Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

project manager? cu ce se mananca?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Depinde in ce domeniu. Eu am avut la fac un curs despre managementul proiectelor si ne-a invatat cum se conduce un proiect-de la inceput pana la sfarsit-acum cred ca se aplica aceeasi metoda in toate domeniile, sunt niste pasi in orice proiect care trebuie parcursi. Stiu ca se plateste foarte bine, dar nu as putea sa iti dau niste parametri, intreaba angajatorul. "sky is the limit!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am facut niste postuniversitare in Politehnica prin 2000 de PM, si apoi un master de Managementul Proiectelor Internationale la SNSPA. Mai au si cei din ASE, chiar vreo 2 facultati, din cate imi aduc aminte. Si mai e si certificare de PM internationala, daca dai o cautare pe Google o gasesti sigur, e cea mai importanta. Din cate imi aduc aminte, e si un profesor din ASE care se ocupa de asta, dar nu mai stiu numele ca n-am mers mai departe. Din experienta proprie iti spun insa ca nu te angajeaza nimeni PM doar cu niste cursuri facute, dar fara experienta. Am incercat si eu, pentru ca mi-a placut, dar n-am mers. Ca ex degeaba inveti la curs despre Primavera si MS Project, daca nu le si aplici apoi. Incearca mai intai sa te angajezi ca Project Assistant, Project Coordinator, sunt destule joburi si din astea. E greu de spus cum se plateste, pt ca exista n domenii in care poti fii PM, depinde de cel in care activezi (constructii, HR, Finance, IT etc).
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

PM dezvoltare produs: 1000 - 1200 euro; PM IT: 1800 -4000 euro; PM constructii: 2000 - 5000 euro; PM finante: 1500 - 3000 euro; PM farmaceutice: 1000 - 3000 euro; toate sunt salarii nete. totul depinde de domeniu si de specializarea initiala, PM chior fara o regatire de baza (economist, inginer, constructor) e apa de ploaie si daca nu ai experienta ci doar niste cursuri, trebuie sa o iei dejos de lanivelde juniorat undevei gasi inmai toate domeniile un salariu de 700 - 800 euronet. dar crede-maca viata de PM nu e una usoara...sanu-tiinchipui ca faci pe seful cu echipa si aia executa... ca nu e asa. Andries
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...