Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Barbatul de pe net


Recommended Posts

Cu toata parerea mea proasata despre acest gen de legaturi,iata ca intr un moment de slabiciune m am trezit ca stau de vorba cu un necunoscut.Nimic rau piana acum,dar zilele au trecut si dupa ce am vorbit despre problemele din casniciile noastre am ajuns sa vorbim despre noi,astazi vazindu ne pe mes.Casnicia mea si problemele ei le am descris la rubrica alcolism sau nu.Sunt putin speriata se nerabdarea cu care i mi astept mesajele si de emotia pe care am trait o cand i am vazut poza.Totusi cred ca e normal avand atatea nemultumirii stranse in mine.Nu stiu cat de departe voi merge stiu ca de mult timp ma lupt pentru rezolvarea problemelor in casnicia mea si cred ca am inceput sa inteleg,tarziu ca intr o casnicie e vorba de 2 persoane.Si mai stiu ca n as fii vrut sa ajung aici.Astept parerile si experientele voastre.Multumesc.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 107
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu am atata experienta de viata incat sa dau sfaturi, dar cred ca intai ar trebui sa iti rezolvi problemele din casnicie, iar apoi sa te concentrezi pe un strain, care acum pare perfect, avand in vedere situatia din casnicia ta. Numai bine iti doresc [flo].
Good things happen to good people.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Acum nu stiu daca problemele lui sunt adevarate sau incearca sa te imresioneze cu eu sunt baiat bun , casnicia nu merge din cauza ei.E greu sa-ti dau un sfat dar cum spune Deianira mai inti rezolva-ti problemele tale si apoi ia o hotarire. "To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet." Charles Haanel
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multa intelepciune. A vb pe mess despre vreme, trafic, masini gasesc ok, dar daca implica si emotii [alcool] si flutirashi, cum bine spunea cineva mai sus, clarifica situatia casnicie tale intai. Ah si vezi ca unii barbati se dau inselati de neveste, nefericiti si vai de capu lor, doar doar o pica ceva, sa faca chatul asta cu tine doar sa te impresioneze, si el acasa sa fie superfericit alaturi de a lui sotie, si super fericiti. Iar tu sa fi o "joaca" sau "ceva de alungat plictiseala" cat e la birou. Vb cineva de test....te-ai gandit ca e posibil sa fie sotul tau? ------------------------ Someone's pleasure is another's pain! Alergic at stupidity.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am facut testul cu alta persoana,am asteptat sa vad daca ma abordeaza el,dupa care l am abordat eu.Nu s a intamplat nimic,poate fii o singura coincidenta.Nu m am nascut ieri ca sa nu stiu vesnica metoda a barbatiilor insuratii,mi am creat o adresa noua de mail tocmai ca sa nu afle prea multe despre mine,practic nu i mi stie nici numele.Cat despre problemele din casnicia mea,sotul meu este alcoolic,ma lupt cu asta de anii fara rezultate.Stiti cum e sa i vorbestii unui alcoolic despre framintarile tale?Pina ai terminat ce ai de spus e cu mintea aburita de bautura,vorbeste sticla.Sper sa nu aflatii niciodata.Am investit in aceasta casnicie munca mea de 11 ani,am o fetita care si venereaza tatal,nu este un om rau dar nici perfect.Nu m am decis sa pun inca capat acestei relatii, inca mai sper intr o minune.Ma infurie groaznic faptul ca sotul meu este foarte sigur ca n am sa l parasesc niciodata,ma cunoaste bine si stie ce inseamna pentru mine familia,dar nu se gindeste cate pot duce sau ca se poata sa intilnesc pe cineva care sa ma atraga,fie doar din punct de vedere fizic.De la 80 kg. sotul meu a ajuns la 120.Ma uit la el si nu l mai recunosc,este buhait de bautura si gras ca un macelar,iar el ce face pentru asta:bea bere in loc de apa.Am incercat de multe ori sa i spun ca nu mi place deloc cum a ajuns,dar nu ii pasa,placerea de a minca si a bea este mult mai mare decit dorinta de a mi face mie pe plac.Desii titlu subiectului este clar,nu barbatul de pe net este problema,pot intilnii pe altcineva oriunde in alta parte.ideea e ce se poate intimpla in aceste situatii.Femei ca mine sunt multe,multe divorteaza din cauza altui barbat,altele ramin in casnicie,traind din cind in cind o aventura ce le incaraca bateriile pentru a merge mai departe.Altele au norocul sa si refaca viata cu succes,eu nu m ai am increde in barbatii.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Copiii mei joaca un joc online. -Cu cine jucati? -Cu niste copii. -De unde stiti ca sunt copii? -Pai, uite, unul are 11 ani, unul are 15, e si unul de 21. -V-ati gandit ca ar putea sa spuna asta si de fapt sa fie adulti, de 50 de ani....Pedofili...Sa nu.... -Mami, sunt din Filipine. -De unde stiti ca sunt din Filipine? Ar putea fi si din Romania si zic ca sunt din Filipine. -Mami, vorbesc filipineza intre ei. -De unde stiti ca e filipineza? Ar putea sa fie o singura persoana, sa-si dea mai multe nume si sa-si scrie: "Buru baga bum bum" si tot el sa-si raspunda: "Bung bang guru guru" -Mama e paranoica.... Pai, da, mama e paranoica. Adica eu. Dar, zau asa, pe net oricine poate sa se dea drept oricine. Oricine poate trimite o poza cu altcineva. Si eu pot sa spun ca am 20 de ani (hai, 25) si 50 de kg. Tu te-ai cam indragostit pe net. De o persoana virtuala. De fapt, persoana aceea....nu exista. Pana la urma este ca in jocurile copiilor mei. Poate nu te minte, are varsta pe care spune ca o are, poate are si probleme in casnicie, poate poza este chiar poza lui (dar cu siguranta este o poza care il avantajeaza, sta in firea omului). Dar tot ramane un personaj virtual. Stii, cred ca multi intra pe net ca sa-si spuna of-ul, sa gaseasca o vorba buna, un sfat (cam asta facem toti aici). Dar poza nu-si prea are rostul (ba as zice ca e de-a dreptul periculoasa, daca sotia/soacra/colega de servici/verisoara e si ea pe net? Sau ti-a trimis poza numai tie? Crede-ma, tot nu isi are rostul.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

De la o vreme am o problema cu calculatorul (sau cu forumul?). La un moment dat nu mai pot sa continui sau sa corectez mesajul pe care tocmai il scriu. Nu mai pot decat sa trimit mesajul asa cum e sau sa-l sterg... Am ales sa trimit mesajul si il continui.... Ernestine, cu poza ai trecut intr-o noua etapa! Nu mai e o simpla conversatie pe net, asa cum conversam noi acum...Incepe sa fie altceva. Ce doresti tu de fapt?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Hai ca acum a fost nevoie sa resetez calculatorul..... Revin... Ce-ti doresti tu, de fapt? Sa-ti refaci viata? Cu sotul tau sau cu altcineva? Gandeste-te bine. Daca vrei sa-ti refaci viata cu altcineva ar fi bine pentru tine sa clarifici intai situatia actuala. Si apoi sa gasesti pe cineva tot...cu situatia clarificata... vrei sa traiesti o aventura? Simti ca asta ti-ar incarca bateriile? Numai tu poti decide...Dar totusi mi se pare riscant sa o faci cu un bairbat de pe net...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...