Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Torturi si prajituri (4)


Recommended Posts

Hildegard, frumos tort...ca toate torturile tale, de altfel[il] Diuna,asa imi ieseau si mie torturile pana nu demult...insa acum imi sunt de mare folos explicatiile Veronicai, care nu tine secretele pentru sine[cool] Am vizitat mai multe blog-uri, insa putine culinarese au talent "didactic" pe langa talentul culinar[;)] Lacri si [copil] Alec 30 mai 2006
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Monica, tortul tau pian m-a impresionat placut...bine, si altele, dar asta chiar e deosebit! Acum mi-a trecut prin cap sa fac unul in forma de ..chitara(am cantat in tinerete...) iar pe 11 februarie a ziua de nastere a unei nepoate care-i violonista...hm, ma mai gandesc... [;)] Lacri si [copil] Alec 30 mai 2006
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lyly, iti multumesc [pup] cred ca or sa-ti iasa super faine tortuletele abia astept sa le faci si sa le vad... monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

multumesc veronica, am salvat si cu prima ocazie am sa fac si un pian alb [:D] abia astept sa intorc tortuletul diplomat...parca-s un copil...ard de nerabdare monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Monica, eu te inteleg perfect. Si eu am fost asa ca tine![flo] ----------------------------------------------------- Exersand ...inveti! Daca nu ne iese din prima asta nu inseamna ca a doua oara nu ne iese!
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

buna! aseara am executat saleuri...fff simple...sa nu radeti... am luat 2 pachete de foi,le-am uns cu ou,am presarat susan,bagat la cuptor si gata.. Sotul a zis ca-s mai bune si mai convenabile decat cele cumparate si ca a inceput sa-i placa..sa exersez in continuare ...deci sa ma gandesc ce fac sambata... beau [cafea] in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oauuuu Fanna, saleuri, zici? cum le faci? Si eu am sa fac...cred ca de ziua mea marti, pe 5 febr. Sper s aam timp de ele...ca va trebui sa fac cina pentru noi acasa + tortul, normal!
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am gasit pe net: Prajitura cu blat roz Ingrediente: Ingrediente blat: 5 oua, 2 plicuri praf budinca de capsuni (zmeura), 100g faina, un plic praf de copt, 200g zahar pudra, 4 linguri apa rece, esente. Ingrediente crema: 200g unt (margarina) 150 g zahar pudra, zahar vanilat, un plic budinca vanilie(frisca), 350 ml lapte, coaja si zeama de la o lamaie. Ingrediente glazura: frisca batuta cu zahar vanilat. Preparare: Intr-un vas, albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si apa rece, apoise adauga galbenusurile. Se adauga esente, faina amestecata cuplicurile de budinca si praful de copt si se amesteca bine. Punem compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata cu faina (sepoate folosi hartie pentru copt) si coacem in cuptorul incalzit timp de30-35 min la foc potrivit. Dupa ce s-a racit blatul il taiem in doua peorizontala. Dimensiuni tava 25/35 cm. Crema: preparam budinca cu lapte, la foc si o lasam sa se raceascabine. Frecam untul cu zaharul pudra si zaharul vanilat. Adaugam budincaracita, coaja si zeama de lamaie. Omogenizam bine si dam la rece 30min. Asezam o parte de blat in tava in care vom asambla prajitura,punemtoata crema si apoi a doua parte de blat. Blatul nu se insiropeaza. Se intinde un strat subtire de frisca pe prajitura iar cu restul se orneaza.
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...