Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

retete papanasi


Recommended Posts

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Papanasi fierti 250 gr brinza de vaci (nu stiu daca o sa gasesti aici... eu am gasit odata dar mi s-a parut tare scumpa) dar cred ca poti incerca sa faci cu ricotta cheese 1 ou intreg, 3 linguri gris, sare, 1 lingura faina, pentru sfirsit 2 linguri unt, optional pesmet. Se amesteca totul, modelezi papanasii cum vrei tu si ii pui la fiert in apa atunci cind clocoteste , la foc mic pina se ridica la suprafata . Ai grija sa-i manevrezi cu paleta sa nu se sfarme. Apoi ii tavalesti prin unt si pesmet. Papanasi prajiti 300 gr brinza de vaci, 2 oua, 3 lg faina (sau 2 faina si una gris) Se amesteca brinza cu galbenusurile si faina. Se adauga apoi albusul batut spuma. Se modeleaza si se prajesc in ulei incins sau unt. Astea sunt cele doua retete care le faceam eu ... cit a fost giza noastra mica faceam doar fierti. Aici inca nu am facut niciodata dar mi-ai dat o idee ... ca am mai facut diverse retete d'ale mele care erau cu brinza de vaca cu ricotta si a functionat ... sa vad daca papanasii or fi mai pretentiosi :) Spor la bucatareala! Happiness keeps you Sweet, Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human, Failures keeps You Humble, Success keeps You Glowing, But Only God keeps You Going
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Adriana, poate gasesti ceva aici: http://veronicascakes.blogspot.com/search/label/Dulciuri
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/"] BLOGUL MEU[/url]
[url="http://veronicascakes.blogspot.com/ "]
Veronica[/url] si [url="http://veronicascakes.blogspot.com/"]Stefan Peter[/url][bonjovi]- 07.11.2005(2 ani)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Reteta mea seamana cu cea de mai sus, insa eu pun si zahar sau, dupa caz(daca-i pentru pitic) fructoza. Asadar: 500 gr. branza, 6 oua, 6 linguri zahar(un pic sa fie vanilat), 6 linguri faina, 3 linguri gris. Se prajesc la foc mic sau se fierb, dupa ce s-au modelat in prealabil[:D] Lacri si [copil] Alec 30 mai 2006
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

in copilarie imi facea mama papanasi dupa reteta celor prajiti de mai sus si puneam peste sirop de muguri de brad si smantana...imi ploua in gura acum si habar nu am de unde sa fac rost de acest sirop acum[:D],mama il facea atunci ea.... poti sa faci branza dulce de casa,1-2 litri de lapte de vaca mai gras in fct de cata branza vrei sa obtii,pui la fiert dupa ce ai amestecat in prealabil cu cateva linguri de iaurt.lasi sa clocoteasca pana se separa branza de zer si o pui la scurs... alina mamica bulinei [url="http://www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0"]Elisa[/url] [zana](20 iunie 2007) [url="http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=31403"]povestea noastra... [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...