Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Fructe si legume exotice(pentru Romania) 2


Recommended Posts

Lavinia foietajul il poti faca asa cum a zis si principe cu de toate...si cu dulce si cu sarat merge si umplutura cu branza sarata si marar branza dulce , zahar, oua, smantana, stafide mere rase, nuca, stafide mango combinat cu mere mango cu fulgi de cocos carne tocata si condimentata amestecata cu oua si ceapa spanac dovleac eu ti-am scris aici numai ce am incercat eu(nu cu aluatul asta cu altele) dar sunt convinsa ca sunt mult mai multe posibilitati [pup] monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 118
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

ache [pup] multumesc, macar le tin de decor ca-s frumoase daca nu stiu ce sunt [:D] andivele le pregatesc in tot felul de salate...simple, cu ou, branza, piept de pui, peste, etc...uite cateva culese tot de-aici de pe dc mai de mult... insa pe astea de le-am luat acum le pregatesc asa simple cu putin ulei de masline, sare, piper, zeama de lamaie si putin mustar(fiindca este post) Salata de andive cu piept de pasare. Ingrediente 600 g andive, 300 g piept de pasare fiert, 200 g maioneza, 2 linguri smantana, o jumatate lamaie, sare, piper Mod de preparare Se aleg andive albe (cele cu frunze verzi sunt amare), li se taie radacina si cu varful cu un cutit, se curata frunzele de puncte negre atunci cand exista. Se taie andivele în lung pentru a se desface toate foile si miezul, care se pun intr-o salatiera. Acestea se amesteca bine cu pieptul de pasare. Salata de andive cu somon afumat Ingrediente 1 andiva (trebuie sa fie cat mai albe si sa nu fi stat la lumina, altfel sunt amare) taiata transversal in fasiute ca la salata de varza 1 pachet somon afumat taiat (de fapt se rupe singur in bucatele mici daca este din cel feliat) sos, din branza Almette cu verdeata + un pic de smantana + zeama de lamaie Ingredientele pentru sos se amesteca si sosul se toarna peste andiva + somon. Gustul este acrisor. Se comsuma numai pe loc, imediat ce a fost facuta, altfel se lasa sosul si nu mai este gustoasa. Daca nu va plac andivele din principiu, e posibil sa nu va impresioneze nici gustul la aceasta salata. Dar somonul o indulceste un pic, la fel si branza. vinetele acelea mici le-am prajit si le-am papat cu mujdei de usturoi [:D] monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

monica, ultimul articol achizitionat de tine este ridichie alba,aici,nabo. eu il tai feliute subtiri,pun sare si pap. cu andive eu fac urmatoarea salata: umplu frunzele cu: sunculita prajita,taiata in felii f subtiri. branza de capra cubulete de mango nuci prajite si maruntite feliute de mandarina apoi fac un sos din: mustar ,miere,lamaie,otet balsamic,apa,ulei,sare. pun barcutele in tava,apoi stropesc cu miere si presar nuca. este un deliciu. in fiecare barcuta puneti o feliuta de sunculita,una de manadarina ,un cub de mango,unul de branza. monica mami de print http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

offf...cred ca am bulibasit pozele...nu de ridiche era vorba ci de asta http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost/photo#5143130880207590658 monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

monica, este bostan galben sau dovlaec galben. auyama,aici.soiul asta se foloseste mai mult decorativ,la intrarea in casa..aducator de noroc,ptru abundanta casei,strange energia negativa..... dar se si mananca,eu cumpar de multe ori, ca este mic si-l folosesc odata. monica mami de print http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

multumesc principe...deci n-am gresit prea mult cand am zis ca-l tin pentru rol decorativ [:D] oare pot sa-l coc asa cum cocea bunica-mea felii de dovleac la cuptor? mi-am facut andivele in seara asta...am taiat frunzele cam 3 cm, am pus si niste ciupercute, cateva frunze de ceapa verde, o linguritza de mustar, sare, piper, putina zeama de lamaie, 2 linguri ulei de masline...au iesit f bune. va pup si maine ma apuc de experimentat [:D] monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

monica, poti sa-l coci,dar poti sa-l bagi si in masa filo,dupa ce-l razi si amesteci cu scortisoara si un pic de zahar,storci de zeama si-l rulezi in masa filo,duopa ce ai imbibat foile cu ulei ca sa se desfaca. si eu vreau sa fac rulada cu banza si dulceata(reteta care ai postato tu)...daca-mi aduc aminte parac era branza crema,branza faramata ...si mai ce...smantana batuta cumva? monica mami de print http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

principe, daca te referi la impletita cu crema de branza(bineinteles ca poti sa folosesti aluatul asta al tau) la umplutura eu am pus doar crema de branza philadelphia 2 cutii si putin din a treia(ca mi se parea putina branza [:D] ), am pus zahar asa din ochi vreo 3-4 linguri am amestecat un pic si am pus-o peste foaie, apoi deasupra am pus un borcan de dulceata) in branza nu trebuie pus f mult zahar fiindca este si dulceata si se indulceste de-acolo [:D] multumesc de sfaturi [pup] monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by monica-elizabet
Lavinia foietajul il poti faca asa cum a zis si principe cu de toate...si cu dulce si cu sarat merge si umplutura cu branza sarata si marar branza dulce , zahar, oua, smantana, stafide mere rase, nuca, stafide mango combinat cu mere mango cu fulgi de cocos carne tocata si condimentata amestecata cu oua si ceapa spanac dovleac eu ti-am scris aici numai ce am incercat eu(nu cu aluatul asta cu altele) dar sunt convinsa ca sunt mult mai multe posibilitati [pup] monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Merci mult!O sa le incerc.Pe rand[:D]! [dual] Mamica MARIEI(4.11.2004)si CRISTINEI(14.12.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

cu placere Lavinia [pup] azi am papat din nou supita thailandeza Tom Yum Goong are in ea tot felul de plante exotice Lemon Grass frunze de lamai verde ghimbir creveti arata [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost/photo#5142095093009585218"]Asa[/url] si e tare buna [:D] (reteta o aveti in josul pozei) monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...