de copt si scortisoara. Grapefruitul se taie si se stoarce sucul, portocala se taie cubulete, merele se dau pe razatoarea mare.Se amesteca zaharul cu uleiul si fructele.Separat se amesteca faina cu praful de copt, scortisoara, apoi se adauga la compozitie.Se omogenizeaza, se adauga stafidele si nuca.Se unge o tava cu ulei si se da la cuptor la foc moderat aproximativ 30 min.Se taie dupa ce s-a racit. Mie mi-a placut mult, si dulce, si putin amaruie de la gref, si aroma de mere si scortisoara...Pofta buna! Lavinia si Andrei (11 iunie 2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

vad ca numai bunatati faceti. eu vreau sa propun o reteta de ceva 'usor', mie imi plac foarte mult mancarurile fara carne. Ciorba de loboda cu lapte - vorba vine ciorba ca mie imi place destul de groasa. Se oparesc cateva legaturi de loboda, sa iasa iutela din ea si apoi se toaca marunt. Se caleste loboda cu niste ceapa verde, se stinge cu o cna de lapte dulce si se completeaza cu apa pana la consistenta dorita, mie imi place mai groasa. In loc de lapte dulce se poate pune o lingura de lapte praf. Cand e fiarta loboda se dauga lapte batut sau iaurt cat se doreste de acra. Se fac bobite de branzica in ea. Mie imi place mult. Tamara si [copil] [url="http://community.webshots.com/user/tamaraspatan?vhost=community"]Matei Alexandru (20 mai 2007)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fac si eu ciorba de loboda, dar pun toate legumele la fiert(loboda, ceapa, morcov) cu putina apa, pun apoi bors ca la ciorba obisnuita si la sfarsit pun lapte dulce si smantana dupa gust.Si nu trebuie sa lipseasca leusteanul din belsug. Soacra mea o acreste cu lapte batut, dar eu n-am reusit niciodata. Florentina, mamica lui Tudor Ioan(5.07.2002)si a lui Matei Ciprian(22.05.2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Miniuta acum am bagat in cuptor piinea dupa reteta aratata(sau facuta?) de tine. Sa vad daca iese asa aratoasa ca reteta originala.[pup] Anunt Reteta facuta de mine ieri, placut lui P, lins pe botic: Carne de pui tocata, ceapa verde tocata, 1 galbenus, marcov razalit mic, cartof la fel, faina amestecate toate astea(cantitati dupa ochi am pus, cam proportiile din chiftele). Materialul rezultat l-am invelit in staniol, in forma de rulada, pus in tava cu apa, pina la jumatatea ruladei. A sta in cuptor cam o ora, sa se faca bine pt pui. A fost incintat. Ioana mama de [copil] [url="http://patrickbichis.wordpress.com/"]Patrick Alexandru[/url] (01.06.2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...