Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Torturi si prajituri (6)


Recommended Posts

Am mai facut flori azi deoarece luni am de dat 2 torturi odata. http://www.veronicascakes.blogspot.com/
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Hildegard, te-ai intrecut pe tine insati! Laura, eu zic ca data viitoare sa faci un tort cu care sa-l lasi masca[wow] pe sot. Sa te roage fierbinte dupa aceea sa-i mai faci. Iar tu sa te lasi rugata[pk] La tortul cu crema de iaurt am insiropat bine blatul. Crema ar fi fost mai buna un pic mai dulce, insa la mine s-a compensat cu "dulcele" de la glazura de cioco. Daca puneam doar frisca, cred ca ar fi fost mai buna un pic mai dulce. Nu te supara pe el[pup], s-ar putea ca observatiile lui sa fi fost pertinente. Te bagi la tortul cu migdale? Dar de prajitura nutritiva ce zici? Ai vazut reteta? Mai am de luat seminte de floarea soarelui ca sa fac reteta originala. Mi-am propus sa fac si una si alta, insa am o perioada nasoala si mi se taie cheful des. Intr-una din zile am stat 2 ore pe acest forum sa ma cert cu o oarecare. Nu sunt deloc in apele mele.[:(] Pe de alta parte mi-am dat seama ca n-o sa devin niciodata o culinareasa grozava. In curand ma voi intoarce la servici full-time si atunci bye-bye timp liber[recevere] Lyly si [copil] Alec 30 mai 2006
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Veronica, frumoase flori, poate vreodata (daca nu, la pensie) ma apuc si eu de modelat. Dar pana una alta nu am timp decat de talente ocazionale. Ne-ai cam lasat cu okii in soare cu retetele alea de torturi care le-ai facut de ziua sotului. Io cel putin intrupe blogul tau zilnic in speranta ca le gasesc, si numai ma aleg cu salivatul. Lyly, sa stii ca ma apuc de tortul ala la ...vara, cand se duc copiii in vacanta la ai mei. Io pot sari peste piscot, ca din alea sunt gata facute aici in magazin [:D]. Pai, da asa cum zici, critica pozitiva, si din ambitie si tot mai fac unul in weekend, sa-l vad pe asta cum iasa. Pai de certat te poti certa toata ziua nu numai 2 ore pe forumul asta. Era o vreme cand intram mai des, si ma bagam la topice diverse. Acuma stau cuminte la mamicile mele si la torturi, de ce sa ma enervez gratis? Oricum intotdeauna se gaseste cate una mai desteapta ca tine,orice ai face.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am uitat sa va spun ca am luat sugus( anasia stie ca ieream impreuna, sic!) si cu prima ocazie cand ma calmez o sa inceerc a modela niste floricele si frunzulite. Da, Laura, asa o sa fac si eu, la mamici si pe aici. Am fugit, ca am si eu parte de criticile mele din partea sotului...cica stau prea mult pe net. Asa o fi... Lyly si [copil] Alec 30 mai 2006
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tort cu ciocolata si crema de visine Blatul este facut din 6 oua, 6 lg zahar, 6 lg faian, 2 lg ulei, 2 lg amidon, 2 lg apa,1 praf de copt. Crema: 1 plic praf budinca cu gust de ciocolata 1 ligura amidon 300 ml lapte 80 g zahar 200 ml frisca lichida 200 g branza vaci 100 ml suc portocale 600 g visine Se amesteca amidonul cu praful de budinca si se dizolva in 3 linguri de lapte. Restul de lapte se incalzeste intr-o craticioara impreuna cu zaharul. Se adauga budinca si se ia de pe foc.Se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca cu frisca batuta spuma, branza amestecata cu sucul de portocale si visinele curatate de samburi. Eu am facut portie dubla la crema. poze:http://veronicascakes.blogspot.com/
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumim Veronica pt reteta! Spuneti-mi si mie cate grade Celsius e un foc moale? Dar unul iute? Ca pe urma pe transform eu in Fahrenheit. Nu de alta dar fac Prajitura Desteapta, si nu-s chiar lamurita cum e cu focul moale. Stiu ca ala mediu e 350F, asa ca eu am dat cuptorul la 325F, sa vedem ce iasa. Va spun mai tarziu.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Laura, cred ca moale inseamna 150 iar iute 200 gr. Celsius Hildegard, multumim pentru reteta[flo] Facui azi muffins cu fructe confiate si Philadelphia. Altceva nu mai fac, ca nu are cine sa le manance, Cupilu' nu se atinge de dulce, sotul e cumpatat,eu ma chinui cu dieta.... Lyly si [copil] Alec 30 mai 2006
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Lyly. Aproximativ am nimerit-o cu gradele. Daaar, prajitura cu pricina mi s-a cam lipt de tava, oare de ce? Pt ca uns tava cu unt, am tapetat cu faina, s-o ia naiba, am dezlipit-o cu cutitul ca sa ramana o forma cat de cat. Am studiat problema inainte de-a o coace, cu hartie de pergament nu mi s-a parut ca ar merge, ca e prea fluida. Drept razbunare, acum sunt in " proces" de fabricare a unui Rigo Jancsi- astept sa se mai intareasca glazura. Aaa si am mai facut niste saratele, au iesit minunat, desi am avut rezerve pt ca am combinat doua retete [:D]. Editez, partea de praji care arata mai bine o duc la serviciu, ca pt noi e prea multa. Si oricum Rigo Jancsi e la mare cinste, ia prioritate.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Laura, eu nu am facut prajitura desteapta(inca). Oricum, ce fel de tava ai folosit, din ce material? Azi am facut si muffins cu coniac si glazura cioco alba, reteta de pe culinar. Am notat si eu de mult reteta prajiturii Rigo Jancsi(asta iti apartine, nu?) dar nu am facut-o inca. E in asteptare. Marti fac prajitura nutritiva, exact cu ingredientele din reteta originala, cranberries, curmale, seminte in, seminte floarea soarelui, seminte dovleac, fulgi ovaz... iote ca stiu ingredientele pe dinafara[hop] asta pentru ca sunt mai deosebite. Si reteta originala de tort cu migdale, caise si zmeura a danezei este de fapt cu migdale, caise si visine...asa ca, pentru ziua de 8 martie, o sa ma incumet sa-l fac[biz] Lyly si [copil] Alec 30 mai 2006
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...