Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

FECIOARE ( p.11)


Recommended Posts

[url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100796"]FECIOARE DC ( p. 10 )[/url] ... ... iar aici va poftesc la un nou capitol si va invit sa cititi horoscopul carierei pentru saptamana viitoare ... Cateodata nu iti dai seama care este de fapt parerea ta cu privire la unele probleme, pana cand nu discuti cu cineva despre ele. Discutiile cu prietenii tai, de la inceputul saptamanii, te vor face sa iti stabilesti noi obiective, atat profesionale, cat si personale. Esti una dintre acele persoane care vor sa aiba succes, dar fara a-si incalca principiile. Unul din sefii tai va observa aceste lucruri si te va lauda pentru faptul ca esti un angajat de incredere si cinstit, ceea ce te va face sa te simti minunat intreaga saptamana. In acest week-end, analizeaza cu atentie realizarile tale cele mai recente " Carpe diem ! "
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 194
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

quote:
Originally posted by irlandeza
Speram sa fie un capitol cu multe discutii interesante....si horoscop , binenteles. [url="http://community.webshots.com/user/ciprian_costea78"]Poze de tot felul[/url] [url="http://community.webshots.com/album/562139221uSCYyf/"][copil] PATRICIA ALEXIA 23 de zile de viata[/url] 03.IAN.2008
Si yo speram la fel ... incerc de maine sa postez si horoscopul zilnik , poate , poate se mai anima si acest topik ... " Carpe diem ! "
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si ai uitati horoscopul pentru maine O zi in care Fecioarelor li se cam aprind ochii si le vine cheful de ...distractie! Desi abia a inceput saptamana! Ati putea fi oarecum surprinse(i) de valoare persoanelor pe care le veti intalni de-a lungul zilei, daca va hotarati sa puneti si cateva ore de distractie in programul vostru, oricat de incarcat ar fi el. Astfel, o schimare a statusului vostru va poate aduce numai evenimente pozitive. Astazi este o zi in care puteti, fara teama, sa imbinati divertismentul cu munca. " Carpe diem ! "
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Divertisment......... Uf.[bang] Pai nu avem timp, poate probleme....Ce ti-e si cu horoscopul asta. Speram sa fie si zile mai bune. [url="http://community.webshots.com/user/irlandeza74"]Poze de tot felul[/url] [url="http://good-times.webshots.com/photo/2522818000102887153VypHnR/"][copil] PATRICIA ALEXIA 28 de zile de viata[/url] 03.IAN.2008
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

dragutze fecioare va [dual] noi intram in vacanta...am luat note in carnet,avem 30 de FB si un B ! maine mergem cu fetele din rahova la teatru de papusi,la Ion Creanga unde se joaca Pinochio![bis] acasa am lasat-o mai usor cu temele si am pictat vrajitoare pe matura [:D] eu in pictura mea am facut si vrajitoare si matura...el doar matura[:D] apoi am dansat conga [:I].... el in fata eu in spatele lui si a tb sa imit pasii lui[:D] mai tragea cu ochiul sa nu trisez! asa ca vrei, nu vrei dansezi conga! [biz] pe urma a compilat la calculator,s-a enervat ca nu stiu ce nu se incarca...a baut in tastatura(cum face si ta-su!) si .....la 9 am mers la somn! cica sa ma bag in pat cu el......ca vrea sa doarma si el cu mine pana vine tati!! adora sa doarma cu mine....dar de cand a inceput scoala doarme la el in camera ca in patul nostru nu mai incape oricum si doamna a zis ca i-a soptit ei o pasarica ca mai sunt copii care dorm inca cu parintii [:D] asa ca de rusine sa nu-l spuna pasarica asta prefera sa doarma in camera lui![:D] pana la urma m-am bagat eu in patul lui si i-am citit proverbe si zicatori [^] sa aveti un we frumos si sa fiti sanatoase, [pup][pup][pup] Vio,mamica lui Mihnea [avion] viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* __________________________________________ Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Saluti ! Si noi am terminat primul trimestru doar cu FB , saptamana viitoare mi-am luat si eu concediu sa stau acasa cu fetele . Am vrea sa mergem undeva la zapda sa ne dam cu sania , suntem in cautare de ceva loc prin apropiere de noi . In acest week-end am fost la kef , incepand de vineri pana mai inainte cand am ajuns casa tot plecati am fost . O saptamana minunata va doresc ! " Carpe diem ! "
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

noi am fost ieri la teatru,ne-am relaxat [bis]apoi am mers la mac cu prietenul lui Alex si cu surioara mai mica... a fost super! azi l-am dus la bunici ...unde ar tb sa se odihneasca,dar cum doamna le-a dat de lucru in vacanta va trebui sa lucreze si tema! eu sper sa ma odihnesc saptamana ca ma simt mai obosita decat fi-meu[bang] am inceput anul f prost![:(] si am atatea de facut ca nu stiu de unde sa mai iau energie![alcool] anacezare,felicitari pt FB si vacanta frumoasa o saptamana frumoasa va doresc, Vio,mamica lui Mihnea [avion] viitor "descoperitor" de infinit *GRUPUL FETELOR FANTASTICE* __________________________________________ Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...