Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Torturi si prajituri (4)


Recommended Posts

hildegard, am facut papanasii saptamana trecuta, au iesit nemaipomeniti, nu spun cati am mancat[pofta][pofta][pofta] azi am facut o incursiune la magazinul cu produse willton si mi-am facut un cadou cu forme de flori, coloranti si duiuri;ma apuc de treaba; monica, frumos si delicios tortul! am facut un [url="http://s194.photobucket.com/albums/z121/anasia77/Motzata/?action=view¤t=SANY0135.jpg"]tort cu crema de frisca si branzica de vaci[/url] nu este aspectuos,mai am de lucrat la prezentare, dar la gust[pofta][pofta][pofta]; anasia si [copil] Alessia Anca(14.08.2006) [url="http://s194.photobucket.com/albums/z121/anasia77/Colaj%202007/Colaj%20piersicutze%202007"]Craciunul piersicutelor-colaj[/url]
[url="http://sonia.as.ro/"]o sansa pentru Sosonica[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

anasia ce frumos este tortuletul, cred ca este si tare gusot [pofta] ah ce pofta am si eu de papanashi... [:D] sunt irecuperabila fratilor [:D] monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

multumesc, fetelor; Lyly, exista un magazin, este pe o staduta in unirii; esti la magazinul unirea pe partea cu media galaxy si in fata este o straduta ingusta cu florarii si acest magazin; sau langa mag cocor este covrigaria, la fel, ai vederea de la covrigarie spre aceasta straduta;este chiar in spatele mag sportiv de pe colt in unirea cel lipit de banca; am uitat sa scriu ca nu au program sambata, de luni pana vineri 9-18; monica, papanasii sunt dementiali; anasia si [copil] Alessia Anca(14.08.2006) [url="http://s194.photobucket.com/albums/z121/anasia77/Colaj%202007/Colaj%20piersicutze%202007"]Craciunul piersicutelor-colaj[/url]
[url="http://sonia.as.ro/"]o sansa pentru Sosonica[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

anasia, multumesc mult pentru informatii[flo], chiar trebuie sa ajung acolo pentru o radiografie dentara luni. daca stiam ca exista magazinul nu mai faceam comanda pe net de diverse ustensile de patiserie...acum, asta e! Am facut tortul cu fructe si branza, e la rece, crema am facut-o galbena, am pus si niste mandarine, mere, cirese si grapefruit in gelatina, am facut si al doilea blat pe care vreau sa-l umplu cu crema mascarpone si sa-l imbrac, asa cum mi-a sugerat Veronica, in mousse de cioco. Cred ca o sa fac o crema din cioco amaruie si una din cioco alba cu cioco cu lapte, sa iasa o culoare mai deschisa. Si in crema de mascarpone cred ca o sa pun cioco rasa in loc de fructe, ce zici, Hildegard, este ok? Ma gandeam ca e deja primul cu fructe, al doilea sa fie doar cu cioco...si o sa fac niste decoratiuni tot din cioco sau o sa scriu cu litere din cioco La multi ani[^] plus numele nasei Lacri si [copil] Alec 30 mai 2006
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

anasia, ma bucur ca ti-au iesit papanasii[bis][flo] Da, super pentru voi care stati in Bucuresti cu magazinul ala...de mine e departe, asa ca mi-am comandat pe net cate ceva. Lyly, e ok cu cioco rasa...si eu am facut asa un tort. am facut frisca cu cioco alba si apoi am pus bucatele mici de cioco neagra[cool].
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Untul il pui acolo topit si amesteci tot...se face o ciulama acolo. El se va intari, adica va intari compozitia cand va fi rece totul.De fapt untutl tine tot legat. din experienta iti spun, biscuitii sa-i lasi asa bucati...ca atunci cand il tai sa se vada ferastruicile...e super asa! Bey, gagi, fac praji crem a la crem de pe culinar...am modificat-o total...adica am amestecat frisca cu crema ole de vanilie la crema. Acuma e in frigi si urmeaza sa-i pun glazura.
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ha ha ha...am executat rulada....sa mori de ras ce a iesit..acum stiu si ce-am gresit: 1- am pus 3 cani de apa...dar cred ca erau prea mari...ca a iesit mai zemos..s-a inmuiat naoplitanul f repede ..am murdarit prosopul f tare si stati ca asta nu e tot... 2- am facut 2 porti ca aveam foi 3- in timp ce executam foaia au venit niste musafiri...eu ma luptam cu ea 4- am dres busuiocul...bineinteles ca mi-a ramas crema asa ca am faramitat biscuiti, am adaugat unt si am pus pe folie chestie asta si am rulat...aaaa...sa nu uit am presarat si cocos galben..de aratat arata bine..sa vedem la gust ce o fi Rulada cu mapolitan e la rece...sigur va fi f gustoasa dar arata cam pleostita beau [cafea] in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...