Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (19)


Recommended Posts

Oana, chiar ma intreba o prietena daca pandispanul cu suc de portocale merge sa-l coci ca un chec, in tava corespunzatoare, si n-am stiut sa-i raspund, pt ca nu incercasem niciodata. Deci tu zici ca se poate, perfect. Se coace uniform, e pufos precum blatul? Tarta fara fund m-a intrigat, cind ai timp, pune te rog si reteta, multumesc. [:)] Miha, wow ce dulciuri ai tu acolo. Bravo ca ai motive sa le faci, sa-ti traiasca fata! ------------------ Numai bine, Natalia, [url="http://b4.lilypie.com/CIzqp3.png"]Vlad[/url] si [url="http://b1.lilypie.com/9KLep3.png"]Vanda[/url]
Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump. [:D]
[url="http://community.webshots.com/user/Nataltza"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nati, mie imi place cum iese si ca un chec, data viitoare pun mai putin cacao, ar fi crescut mai mult daca puneam mai putin, dar tot bun a fost si "umed". Aaa, si nu aveam decat 2 portocale mici, nu-mi iesea suc, asa ca am pus Santal de portocale(din ala la cutie [:D]) si am facut doar jumatate de reteta. Uite si reteta de Tarta de ciocolata fara fund: -pentru o forma cu fund detasabil de 24 cm -170 g ciocolata amaruie cu 70% cacao -80 g unt -4 oua -100 g zahar -un praf de sare -30 g faina Se incinge cuptorul. Se unge forma si se tapeteaza cu hartie de copt(eu am tapetat-o cu faina) Se rupe ciocolata bucatele si se topeste impreuna cu untul in bain-marie. Se lasa putin la racit. Se bat ouale cu zaharul si srea cu mixerul intr-un vas mare pana se obtine o crema inspumata. Se adauga amestecul de ciocolata si se amesteca cu grija la viteza redusa. Deasupra se cerne faina si se incorporeaza in aluat. Se umple forma pregatita si se netezeste suprafata. Se coace 15-20 min la treapta 2-3 pana suprafata se intareste si se simte elastica. Se scoate din cuptor si se lasa la racit in forma. Dupa ce s-a racit se scoate si se taie felii, se pudreaza cu zahar pudra si optional cu cacao. Oana [gravi] 27+ cu bb Stefan [baietel] si [roker] Vladutz (2 ianuarie 2005) [url="http://bd.lilypie.com/f4Hgp3.png"]Bubu mic[/url] [url="http://b3.lilypie.com/acimp3.png"]Iubirea mea[/url] [url="http://community.webshots.com/user/oana_bubu05"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by Alynutza Mihaela deci tu cum ai facut? Ai inlocuit crema de branza cu mascarpone?
Da,am inlocuit crema de branza cu mascarpone.Mierea mea este zaharisita si am pus-o un pic pe foc sa se lichefieze.Am amestecat cu mascarpone si cand am pus si frisca batuta a devenit foarte teapana crema si mi-a fost frica sa mai pun gelatina,sa nu ramana cumva bucatele.
[url="http://good-times.webshots.com/photo/2612741780088512827xeTrHi"]Amira[/url], [url="http://good-times.webshots.com/photo/2185884720088512827LOTiIv"]Robert[/url] si mami Miha
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna fetilii! Io arunc un ochisor p'acilea si mai fac cate ceva din bunatatzurile voastre....ca altfel salivez ca un copilash mititel [:D][:D][:D]
quote:
bubu05 membru senior Intre timp eu am facut un chec, mi-a facut Roxana pofta cu al ei. Checul e facut dupa pandispanul cu suc de portocala
Bubu nu imi spui si mie te rog reteta la checul cu suc de portocala si modul cum ai pus crema cu cacao peste cea simpla? Pleaseeee. Am acum o pofta de chec....da mi lene sa ma apuc sa-l fac asa cum stiu eu reteta mea,e prea tarziu si parca vad ca.....daca ma apuc sa-l fac pana e gata imi trece toata pofta. [url="http://tac.families.com/ezb/1060265.png"]Varsta Maya Maria[/url] (19.09.2006) [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574"]Povestea zanei Maya Maria[/url] [url="http://community.webshots.com/user/gonghy"]Poze cu noi[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Gonghy, reteta e pe prima pagina, se numeste "pandispan cu suc de portocale". Pt. o tava de chec eu am facut jumatate de compozitie, apoi am impartit-o in doua si in una din ele am pus 2 linguri cu cacao. Apoi in tava de chec am pus cate o lingura de compozitie alba, una cu cacao, una peste alta, incepund din mijlocul tavii. Cel mai bine ar fi sa pui cu ceva mai mare, nu cu o lingura, pt. ca la mine s-au cam amestecat compozitiile si a iesit mai mult de cacao. Cu un polonic, zic eu ar fi bine... Spor la prajiturit! Miha, la tine am vazut "bomba" cu portocale? Tare bine arata! Oana [gravi] 27+ cu bb Stefan [baietel] si [roker] Vladutz (2 ianuarie 2005) [url="http://bd.lilypie.com/f4Hgp3.png"]Bubu mic[/url] [url="http://b3.lilypie.com/acimp3.png"]Iubirea mea[/url] [url="http://community.webshots.com/user/oana_bubu05"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ortansa, mersik de ajutor!Si tutror fetelor, bineinteles.[pup] Eu ink mai analizez ce creme o sa folosesc dar fac eu ceva pana la urma!Am inceput sa si visez cum o sa arate![:D] Imi faceti asa o pofta cu bunatatile voastre......si eu sunt la cura de slabire![bang] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email"]SARBATORI[/url] [url="http://community.webshots.com/user/alinafobl"]DAVID[/url] Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ok, Mihaela mersi.
Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.
[url="http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/"]prajituresc[/url] si [url="http://www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/"]bucataresc[/url]
Mrs. Perfect for more than 1 year
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Balbina, am vazut in pozele tale un tort super, ornat cu jeleuri?Din ce era facut? Offf.....nu ma hotarasc la blatul pt tort![bang][bang]Cel cu nuci e ok sa-l tai?V=-am zis ca nu vreau chiar sa fie simplu! [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email"]SARBATORI[/url] [url="http://community.webshots.com/user/alinafobl"]DAVID[/url] Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Salutare fetelor! Mai bag din cand in cand cate un oki pe aici,fac prezenta..:)Dar acum nu ma lasa inima sa nu va laud.. Moaaama ce de bunatati mai faceti!! NAtalia ,unde e poza promisa?Ceva cu morcovei? Oana tarta este putin cremoasa sau e ca un pandispan la consisitenta? Adriana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...