Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

calitatile care conteaza?


Recommended Posts

apropo de prieteni barbati - azi am avut o disputa, la o cafea, despre ce conteaza cel mai mult intr-un cuplu - casnicie sau nu. Eu am spus imediat ca pt mine conteaza sa fie o persoana CALDA, si sa ma simt iubita, si atractia - si cam atit. Si ...s-au shocat domnii [:D]. Cica astea sint criterii de 18 ani. Intreb si eu... la respectabila mea virsta de 32 de ani [:D], ar trebui sa conteze ce?! Pentru voi ce conteaza? Ce calitati apreciati cel mai mult la partenerul actual? Ma rog, actual sau ipotetic.... Acu'sincer nu vreau sa aud ca sotul spala vasele sau aduce bani in casa, sau ca e "responsabil", ca astea-s chestii implicite... daca era iresponsabil necesita internare....[medic] Si nici nu era vorba de copii - ci strict de relatia intre cel doi. "There's no vice as advice!"
Elise & [url="http://i177.photobucket.com/albums/w214/bblisa/63.jpg"]BBLisa[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 44
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Dupa atractia fizica fara de care nimic nu poate exista... eu zic urmatoarele: sa fie o persoana pozitiva, optimista sa avem aceleasi obiective si aceleasi metode de a le atinge sa-mi fie alaturi cand am greutati (suport moral adica) J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Apreciez ca are un suflet bun in primul si in primul rand. Apoi atractia sexuala si faptul ca mai aduce cate-un buchet de flori din cand in cand,ca se ia si coboara la miezul noptii sa-mi cumpere ciocolata sau alta "urgentza" ce mi se nazare [:I] Optimist si pozitiv nu prea e [:(],dar sunt eu din plin si pentru el ... La fel are alte minusuri,dar se poate trece peste ele atata timp cat e ... cald,sexy si iubitor [hop][:D] (bine zis ELISE [;)])
MONI SI [url="http://www.dropshots.com/DIA1#date/2008"]DIANA NAZDRAVANA [/url](01.01.2006)
[url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4"] PRIMII DOI ANI [/URL]
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga [url="http://www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html"][cit] [/url] [url="http://www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4"][disco] [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

asta cu sa ma simt iubita e cam ambigua [:D], restui sunt absolut de la sine intelese. ca fiecare ne simtim iubiti daca..dacaa...daca... :) Eu ma simt iubita cand eforturle se concentreaza si pentru reusitele mele personale, nu strict ale familiei. ____________ Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! ______________ [url="http://armonii.blogspot.com/"]Sabina[/url], [hippi] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1"]Sofia Galagia[/url] si [yum] [url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=107208&whichpage=1"]bb Gheo[/url]
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In plus de ce spui tu, sa tindem cat de cat spre aceleasi lucruri, sa avem obiective comune. In asa fel incat compromisul pe care eventual il va face fiecare sa nu-l coste prea mult. Nu e vorba de calitati dar sant aspecte importante in ochii mei. La capitolul calitati, sa fie destept. Nu in sensul de reusita profesionala, dar sa fie interesant schimbul pe plan intelectual. Sa-mi dea el mie lectii mai degraba decat invers. Sau pur si simplu sa ne completam pe acest plan. Sau sa aiba o pasiune, ceva ce sa-mi trezeasca admiratia Si sa ne potrivim la pat, ca degeaba exista atractie daca nu exista potrivire.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La respectabila mea varsta de 34 de ani (de fapt 35 foarte curand) si cu statut de femeie maritata si cu bb pe drum, apreciez aceleasi lucruri ca la 18 ani [:D]: sa ma simt eu insami in preajma lui, sa ma simt iubita, apreciata, sa il simt alaturi de mine si la bine si la greu si nu in ultimul rand sa ma simt atrasa de el! Restul vin de la sine! [:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pentru mine conteaza sa fie o persoana calda, sa simt ca sunt sustinuta(moral), sa ma simt iubita si sa existe comunicare si pe plan intelectual(daca pot spune asta).E important pentru mine sa am si cu cine sa-mi confrunt ideile, sa am sentimentul ca e placut pentru amandoi asta.Si, desigur, sa ma si atraga fizic(dar asta mai spre coada listei). Iar intr-o relatie(cuplu, dar , mai cu seama casnicie), amandoi trebuie sa mearga in aceeasi directie si, musai, cam cu aceleasi principii de viata si valori .
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...