Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Torturi si prajituri (4)


Recommended Posts

Laura, foarte frumos tortul. Felicitari![cool][flo] Ai vazut ca se poate? Foarte fain ti-a iesit fondantul. Si eu trebuie sa incerc...am incercat odata si nu mi-a palcut, dar cred ca n-am facut eu ceva bine!
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 199
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

quote:
Originally posted by fannna2003
am facut si prajitura cu cocos rosu...acum am o nedumerire...vad ca nu se incarca albumul tau Lyly, vroiam sa ma mai uit la poza cu prajitura...parerea mea e ca ar merge facuta din 8 oua, cu 5 e=iese mai mic in inaltime sau tu o ansamblezi altfel...eu am scos prajitura din tava dar nu sunt multumita de inaltimea ei, poate nu a crescut suficient la mine sau tava e mai mare...parca a ta era mai inalta. Ar merge facuta si din doua foi umpluta cu crema si apoi ornat cu frisca si fructe...nu stiu..poate am gresit eu ceva...intradevar crema iese mult prea multa, am citit observatile tale si am redus cantitatea de lapte, am pus 600 dar tot e prea multmerge cu 400 ml lapte. Aaa...si am mai schimbat ceva la crema...am pus juma de lamaie deoarece am redus laptele dar am uitat sa reduc si faina...si avea nitel gust de faina...si am mai adaugat nitel zahar vanilat si a iesit ok. Merci de reteta.. PS.se da la rec la frigider ?...ma gandeam sa o las pana maine si maine sa o ornez...am taiat din ea ,am ornat cu frisca, am pus fructe si le-am dat la toti cate 2...e super gustoasa. beau [cafea] in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Uite ca ieri nu am avut acces la net caci am plecat din Bucuresti si de aceea nu ti-am raspuns la mesaj. Da, am folosit o tava mai mica decat cea mentionata in reteta, de aceea a iesit mai inalta, insa ea nu trebuie sa fie inalta neaparat, ca doar pui si crema si frisca... La rece trebuie pastrata, insa frisca as pune-o data viitoare doar cu 2-3 ore inainte de servire pe prajitura. Sa stii ca si mie mi se intampla cand reduc cantitatile sa uit sa le reduc pe toate si sa pun unul din ingrediente in cantitate mai mare[:D]; asa s-a intamplat cand am facut rulada de biscuiti...Da, trebuia sa precizez ca iese cam dublu cantitate de crema, insa daca foloseam o tava mai mare, m-am gandit ca se putea pune mai multa crema pe praji decat am pus eu. Tava folosita de mine a fost chiar mititica, de 25cm/35cm Ma bucur ca ti-a placut! Lacri si [copil] Alec 30 mai 2006
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Lyly, forma de tort dreptunghiulara cu fund detasabil o gasesti la Metro si costa 70 ron. E de calitate super!
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by Hildegard
Lyly, forma de tort dreptunghiulara cu fund detasabil o gasesti la Metro si costa 70 ron. E de calitate super!
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)

Multumesc pentru informatie, Hildegard![flo] Esti tot timpul asa de draguta si nu precupetesti nici un efort ca sa raspunzi sau sa ne impartasesti din experienta ta[asia] Tot la Metro o sa caut si masina electrica de rasnit cafea...de fapt, pentru macinat macul vreau sa o iau. Am luat de la soacra-mea una manuala si am macinat putin zahar portocaliu...insa, dupa macinare, a ramas galbui deschis[:0]asa ca am renuntat. Asta seara pentru ca am avut putin timp la dispozitie am facut doar checul cu glazura de lamaie[:p] De fapt, glazura n-am pus-o inca, o pun dupa ce adoarme piticul... Lacri si [copil] Alec 30 mai 2006
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Uitati si checul meu de lamaie [url="http://www.shutterfly.com/share/pictures.jsp?lbInit=1"] Aici[/url] si sectiunea in poza urmatoare din album Ati folosit vreodata bomboane fondante ca ingrediente la praji? LA care? Hildegard, tu esti experta[il] Lacri si [copil] Alec 30 mai 2006
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

nici eu nu-l vad.. In alta ordine de idei ai dreptate si cu frisca...eu am pus de 2 ori...am pus pe la 12 cate un mot cu frisca si deasupra am imprastiat cateva fire de cocos galben, arata bine dra pana au venit musafirii ,am servit una alta s-a fleoscait motul de frisca(in frigider fiind) asa ca inainte de a servi prajitura am mai motat-o odata(cred ca daca era frisca facuta de mine si cu intaritor nu se mai pleostea asa...am folosit spray hulala-frisca naturala) beau [cafea] in cea mai tare cafenea alaturi de zuzele mele
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...