Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Reteta crema de zahar ars BUNA!


Recommended Posts

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Parca se pun 10 oua la 1 litru de lapte....oricum sa nu pui faina ca este mult mai buna crema de zahar ars fara....trebuie sa caut si eu pe net sa vad cum se face ca am uitat.... Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) [url="www.dropshots.com/maraki"]Foto Angelo[/url] [url="www.dropshots.com/maraki1"]Angelo1[/url] [url="www.dropshots.com/maraki2"]Angelo2[/url] [url="www.dropshots.com/maraki3"]Angelo3[/url] [url="www.dropshots.com/maraki4"]Angelo4[/url] [url="www.dropshots.com/maraki5"]filmulete maraki5[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu chiar azi am facut [:D]. Se pun 4-5 linguri de zahar la caramelizat,se prelinge siropul de zahar pe peretii oalei care va merge la cuptor. Separat se amesteca un litru de lapte,2 pliculete de zahar vanilat,3 linguri de zahar si 6 oua.Eu le amestec cu tel in forma de para dar cred ca merge si tel spiralat. Amestecul asta se pune in oala de dinainte,oala care se pune in baie de abur(eu o pun intr-o tava putin adinca cu apa)si apoi la cuptor. Eu am tinut-o cam 45 min la 160 grade. Pofta buna! Alina
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Yammyyy, o sa fac si eu [:D] Mi se parea mie mult 10 oua la 1 litru de lapte [bang] Eu am facut si cu cratita direct in cuptor, zaharul ars intarit pe peretii cratitei, pui compozitia si intra la cuptor....nu s.a ars, a iesit bun [:D] Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) [url="www.dropshots.com/maraki"]Foto Angelo[/url] [url="www.dropshots.com/maraki1"]Angelo1[/url] [url="www.dropshots.com/maraki2"]Angelo2[/url] [url="www.dropshots.com/maraki3"]Angelo3[/url] [url="www.dropshots.com/maraki4"]Angelo4[/url] [url="www.dropshots.com/maraki5"]filmulete maraki5[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

8 oua, 1 l lapte, o cana de zahar, 3 pliculetze de zahar vanilat, coaja de lamaie rasa, o cana de zahar pt caramelizat (iese mai mult sirop).Procedura e aceeashi, totul amestecat bine, mai putzin zaharul pt caramelizat....shi se da la cuptor...foc potrivit pana capata o culoare auriu inchis. ppv [gravi] 6+ shi [zana]Sara Ioana (7 octombrie 2004) http://www.flickr.com/photos/27728467@N06/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu fac asa: 6-7 linguri de zahar se caramelizeaza si se intind pe fundul si peretii cratitei Separat 10 oua se bat bine cu 10 linguri de zahar, un praf de sare, 2-3 pliculete zahar vanilat si 500 ml lapte. Eu bag la blender ca nu am rabdare. Cand sunt gata (sa fie zaharul dizolvat) le traznesc in sus numita cratita tapetata cu zahar caramelizat si la cuptor. La foc mediu 40-45 min (pe verficatea, adica batul infipt in crema sa iasa curat). Intre timp, mai ard 10 linguri de zahar, sting cu 1l de apa si fierb pana scade la jumate. Siropul asta se toarna peste crema cand e gata. E colesterol pur, dar e divina! Mina si Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati din:09.09.2004 http://community.webshots.com/user/vizigotu http://community.webshots.com/user/vizigotubaiatmare [url="[url="http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655"]cronicile vizigotului[/url]"]cronica vizigotului[/url] Some people dream of success...while others wake up and work hard at it
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
citat din mesajul lui Alina
Eu chiar azi am facut [:D]. Se pun 4-5 linguri de zahar la caramelizat,se prelinge siropul de zahar pe peretii oalei care va merge la cuptor. Separat se amesteca un litru de lapte,2 pliculete de zahar vanilat,3 linguri de zahar si 6 oua.Eu le amestec cu tel in forma de para dar cred ca merge si tel spiralat. Amestecul asta se pune in oala de dinainte,oala care se pune in baie de abur(eu o pun intr-o tava putin adinca cu apa)si apoi la cuptor. Eu am tinut-o cam 45 min la 160 grade. Pofta buna! Alina
idem, doar ca pun 4-5 oua la 1 l de lapte (depinde si cat sunt de mari ouale) ce pofta mi-ati facut ...........
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu pun 8 ou la 1 l de lapte si iese excelenta..[pofta]...maine fac si eu, n-am mai facut de 1000 de ani[:D] [mamica]Madau si [zana]Alexia Miruna (15 dec 2005) [url="http://www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/"]poze pana la 1 an[/url], [url="http://www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/"]de la 1 la 2 ani[/url], [url="http://www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/"]PARTY 2 ANISORI [/url] [url="http://www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau"]povestea nasterii Mirunei[/url] [url="http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url"]filmulet aniversar [/url][i] filmuletze poznase [url="http://www.dropshots.com/madau"]1[/url] si [url="http://www.dropshots.com/Miruna"]2[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...