Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Carnea de vita ?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

o lasi de pe azi pe maine in frigider, intr-un vas de plastic sau sticla condimentata in apa minerala si cu o lingurita de bicarbonat de sodiu. eu am incercat asa si am facut snitele din ea, care au fost foarte bune. ANCA, mami de [copil] LUCIANA MARIA (18.09.2006) [url="http://s123.photobucket.com/albums/o311/ag79anc/am%20implinit%20un%20an/?start=all"]poze[/url] [url="http://b1.lilypie.com/VcwUp2.png"]varsta noastra[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am scris la un moment dat o reteta aici pe forum. Intrebarea era pusa de Tisina, poate gasesti daca dai search. Eu nu marinez carnea, reteta e pentru vita la cuptor si iese foarte frageda. Daca nu o gasesti o scriu din nou, dar trebuie sa caut cantitatile. The best thing you can do for your children is to love your wife.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Scuze Amy, acum am vazut mesajul. La 1.5 - 2 kg de carne de vita: - 2 linguri de ulei, sare, piper - o cana de morcovi, curatati si taiati in bucati mai mari (eu pun chiar mai multi) - o cana de telina (eu folosesc din cea bete, cum e pe aici) - o cana de ceapa (nu trebuie sa fie prea marunta, bucati mai mari) - patru catei de usturoi, maruntiti bine - doua cani de apa (eu folosesc supa de pui sau de vita) - o lingura de zahar - o cana de vin rosu (nu dulce) Dai drumul la cuptor, la foc mic (150 de grade). Presari carnea cu sare si piper. Eu folosesc o oala de tuci (cred ca asta e, cast iron - e foarte grea si are capac). Pui uleiul in oala si il infierbinti pe aragaz, la foc destul de mare. Ai grija sa nu se afume, cind uleiul e incins bine pui carnea si o prajesti pe toate partile, cam zece minute in total. Apoi scoti carnea pe o farfurie, iar in oala pui legumele. Dupa ce s-au inmuiat adaugi si usturoiul si mai lasi asa un minut. Apoi adaugi supa (sau apa) si dupa citeva minute pui vinul si zaharul. Apoi pui carnea inapoi in oala, eu adaug si niste cimbru. Daca nu e lichid suficient, completezi cu apa, sa ajunga pina la jumatatea bucatii de carne. Pui oala la cuptor, cam doua ore jumate, trei ore. O intorci din cind in cind. E important sa fie un capac etans, sa nu se evapore lichid. Daca nu ai oala din asta grea, poti folosi o tigaie pentru prima parte si sa pui totul intr-un vas de jena cu capac. In caz ca nu e foarte etans poti sa pui niste folie, apoi capacul. Carnea iese foarte, foarte frageda. The best thing you can do for your children is to love your wife.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu am mai lasat carnea de vita de pe o zi pe alta intr-un sos format din apa, otet, piper, dafin, sare (apa si otetul in cantitati egale, dar cred ca poti pune si vin, eu n-am avut atunci). S-a fragezit destul de bine, plus ca isi luase un gust f bun (adica mie mi-a placut [:D]). ______________ Gabi, mami de Davidush . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Whether you think you CAN or you CAN'T, [url="http://www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049"]_JURNAL DE STRUMF_ [/url]. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . either way you are right.(Henry Ford)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...