Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

totul despre familie


Recommended Posts

Buna dragele mele am deschis acest subiect ca vreau sa aflu mai multe pareri la cele relatate mai jos: Cine este EL? 1. Respectul t#259;u fa#355;#259; de el înseamn#259; dragoste A-l respecta pe b#259;rbatul de lâng#259; tine înseamn#259; a nu le pune la îndoial#259; cuno#351;tin#355;ele #351;i a nu le contesta deciziile. Nevoile Lui Reac#355;iile ei S#259; îi respec#355;i judecata Tendin#355;a de a s#259;ri în ajutor nedorit S#259; îi respec#355;i puterile Tendin#355;a de a da sfaturi necerute S#259; îi vorbe#351;ti cu respect Tendin#355;a de a-l acuza în vorbire S#259; îl apreciezi în public Tendin#355;a de a-l ironiza în public S#259; îl lauzi când nu este prezent Tendin#355;a de a-i eviden#355;ia defectele Tocmai de aceea îndemnul biblic este: pentru b#259;rba#355;i s#259; î#351;i iubeasc#259; nevestele (nevoia lor principal#259; emo#355;ional#259;) #351;i pentru femei s#259; fie supuse so#355;ilor lor, s#259; îi respecte (nevoia lor principal#259;). • Furia este reac#355;ia b#259;rbatului la senza#355;ia c#259; nu este respectat • Cea mai mare durere a b#259;rba#355;ilor este aceea de a fi critica#355;i sau aten#355;iona#355;i în public • B#259;rbatul a c#259;rui so#355;ie are încredere în el poate cuceri lumea întreag#259; sau m#259;car col#355;i#351;orul s#259;u de lume. Ce spun statisticile: • 74% din b#259;rba#355;i prefer#259; s#259; fie neiubi#355;i decât nerespecta#355;i de c#259;tre so#355;ia lor. Stela [gravi]23s cu printesa [fetita]Cleopatra+[roker]Mario Gabriel(31.10.06)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

2.de#351;i poart#259; masca „de#355;in#259;torului de control”, b#259;rba#355;ii ascund o nesiguran#355;#259; majora barba#355;ii traiesc cu permanenta nesiguran#355;a cc nu vor face fa#355;a astept#259;rilor celorlalti si mai ales cele ale sotiei lui. Temerile lui Ajutorul ei Ca nu este barbatul pe care il vad ceilalti si ca ar putea fi descoperit Puterea de a-i oferi incredere Ca toate actiunile sale sunt criticate cu severitate Puterea de a nu-l critica Sara este un exemplu de femeie care l-a investit cu cea mai mare încredere pe sotul ei necontestandu-i deciziile, mergand dupa el oriunde a ales el sa mearga. • Gandul ca ceilalti ar putea crede despre el ca nu poate duce un lucru la bun sfarsit este extrem de umilitor pentru un barbat • Sovaiala barbatului cu privire la receptarea celorlalti atinge punctul critic în via#355;a lui profesional#259; • Femeile sunt cele care pot face astfel încat barbatul pe care il iubeste sa porneasca la batalia cotidiana cu senzatia ca poate rapune balaurul cu sapte capete. Ce spun statisticile: • Doar un barbat din patru se simte apreciat in mod real in familia sa • 60% din barbati care isi asuma riscuri pentru a avansa pe plan profesional gandeste despre sine: „Nu ma prea pricep la asta, dar sper ca nu se vede...” Stela [gravi]23s cu printesa [fetita]Cleopatra+[roker]Mario Gabriel(31.10.06)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

3. Povara financiara a capului de familie Chiar daca femeia ar castiga destui bani pentru a intretine întreaga familie, acest fapt nu ar usura cu nimic povara mentala pe care o resimte barbatul in calitate de cap al familiei si de principal furnizor material al ei. Dilemele lui Ajutorul ei Siguranta materiala a familiei este unul dintre elementele cheie ale constructiei identit#259;tii masculine intelegere fata de timpul investit in munca ingrijindu-se de familie barbatul ii spune sotiei lui: te iubesc Pretuirea eforturilor sale de a intretine familia ingrijirea de bunastarea familiei presupune riscul permanent al esecului Apreciere non-stop fata de realizarile pe plan financiar Exemplul biblic al lui Pavel ne arata cat de responsabil se simte un barbat de latura financiara. Chiar daca avea dreptul sa fie intretinut din ajutorul acordat de catre frati, Pavel a ales sa produca cu manile lui corturi in scopul de a-si asigura pe cont propriu un trai decent si de a nu fi povara pentru ceilalti. Cu atat mai mult in cazul unui familist aceasta devine o prioritate. • Orele suplimentare la serviciu = love in limbajul barbatilor • Nevoia de a asigura bunastarea familiei si nevoia de a reusi pe plan profesional sunt legate intre ele. • Barbatii se simt puternici cand au grija de familia lor si doresc ca lumea sa depinda de ei Ce spun statisticile: • intrebati daca sotia lor ar castiga suficienti bani pentru a intretine intreaga familie ei s-ar simti in continuare obligati sa fie principalul furnizor material al familiei 78% din barbati au r#259;spuns c#259; da • intrebati cat de des se gandesc la responsabilitatea de a asigura bunastarea familiei 50% din barbati au raspuns ca sunt constienti de acest lucru tot timpul. Stela [gravi]23s cu printesa [fetita]Cleopatra+[roker]Mario Gabriel(31.10.06)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

4. Sexul elibereaza afectivitatea masculina Un barbat care se simte dorit sexual de sotia lui devine increzator in tot ceea ce face si se simte bine in pielea lui, un adevarat erou. Nevoile lui Rac#355;iile ei Sexualitatea este o nevoie afectiva coplesitoare Refuzul ei e perceput ca respingere A fi implinit sexual inseamna a fi iubit si dorit Lipsa de dorinta il arunca in cea mai puternica depresie implinirea sexuala il face sa aiba incredere in sine Un nu adresat sexului inseamna un nu adresat lui ca persoana Pentru el sexul este o prioritate Pentru ea este o datorie Cuvantul lui Dumnezeu ne invata ca atunci cand alegem sa ne casatorim trupul nostru nu mai este al nostru, ci al lui. intelegand bine aceste cuvinte ar trebuie sa realizam faptul ca trupul nostru e facut pentru a oferi placere celuilalt, trebuie sa fie la dispozitia celuilalt, terebuie sa satisfaca nevoile celuilalt si egoismul nostru sa dea faliment. • Felul in care se simt barbatii în dormitor influenteaz#259; major felul in care se vor simti a doua zi la serviciu • Barbatii doresc sa fie doriti • Barbatii simt semnalele cele mai subile cu care femeile raspund avansurilor lor Ce spun statisticile: • La intrebarea „Cat de important este ca in timpul actului sexual sa va simtiti dorit si iubit?”, 66% dintre barbati au raspuns ca este foarte important • 74% dintre barbati au marturisit ca nu ar fi satisfacuti sexual daca ar simti ca sotia lor se implica in acest act doar pentru a-si implini o datorie • 77% dintre barbati au spus ca o viata erotica activa ar avea un efect pozitiv asupra vietii lor afective, le-ar spori confortul interior si multumirea de sine Stela [gravi]23s cu printesa [fetita]Cleopatra+[roker]Mario Gabriel(31.10.06)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

5. Detinatorul agendei vizuale Chiar si barbatii fericiti in casnicie si cu o relatie solida cu Dumnezeu duc aceasta permanenta si dificila lupta cu gandurile atunci cand sunt ispititi pe canal vizual. Adevaruri despre el Raspunsurile ei Barbatii sunt dependenti de ceea ce vad Rugaciunile ei zilnice sunt ca un zid de foc pentru el Imagini cu mesaj erotic sau ispititor apar pe neasteptate in mintea lui Vegheaza asupra a ceea ce priveste sotul tau (la tv, pe net, in reviste etc.) Imagini din trecut cu femei senzuale ii pot reveni in minte si il pot afecta in prezent Acorda-i sprijinul fara sa il critici Ispitele care il incoltesc nu sunt neaparat din pricina felului in care eu ma ingrijesc de trupul meu intampina tu ispita satisfacandu-l pe plan sexual si implicit pe plan emotional Iov este un exemplu pentru toti barbatii prin decizia ferma pe care a luat-o de a nu privi dupa femei si de a se tine cu sfintenie de acest legamant facut cu ochii lui. Daca insusi sfantul Iov a trebuit sa faca un astfel de legamant inseamna ca ispita este extrem de reala pentru toti barbatii din toate timpurile si ca este necesar ca fiecare barbat sa ia aceasta decizie intre el si Dumnezeu. • Ispitele in sine nu reprezinta pacatele barbatilor, ci modul in care ei le gestioneaza • Impulsusl fizic tipic masculin este acela de a se bucura de emotiile sexuale asociate cu gandurile si imaginile senzuale • Ispitele cu care el se confrunta nu au legatura cu sentimentele lui fata de sotia sa Ce spun statisticile: • 62% dintre barbati au recunoscut ca detin un set mental de imagini senzuale care apar sau pot fi chemate oricand • 76% aleg sa lupte cu aceste ispite de a privi, dar sunt tentati sa traga cu coada ochiului Stela [gravi]23s cu printesa [fetita]Cleopatra+[roker]Mario Gabriel(31.10.06)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

6. Barbatilor le place romantismul Barbatilor le plac manifestarile de romantism, pe care le asteptam cu nerabdare, dar adesea sunt inhibati de proastele lor deprinderi de a se arata tandri sau gasesc romantice cu totul alte lucruri. Ezitarile lui Interpretarile ei Se simt nesiguri si nu au incredere ca noi le-am aprecia eforturile Sotul meu este lipsit de romantism Dupa munca au nevoie de o perioada de deconectare pentru a trece la romantism Sotului meu nu ii pasa de nevoile mele, nu vrea sa petreaca timp cu mine Activitatile impreuna pot reprezenta romantismul lui Aprecieaza initiativele lui romantice Romantismul fara sex poate parea inautentic Ademeneste-l Fiind creati dupa asemanarea Creatorului implica in mod automat faptul ca si barbatii sunt inzestrati cel putin cu un dram de romantism care asteapta sa fie descoperit in forma lui bruta. • Tendinta femeii de a ironiza tentativele barbatului de a initia activitati romantice il descurajeaza in a mai incerca astfel de demersuri • Barbatii doresc mereu sa iasa in aer liber si sa-si implice sotiile in tot felul de activitati considerand acest lucru deosebit de romantic la fel cum femeile privesc cinele la lumanari • Pentru a reaprinde romantismul in sotii nostri trebuie sa redevenim prietena si iubita pe care el sa doreasca sa o cucereasca in permanenta Ce spun statisticile: • 84% dintre barbati au marturisit ca isi doresc romantism in relatia cu sotia lor • 54% dintre barbati au spus ca se simt capabili sa planuiasca un episod romantic, in timp ce 34% au ezitat spunand ca nu ar fi siguri ca fac ceea ce trebuie • 59% dintre barbati vad în romantism lumanari si muzica, in timp ce pentru 39% si o iesire in aer liber si participarea la activitati impreuna pot fi foarte romantice Stela [gravi]23s cu printesa [fetita]Cleopatra+[roker]Mario Gabriel(31.10.06)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

7. Trupul sotiei vazut cu ochii sotului Pentru sot nu trebuie neaparat sa ai o silueta de top-model, ci sa te straduiesti sa arati bine de dragul lui si el va fi astfel dispus oricand sa te ajute. Nevoile lui Ecourile ei Se simte iubit daca vede ca sotia lui face eforturi pentru a fi cat mai frumoasa pentru el Se simte jignita daca barbatul deschide acest subiect Sotul adora sa se mandreasca cu frumusetea sotiei lui (fizice si spirituale) Este complexata de greutatea ei, dar nu face nici un efort pentru a schimba ceva Efortul tau de a fi cat mai atragatoare pentru el il protejeaza de ispite Nu intelege importanta trupului ei pentru sotul ei Sa ne amintim de Sulamita, care desi nu avea timp sa „pazeasca via frumusetii ei” asa cum o faceau fiicele de domni, isi da toate silintele pentru a fi mereu unsa cu mir, parfumata, fina si extrem de senzuala pentru iubitul ei. • Daca sotiile se imbraca neglijent prin casa, nu fac sport, nu se aranjeaza, atunci barbatii recepteaza un mesaj foarte dureros: se simt neglijati si nefericiti • intr-o lume cu femei tot mai ademenitoare la tot pasul este un act de intelepciune si de dragoste in acelasi timp acela de a ne stradui sa fim cat mai fermecatoare pentru sotii nostri • Asa cum tu te bucuri de eforutl lui de a organiza o cin romantica, chiar daca friptura nu i-a iesit chiar ca la restaurant, tot astfel si el va savura efortul tau de a arata cat mai bine, chiar daca nu vei ajunge niciodata fotomodel Ce spun statisticile: • 7 din 8 barbati au indicat ca ii deranjeaza afectiv faptul ca femeia din viata lor se complace neingrijita, fara sa faca vreun efort in aceasta directie • 83% dintre barbati au declarat ca s-ar bucura sa vada ca sotia lor se straduieste sa arate cat mai bine de dragul lor • 66% dintre barbati au spus ca sunt dispusi sa faca toate eforturile pentru a-si ajuta sotiile sa se ingrijeasca de ele mai bine Stela [gravi]23s cu printesa [fetita]Cleopatra+[roker]Mario Gabriel(31.10.06)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Niste reguli exista cum ar fi respect , incredere etc dar oricum tine de bun simt nu e vorba de reguli impuse altfel nu cred ca e vorba de o casnicie fericita . Nu tin si nu as tine niciodata cont de cele de mai sus , mai ales 4,6 si 7...lol Mie mi se par funny toate statisticile cind e vorba de comportament..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...