Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Americancele gatesc - 2


Recommended Posts

  • Răspunsuri 231
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Tavalita / Cuburi BLATUL 50 g margarina 1-2 oua(2 mici) 200 g zahar 300 g faina 2 linguri miere 200 ml lapte 7 g bicarbonat GLAZURA 250 g zahar 200 margarina 4 linguri lapte 4 linguri cacao rom dupa gust 250 g Cocos,sau alune,migdale,nuci,biscuiti..pentru tavaleala Se pune zaharul,ouale,mierea si margarina intr-un castron si se amesteca bine pina devine spumos. Se adauga cate putina faina si cate putin lapte in care s-a dizolvat bicarbonatul,pana se termina,amestecand intr-una. E un aluat moale,ca o smantana groasa.Are o consistenta placuta. Aluatul se toarna intr-o tava unsa(cu margarina) si tapetata cu faina. Se da la cuptorul preincalzit la 170 C (340 F ) primele 15 minute,apoi se coboara temperatura cuptorului la 150 C (300 F ) si se lasa inca 10 minute...sau pana e auriu bine. Se scoate din cuptor si se lasa la racit.Cand e rece ,se taie cubulete. Se pregateste glazura. Se pune zaharul,cacaoa,laptele amestecat cu romul si margarina,la foc mic pentru a se topi.Se amesteca bine. Se pregateste cocosul ras(nuca,alunele,etc) intr-o farfurie,glazura topita langa. Si se dau cubuletele prin glazura,apoi prin cocos. Ies cam 30-35 de bucati. [url="http://community.webshots.com/user/wojval"]POZICI DE TOT FELU'[/url] [url="http://community.webshots.com/album/562614948rotSrx"]POZE ANDREW-JOHN[/url] [url="http://community.webshots.com/album/563204405vQdQqP?start=0"]ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI[/url] [url="http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/"]FILMULETE ANDREW-JOHN[/url] [url="http://family.webshots.com/album/563257987GWbMkJ"]BOTEZ ANDREW[/url] [url="http://pets.webshots.com/album/562526788LIeivm"]My silly cats[/url] [url="http://m1.lilypie.com/3OZzp1.png"]Cum crestem[/url] Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Reteta am luat-o si eu dupa culinar.ro [url="http://community.webshots.com/user/wojval"]POZICI DE TOT FELU'[/url] [url="http://community.webshots.com/album/562614948rotSrx"]POZE ANDREW-JOHN[/url] [url="http://community.webshots.com/album/563204405vQdQqP?start=0"]ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI[/url] [url="http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/"]FILMULETE ANDREW-JOHN[/url] [url="http://family.webshots.com/album/563257987GWbMkJ"]BOTEZ ANDREW[/url] [url="http://pets.webshots.com/album/562526788LIeivm"]My silly cats[/url] [url="http://m1.lilypie.com/3OZzp1.png"]Cum crestem[/url] Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008) Vali
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Alina - LucasMom, shrimpii au colesterol bun, nu din ala rau, deci sint chiar indicati in mincare. Stiu sa caramelizez zaharul, evident ca nu-l ard, in atitia ani am facut cu toate tipurile posibile de zahar (si din trestie de zahar). Adevarul e ca-mi place atit de muuuult asa, crema rece de la frigider, ca nu m-as indura sa-i schimb gustul cu nimic pus pe linga/deasupra/dedesubtul ei. [il]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tocmai ce am descoperit ca mi s-a stricat asparagusul si ma gandeam sa fac reteta de la Ana Maria. De ce vinde Sam`s asparagusul in cantitati asa mari? Reteta pe care o stiam eu: - Pun o lingurita de ulei de floarea soarelui intr-o tigaie si il intind cu un servetel ca sa acopere toata suprafata; - las asparagusul la foc mai mare pentru 10 minute, acoperit, pana se inmoaie dar sa nu fie overcooked. - il transfer intr-un castron si pun deasupra putin ulei de masline in care a stat inainte putin usturoi pt miros + parmezan. Las toate astea vreo 5 minute impreuna si gata.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu asparagusul il oparesc putin, dupa care il dau putin prin ulei de masline, in tigaie. Mai mult asa de incalzit, nu de gatit. Noua ne place overcooked, dar dc. nu il vrei overcooked, nu il fierbi mult. Asa si brocolli noua tot overcooked ne place [:D Asparagus mai pun in omleta, merge f. bine.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna ideea cu omleta, Ruxi. :) Trebuie sa fac asparagus in fiecare zi ca sa-l termin. O sa incerc sa-l pastrez data viitoare in punga de hartie. Nu stiam unde sa va scriu ca am gasit in fine un amish care vinde "pui de tara", cum ii numeam noi in Romania. :) Si ieftin, 2$/lb. Au exact gustul pe care-l stiam eu cand eram copil. Ma enerveaza ca trebuie sa-i tai in bucatele mici ca sa-i pun la congelator, ca omul vine numai sambata sa-i aduca, dar pot sa trec peste asta. :)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ah, ce norocoasa esti! Eu am gasit pe craigslist pui mici de gaina ($3/buc.), dar sotul a zis ca nu. Cred ca HOA ar fi fost de aceeasi parere.[:D] Erau buni in loc de lawnmower si nu mai dau $4 pe oua organice. Cind plecam in vacanta taiem gainile, nu tre' sa le cautam hotel.[:D] Numai avantaje dom'le! The best thing you can do for your children is to love your wife.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...