Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fructe si legume exotice(pentru Romania) 2


Recommended Posts

  • Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Lavinia(sper sa nu se supere principe...stiu ca ea intra mai pe seara de obicei si m-am gandit sa-ti raspund eu) am pus amidon doar pe masa si peste foi la intins si intre foi cand le-am pus una peste alta [pup] monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by monica-elizabet
aaa....vin roshu [:D] bine ca ai zis [:D] ce fel de specialitate este painea de ham(adica din ce bucatarie face parte? specific de acolo de unde locuiesti tu?)...suna bine poti sa dai(cand ai timp) o reteta mai exacta pliz pup monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Monica, painea asta cu ham si ce se mai pune e specifica si in Portugalia dar am vazut-o si in Brazilia la emisiunea Anei Maria Braga, Mais Voce. Deci voi sunteti in Brasilia, acolo nu am ajuns dar tre' sa fie fain. Pupici Alina 15+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ http://community.webshots.com/user/alinavillanova
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

aluat frantuzesc cu ulei. 1 pahar de apa fierbinte 1 pahar de ulei un vf de cutit de sare 4 pahare 1/2 de faina 2 lingurite praf de copt se amesteca ingredientele se framanta piana se obtine un aluat compact se divide in 3 portii. se ia pe rand fiecare portie si se intinde subtire ,pe masa prafuita cu amidon in exces. dupa ce se intinde subtire ,se prafuieste cu amidon si latura externa a aluatului intins,se impacheteaza plic .in timp ce se impacheteaza se prafuiesc toate laturile asa incat intre foi sa fie amidon ...sa nu se atinga foaie cu foaie fara sa fie bine amidonata. acest plic se imparte la randul lui in doua...din el se intind doua foi..care le umplii dupa preferinta . deci din compozitia de mai sus ies 6 rulade. eu obisnuiesc sa coc doar 2 iar restul ,de doua portii le amidonez bine ,le bag in punga si le congelez. monica mami de print http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=7782 ----------------------------------------------------------------- monica, painea de ham,face parte din meniul de craciun venezuelean. reteta...faci un aluat frantuzesc sau de paine,in care pui si un pic de zahar(daca-ti place combinatia de dulce cu sarat)dupa ce intinzi foaie,ca ptru rulada,apoi umpliicu felii de ham,masline,stafide.rulezi,ungi cu miere si bagi la cuptor. poti face si cu branza crema si somon,cu branza si ham. monica mami de print http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

fetelor, multumesc mult de lamuriri...o trec pe listuta de asteptare [:D] azi am luat [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost/photo#5143131000466674962"]Andive[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost/photo#5143130777128375538"]Ridiche alba[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost/photo#5143130880207590658"]????[/url] pe primele doua stiu cum sa le prepar dar ultima chestie nici nus tiu ce e nici cum se mananca...voi stiti ce este si cum se papa? [:D] multumesc anticipat [pup] monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

[:D], Monicuta, nu stiu cat te ajuta raspunsul meu, dar eu cred ca-s dovleci...imi pare ca i-am vazut la raionul de legume indiene si ca mi-am adus aminte, aveai niste poze mai demult cu vinete verde inchis, shatirat...si pe ele tot la legume indiene le vad...cum le-ai gatit pana la urma? Si please, vreu si eu reteta cu andive...n-am cumparat niciodata ca nu stiu ce sa fac cu ele, dar imi plac experimentele. anca [gravi] 14+ mostly [baietel]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor, voi stiti ce poveste frumoasa au adivele? O puteti citi aici http://www.jurnalul.ro/articole/106132/foto.php?albumId=1217 Nu vreau sa copiez intreg articolul, este scris cu diacritice si nu ati intelege nimic. ache, andivele pot fi folosit in fel si chip, in special crude. le amesteci in salate, le folosesti ca "barcute" (de exemplu le umpli cu creme diverse, cu peste, fructe de mare, salate etc), le manaci pur si simplu crude, desfaci foile si eventual le rupi in doua, le pui pe o farfurie, un strop de ulei de masline si un strop mai mare de otet balsamic si gata. sunt divine, eu iubesc andivele...[:D] Spuneti NU prajelilor de orice fel, sucurilor sintetice, fumatului, margarinei, FACETI multa miscare, dragoste, fapte bune, acte de caritate, iubiti, iertati, daruiti, hidratati-va corpul si tenul, folositi cosmetice cat mai naturale, mancati ciocolata cu 85% cacao, beti suc proaspat stors de grapefruit si portocale, ganditi pozitiv, nu mai faceti RAU... SEE no evil, HEAR no evil, SPEAK no evil... DO no evil
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Helo fetele.[:D] Ieri am facut cartof dulce la cuptor[pofta] nu pot sa explic cat e de bun. l-am mancat asa simplu fara nimic sa nu stricam gustu.[:I] Langa am mai pus si dovleac.Vai ce bine am papat.[:p] Cu aluatul frantuzesc ma tot ametiti de cap pana fac si eu. Dar daca ajung si mai[grasa] voi sunteti de vina[sm] Am luat pomelo, din pacate nu l-am nimerit prea copt.Oricum l-am papat. De obicei il nimeream f bun[8)] dar de data asta nu am avut noroc.[:(] Andive cred ca iau si eu saptamana viitoare cand mergem la cluj.Sper sa ne placa.[?] Avocado am gasit si aici dar era foarte moale, parca era stricat, nu am indraznit sa iau. Apropo de cartofi dulci-sotul a zis ca e mai bine ca nu se gasesc la Dej, ca altfel am da faliment.[:o)][:o)][:o)] Is cam scumpi(7.5 lei/kg). Tare mult i-au placut si lui.[hop] Principe reteta cu fructe si vin suna tare bine. Am vin, fructe sunt, asa ca in curand fac si beutura.[alcool] alina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...