Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

tauroaice (29)


Recommended Posts

24 aprilie - silar (Mihai si Maria) 25 aprilie - mhldvrc(Tatiana si Mihai) 1 mai - sanduta (Cezar) 4 mai - jenn (Ella) 7 mai - gabi k (robert si lili) 14 mai - danelutza (isabella) 17 mai - gabitz78 (stefan si eliza), ruxandra sb (matei si grigore), anangel lexi (maria cornelia), iahim 19 mai - stinu (vlad si ana) 20 mai - eftimie c (eduard costin) gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 197
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

seara buna. gabik - concediu placut si lui robert distractie mare in tabara! si eu plec la mare pe 30. azi am fost la dentist...in sfarsit..ca ma durea de nu mai putea si nu ma lasam dusa![:D] am fost si cu eliza la control. e cam micutza, dar deh...are cu cine sa semene![;)] stef face inot si ii place. in rest, n-am noutati. pupici dulci si noapte buna. gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara! Hm, ce frumoase planuri de concediu aveti!Sa dea Dumnezeu sa aveti parte de vreme buna si de apa calda. Eu nu am prea multe noutati.Am inceput sa merg la aerobic si ma simt excelent [cool] + ca fac si putina dieta si sper sa nu ma las pagubasa la jumatatea drumului [bang] Edi merge la gradinita pana vineri si de luni il las cu mama. Sotul meu participa la un campionat de volei... Cam asta e viata noastra! [url="http://community.webshots.com/user/carmen1977E"]POZE[foto][/url] Carmen E. si [bonjovi]Eduard-Costin (28.02.2003)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Gabitz ceva impresii dupa meci?Eu personal am sustinut echipa Turciei, dar...Oricum nici nu cred ca visau sa ajunga la stadiul asta si au sansa sa fie pe locul 3-4 [cool] Mai raman rusii, a doua revelatie a Campionatului (dupa parerea mea) Noapte buna! [url="http://community.webshots.com/user/carmen1977E"]POZE[foto][/url] Carmen E. si [bonjovi]Eduard-Costin (28.02.2003)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Carmen te sustin eu sa nu te lasi pagubasa la jumatea drumului. Eu mai am 1 Kg de dat jos. Fetele bafta la soare si aveti grija la pitici. Eu ieri am fost ocupata cu reduteala, ca a fost prima zi de reduceri. Va pup si o zi faina va doresc [flo] silvia mamy de Mihaita (07.02.2004) si Mariuta (03.04.2006)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...