Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Copilul iti schimba viata si in bine si in rau


Recommended Posts

Eu si sotul meu avem o relatie de 10 ani din care 4 suntem casatoriti. El si-a dorit foarte mult un copil a insistat foarte mult desi eu nu eram inca pregatita, in sfarsit am ramas insarcinata,totul a fost perfect felul in care se comporta era grijuliu,tandru,nimic nu aveam ce sa-i reprosez. Am nascut un baietel frumos si sanatos ne bucuram foarte mult de el si suntem fericiti din punctul asta de vedere,insa toate s-au schimbat nu mai e la fel, adica nu mai e tandru nu mai e grijuliu,cel pe care-l il stiam de 10 ani s-a schimbat brusc. Nici macar nu se mai apropie de mine sa ma imbratiseze sa ma sarute sa-mi sopteasca ca altadata -te iubesc- nimic am devenit pur si simplu doi vecini care impart o locuinta.Fata de copil nu am ce sa-i reprosez,este perfect ,fata de mine s-a schimbat radical. Relatia nu mai exista, chiar ma gandesc daca ne mai tine ceva impreuna in afara de copil.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 49
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Dar comportamentul tau cum s-a schimbat? Nu cumva bebe iti mananca energia si mai uiti ca esti si sotie? Spui ca nu erai pregatita sa ai un copil...este (sau a fost in timpul sarcinii) ceva in atitudinea ta care sa-l faca pe el sa creada ca ti-ai sacrificat dorintele pentru el? Mi-e greu ca s-a schimbat brusc in momentul in care a iesit bebe la lumina.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

din titlu si citirea subiectului mie imi sugereaza ca dai vina pe bebe ca a luat viata voastra o turnura cam naspa.mai ales ca citesc ca tu nu erai pregatita de a avea un bebe. VOI va schimbati viata in rau nicidecum copilul. ce virtuosi si integri ne dam din spatele monitorului. in viata e ca la bal mascat :cand toata lumea isi scoate masca s-a dus veselia.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pentru inceput poveste-mi despre copilul tau minim 20 de propozitii. Nu conteaza ce dar minim 20 de propozitii. Voi citi cu atentie ce scrii. Apoi discutam si de sotul tau. Ok? Marius Pernes www.marius.rdsor.ro / [url="http://community.webshots.com/user/mariuspernes"]Mai multe...[/url] [url="www.romleas.ro/legi/juridic.html"]Pagina legislativa[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

MArius eu cred ca desprea ea ar trebui sa scrie cateva propozitii... Sorana [zana][gravi]20+ si [hagi]Codrin 3 ani Where there's a will there's a way! [url="http://community.webshots.com/user/lorellay15"][foto][/url] Poate va place poza mea...[url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3"][foto][/url]sunt...lo1.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu, una, nu sunt de acord cu afirmatia ca un copil iti poate schimba viata in rau. Daca viata ta a "degenerat" (scuze pentru termenul dur), e numai din vina ta si a sotului tau. Lipsa de comunicare iarasi e un motiv important. Decat sa cauti vinovati pentru situatia in care spui ca esti, mai bine il iei pe sotul tau la o discutie sincera, deschisa, si lamuriti problema. Poate el e atat de incantat de postura de proaspat tatic incat nu isi da seama ca tu simti nevoia de mai multa afectiune din partea lui. Poate tu esti atat de obosita incat te simti neglijata si nedreptatita. Indiferent de situatie, trebuie sa vorbiti. NU copilul e de vina, ci VOI DOI! Tisina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Mda... exact la fel s-a comportat si al meu... pina am fost gravida a fost foarte atent cu mine, dupa ce am nascut, m-a ignorat complet. Si eu am crezut la inceput ca aparitia copilului in viata noastra e cauza cestei schimbari. Dar nu era deloc asa. Am aflat mai tirziu ca in aceeasi perioada mai intervenise o "ea" in viata sotului meu. Si asta era adevaratul motiv. Sper din suflet sa nu fie si cazul tau... dar vorbeste cu el, afla adevaratul motiv.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...