Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Glera prezenta redusa


Recommended Posts

  • 5 months later...
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Fetele si eu am aceeasi problema. Pana acum cateva luni glera cervicala era prezenta din abundenta. de altfel asa am si reusit sa raman insarcinata de 2 ori, desi am pierdut ambele sarcini. De ceva vreme insa nu mai am acea scurgere ca un albus de ou si bineinteles ca nu mai reusesc sa raman insarcinata. Am facut monitorizari, ovulez, insa se pare ca si eu as avea nevoie de un tratament naturist pt glera. Eu am auzitde sucul de grefe si de un sirop de tuse Robitussin insa imi este frica sa iau sirop de tuse...Eu stiu ca nu prea e bine sa ramai insarcinata luand tratament... Ma rog eu o sa incerc cu sucul de grefe. Pup!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

jasmine ai mai facut monitorizari de cand nu mai ai glera? eu stiam ca glera este data de estrogen, la fel si cresterea foliculilor. de aceea ma intrebam cat sunt foliculii tai in ziua presupusa a ovulatiei daca glera este absenta. nu sunt foarte sigura de acest lucru, este posibil sa amestec informatiile.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Si eu m-am confruntat cu aceeasi problema ( uscaciune vaginala, glera lipsa) si m-am documentat temeinic. Glera are rolul de a "hrani" spermatozoizii in drumul lor spre ovul si de a le face si mai usor drumul asta si cum spermatozoizii sotului nu sunt de cea mai buna calitate a trebuit sa fac investigatii amanuntite..... Robitussin se foloseste doar daca aveti glera dar este foarte densa si atunci siropul asta o subtiaza putin. Puteti sa mai luati capsule de Evening Primrose Oil care stimuleaza productia glerei dar se ia numai in anumite zile ale ciclului .... nu stiu exact...... Eu folosesc un produs pe care l-am comandat de pe amazon si se numeste Pre seed - e un lubrifiant special pentru femeiile car vor sa ramana insarcinate pentru ca imita glera. Se foloseste ca un lubrifiant normal doar ca faciliteaza conceptia. NU folositi lubrifiante normale din comert pentru ca am inteles ca ele pot chiar sa si omoare spermatozoizii sau in cel mai bun caz ii imobilizeaza.......... Puteti sa mai folositi si ulei de masline sau albus de ou dar e riscant ca va puteti procopsi cu o infectie de toata frumusetea.......
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

am ramas insarcinata dar am pierdut copilul si acum incerc din nou cu pre seed A fost mai dificil ca l-am comandat pe Amazon si am platit taxe de livrare etc . Vezi ca au un site special unde poti sa citesti studii despre mucusul cervical, lubrifiantii obisnuiti pre seed si legatura cu conceptia.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...
oare a mai folosit cineva pre seed? Eu nu am probleme cu lubrifierea insa sotul da (sotul are o problema si cu gradul de excitatie, adica trebuie bagat ceva in seama pana sa facem treaba pentru ca efectiv nu se ridica - sau se ridica si cand sa intre moare... ). trebuie sa recunosc ca luna trecuta am incercat si cu albus de ou, insa eu am niste dureri de burta si sper sa nu facut vreo infectie, ceva. La ecografie nu se vede nimic. Deci este bun de ceva acest pre seed?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...