Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Deserturile Nataliei si nu numai ale ei (20)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 195
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Adi, am notat si eu cu savarinele! Am poze la papanasi in album, la "prajituri", ultimele poze. Oana [gravi] 31+ cu bb Stefan [baietel] si [roker] Vladutz (2 ianuarie 2005) [url="http://bd.lilypie.com/yXFip2.png"]Bubu mic[/url] [url="http://b4.lilypie.com/NBXep2.png"]Iubirea mea[/url] [url="http://community.webshots.com/user/oana_bubu05"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Adi, wow, ce tort magnific! Ti-a luat ceva timp sa-l faci, asa? Cum anume l-ai facut, invelit in pasta alba si pictat cu pensula? Incredibil ce frumos arata. ------------------ Numai bine, Natalia, [url="http://b4.lilypie.com/CIzqp3.png"]Vlad[/url] si [url="http://b1.lilypie.com/9KLep3.png"]Vanda[/url]
Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump. [:D]
[url="http://community.webshots.com/user/Nataltza"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oana, am vazut si papanasii tai, arata fix parca-s cei de la localul lui Calinescu. [cool] ------------------ Numai bine, Natalia, [url="http://b4.lilypie.com/CIzqp3.png"]Vlad[/url] si [url="http://b1.lilypie.com/9KLep3.png"]Vanda[/url]
Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump. [:D]
[url="http://community.webshots.com/user/Nataltza"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

OOo...nu e magnific..are o multime de greseli..asaaa din avion pare ok. Mi-a luat o zi,probabil daca ar fi fost mai din timp..puteam sa-l bibilesc mai bine. Asa am facut,l-am vopsit cu pensula ca n-a vrut sa-mi iasa rosie pasta cu colorant,se si cunosc urmele de la pensula,dar asta e.. Pentru prima data de cand fac torturi..la acesta am avut ajutor de la sot.Cum m-a prins ora de plecare la party cu tortul in lucru (ultimile retusuri) mi-am pus sotul la treaba,a bodoganit putin dar i-a trecut..cauciucurile sant facute de m-nealui! Adriana
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Adi, sfatul meu e sa nu dai prea multe detalii prevind eventualele defecte decit unor avizati [:D]. Pentru niste profani (asa ca mine) torturile tale arata perfect. Iar daca vei insista cu evidentierea defectelor, s-ar putea sa le incep sa le vad si eu intr-o zi. [:D] Bravo pentru sot priceput si saritor la nevoie! ------------------ Numai bine, Natalia, [url="http://b4.lilypie.com/CIzqp3.png"]Vlad[/url] si [url="http://b1.lilypie.com/9KLep3.png"]Vanda[/url]
Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump. [:D]
[url="http://community.webshots.com/user/Nataltza"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am facut azi niste mere in foietaj, inspirata de [url="http://www.good-cook.ru/tort/tort_329.shtml"]aici[/url]. Nu mi-au iesit la fel de aspectuoase, dar la gust sint excelente. Mere in foietaj Scriu cantitatile pe care le-am folosit eu azi: 400 g aluat foietaj Morarita, un patrat mare (jumatate de pachet) 4 mere si jumatate gem de prune sirop de coacaze Am intins patratul de aluat un pic cu sucitorul, ca sa-l subtiez si sa-i maresc suprafata. L-am taiat in 9 patrate (3x3), cu latura de aproximativ 10 cm. Fiecare patrat l-am uns in mijloc cu putin gem. Am taiat merele in jumatate, le-am curatat de seminte si de coaja si le-am taiat acordeon (feliute subtiri, dar nu pina la capat). Am pus jumatatile de mar pe aluat, si l-am cuprins cu marginile aluatului de prin parti. Am uns suprafata cu sirop de coacaze si am bagat in cutorul incins pentru vreo 20-25 min, la foc mare. Dupa ce s-au rumenit, le-am scos din cuptor si le-am mai uns cu sirop. Se poate presara nuca macinata. Dupa cum se vede din [url="http://home-and-garden.webshots.com/photo/2351977680080823175tNsTAt"]poza[/url], merele mele nu s-au tinut acordeon, ci s-au rupt feliute. Din fericire, acest fapt n-a influentat deloc gustul. [:D] ------------------ Numai bine, Natalia, [url="http://b4.lilypie.com/CIzqp3.png"]Vlad[/url] si [url="http://b1.lilypie.com/9KLep3.png"]Vanda[/url]
Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump. [:D]
[url="http://community.webshots.com/user/Nataltza"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mama, Adi, si pe mine m-ai lasat cu gura cascata! Superb tortul! Cata migala!! Nati, ce bine arata si merele tale [pofta] De unde ai luat sirop de coacaze? Papanasii mei chiar au iesit cei mai buni, i-am laudat singura! De obicei coca din interior era mai cruda, insa acum nu am mai pus asa multa faina si s-au prajit f. bine si s-au umflat super! Oana [gravi] 31+ cu bb Stefan [baietel] si [roker] Vladutz (2 ianuarie 2005) [url="http://bd.lilypie.com/yXFip2.png"]Bubu mic[/url] [url="http://b4.lilypie.com/NBXep2.png"]Iubirea mea[/url] [url="http://community.webshots.com/user/oana_bubu05"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oana, sirop de coacaze am din plafar. Dar poti pune orice sirop din dulceata, sau unge tot cu gem. Gemul meu era de prune, deci nu tare aspectuos sa ungi merele cu el. Cred ca merge cel mai bine sa folosesti gem de caise sau de piersici. ------------------ Numai bine, Natalia, [url="http://b4.lilypie.com/CIzqp3.png"]Vlad[/url] si [url="http://b1.lilypie.com/9KLep3.png"]Vanda[/url]
Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump. [:D]
[url="http://community.webshots.com/user/Nataltza"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...