Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Torturi si prajituri (5)


Recommended Posts

wow fetelor sunteti minunate..multumesc pentru sfaturi si sugestii [pup] monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 198
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Anasia, eu zic ca ajunge sa amesteci mascarpone, frisca, capsuni, gelatina iaca tot tortul pentru amatori[:D]: Ingrediente: Pt blat: -2 oua -2 linguri apa fierbinte -2 linguri ulei -6 linguri zahar -7 linguri faina -1 lingurita praf de copt -Batem ouale impreuna cu apa fierbinte si uleiul. Adaugam zaharul, faina si praful de copt. -Turnam compozitia intr-o forma intr-o forma rotunda de tort. -Si o dam la cuptor, la temp de 180 grade C, pt 25 de minute. -Dupa ce se coace, se lasa la racit. Pt crema avem nevoie de: -400 g iaurt de capsuni -200 ml frisca lichida ( care vine batuta) -2 pliculete gelatina dr. oetker granule.Mai avem nevoie de 500 g capsuni si 2 plicuri de gelatina gele rosu, astea sunt pt décor. -Punem iaurtul pe foc sa se incalzeasca nu sa fiarba, bagam gelatina diziolvata in prealabil 10 min in apa rece si amestecam pana se dizolva gelatina in iaurt. Compozitia nu trebuie sa fiarba ci se tine pe foc pana se dizolva gelatina. Lasati un pic sa se raceasca putin de tot iar dupa aceea amestecam cu frisca batuta. Dam crema pt 30 de minute la rece sau pana se incheaga -Intre timp taiem cubulete capsunile.Asamblare: -Pe blatul racit intindem crema -Adaugam capsunile taiate cubulete -Am pregatit glazura, cum scria pe plic, eu am pus in loc de apa suc de portocale. -Si o turnam peste capsuni - bagam la rece pt 5 ore ore. poze:http://veronicascakes.blogspot.com/search/label/Tort%20cu%20capsuni%20si%20iaurt
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

veronica [flo], multumesc; sa vad ce-o iesi; mi-a placut tare mult tortul tau aniversar cu crema ce cacao+ciocolata si crema de vanilie; l-ai copt in tava de la cuptor sau tava de tort dreptunghiulara? anasia si [copil] Alessia Anca(14.08.2006) [url="http://s194.photobucket.com/albums/z121/anasia77/Colaj%202007/Colaj%20piersicutze%202007"]Craciunul piersicutelor-colaj[/url]
[url="http://sonia.as.ro/"]o sansa pentru Sosonica[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am vorbit astazi cu cei de la B&B cu wilton, au zis ca de-abia saptamana asta au inceput sa lucreze, achimba firma de curierat si modifica preturi; astfel ca la comanda data, se adauga adaosul lor +40 lei taxa curierat; anasia si [copil] Alessia Anca(14.08.2006) [url="http://s194.photobucket.com/albums/z121/anasia77/Colaj%202007/Colaj%20piersicutze%202007"]Craciunul piersicutelor-colaj[/url]
[url="http://sonia.as.ro/"]o sansa pentru Sosonica[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Anasia, tortul l-am copt in forma dreptunghiulara. 40 ron taxa de curierat[alcool].....nu s epoate...e mult? a...da poti comanda prin posta...si atunci nu e asa mult![xx(]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu daca v-am dat linkul asta de cum se face trandafirul, una din metode... http://www.sugarcraft.com/catalog/misc/lessons/fondantrose.htm
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

veronica, l-am scos si eu la imprimanta, dar daca am doua maine stangi[bang] anasia si [copil] Alessia Anca(14.08.2006) [url="http://s194.photobucket.com/albums/z121/anasia77/Colaj%202007/Colaj%20piersicutze%202007"]Craciunul piersicutelor-colaj[/url]
[url="http://sonia.as.ro/"]o sansa pentru Sosonica[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

deci,pentru cine vrea blat rozz: BLAT ROZ - de torturi sau prajituri -6 oua -2 plicuri budinca capsuni (sau zmeura) -200 gr. zahar pudra -100 gr faina -1 pliculet praf de copt Se separa ouale, si intr-un castron pune cele 6 albusuri impreuna cu cele 200 gr. zahar pudra.Se mixeaza bine pana se face o spuma tare. Apoi punem in castron si restul ingredientelor, adica cele 6 galbenusuri, praful de budinca, si faina amestecata cu praful de copt. Mixam bine pana se omogenizeaza toate ingredientele. Compozitia se toarna intr-o tava unsa si tapetata , folositi o tava nu foarte mare, in orice caz nu folositi tava de la aragaz Se lasa la cuptor 25-30 min la 175 grade. - reteta luata d epe culinar.ro
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetili,blatul asta il coc in forma de inima. Deci consum cele 2 plicuri de budinca de capsuni....apoi nu mai stiu cum fac! Umplu cu crema diplomat si fructe...cu crema de iaurt.....cu crema de budinca si gelatina....????[alcool]nu stiu...vad io!!!
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...