Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Torturi si prajituri (6)


Recommended Posts

  • Răspunsuri 204
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Lyly, l-am votat pe Brancusi![flo] Multumesc de urare! [pup]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La multi ani! bunicii tale veronica sa fie sanatoasa si tu la fel si sa-i mai faci si de-acum inainte numai bunatati [:D] monica mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Din nou praji nutritiva facui, insa cu faina integrala de grau si cu fructoza in loc de zahar. N-am mai omis ingrediente. Sunt obosita taaaare si nu pun poza acum. O pun maine. [alcool] Va doresc o seara minunata. Lyly si [copil] Alec 30 mai 2006 Votati-l pe Brancusi!!! http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am facut tort diplomat in ....hartii de cupcakes (briose cred ca le ziceti voi?), Le-am facut pt gradinita lui praslea, si am pus zahar verde pe frisca pt ca luni e St. Patrick's Day pe aici. Sa fiu in ton cu ei. Nu se poate duce nimic cu nuca, pt ca sunt copii alergici la nuci si altele din neamul nucilor. Asa ca asta a fost cea mai buna alegere.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Tort cu buchet de trandafiri Ingrediente: Blat simplu din 6 oua, 6 lg zahar, 6 lg faian, 1 praf copt, 2 linguri ulei.am copt 2 blaturi si apoi le-am taiat in 2 fiecare Crema: -1 cutie de finetti -800 g frisca Se varsa frisca intr-un bol, apoi se pune ciocolata finetti si se bate cu mixerul pana sta bat, adica foarte tare. Siropul: -se caramelizeaza 3 linguri de zahar, se tine pe foc pana se topeste, apoi se adauga 1 cana cu apa. S elasa pe foc pana se topeste zaharul uniform in apa. Se lasa la racit. Cu acest sirop se insiropeaza blaturile. Asamblare: -blat insiropat, crema,blat insiropat crema,blat insiropat. Glazura de ciocolata alba: Se topesc la microunde 5 cicolati albe cu o cana cu lapte mica 3 minute. Apoi se amesteca bine ca la maioneza, adica repede....pana obtinem ceva omogen. Ciocolata o varsam racita peste tort, deci numai deasupra tortului. Se acopera prima data se pune la rece 30 minute dupa care se mai pune un strat si iarasi se da la rece. Facem asta pentru ca cioclata sa se fixeze mai bine. Roata tortului o acoperim un un strat de frisca iar apoi decoram cu frisca. Deasupra am ornat cu flori din pasta de lapte praf POZE:http://www.veronicascakes.blogspot.com/
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 si 4 luni ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am facut si eu un tort, blatul este cel de la prajitura ta roz, Hildegard, insa am folosit praf de budinca cu caramel. Am pus pozele aici: http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/18340/Tort-caramel-cu-crema-de-mascarpone/ Evident, am facut si o crema cu mascarpone, stiti slabiciunea mea pentru branza asta.[il] anasia, multumesc pentru apreciere[flo] Lyly si [copil] Alec 30 mai 2006 Votati-l pe Brancusi!!! http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In noaptea de vineri spre sambata pentru ca nu am avut somn am facut un trandafir din pasta de lapte praf...e cel mov de pe tort. Stiti de cate ori l-am refacut? De 7 ori..Cred ca eram obosita, insa m-am incapatanat sa-l fac. Intindeam prea mult foaia si puneam petalele prea aproape. Doar nu eram la prina incercare! Asta s-a intamplat de la ora 2 la ora 4 dimineata...Apoi, pana la 5.30 am facut alte floricele din sugus si din pasta ramasa, dar abia dupa o ora si jumatate m-am prins cum se folosesc stantele alea[:-)))] Si, sa va povestesc cum am stricat eu 5 cico albe Primola...puneam la micro la topit, apoi adaugam lapte. Se taia imediat si se si intarea.[bang] Iarasi nu eram la prima incercare, doar am mai facut glazuri si imi ieseau perfecte! La ultima, dupa topire la microunde am pus un pic de unt...acelasi efect! Pana la urma am turnat cioco topita simplu, desi stiam ca se va intari pe tort rau de tot...insa imi pierdusem rabdarea si trebuia sa plecam cu tortul la bunei, in provincie. De ce s-o fi taiat cioco asta dupa ce am adaugat lapte sau unt? Curios de tot... Hildegard, ce tort fin si frumos, bravo! Lyly si [copil] Alec 30 mai 2006 Votati-l pe Brancusi!!! http://www.saatchi-gallery.co.uk/artvote/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...