Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Vargabeles si alte retete unguresti


Recommended Posts

Asa e Luna, cu rantas de porc se gateste in zona de unde vin eu, la tzara si se prajeste faina pana e maronie...nu e sanatos ai dreptate! Eu gatesc cu ulei si prajesc faina putin de tot, doar cat sa aiba putin gustul acela de rantash. Si nu gatesc frecvent, doar cand mi se face dor de o mancare ungureasca [;)]. [url="http://vorbele.blogspot.com/"] vorbe de copil...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url]
[url="http://www.nazdravani.ro/"]nazdravanii[/url],[url="http://site.neogen.ro/alinasabau/index.html"]Alina [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Rintasul nu-i sanatos deloc, dar eu nu stiu sa fac unele ciorbe fara rintas: lucicosul, ciorba de fasole boabe cu afumatura, etc, am incercat sa le fac doar cu ingroseala- faina cu apa, dar nu aveau nici un gust, asa ca prefer sa fac un rintas fara ulei: pun faina direct in cratita si o las sa se caleasca putin-nu foarte mult, sa nu devina maronie; azi am prestat un papricas de pui cu smintina si mamaliga...mmmm http://www.floriinro.ro/ credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ana,ai dreptate rantashul este nesanatos si se digera greu.Eu am probleme cu fierea si din proprie experienta zic asta .Uite cum fac eu cu rantasul ca sa nu fie asa de greu.Pun faina si uleiul si il las numai un pic la incalzit ,pana incepe sa faca spuna,si il si dizolv,nu las sa se prajeasca faina. Anca ,da stiu despre ce zici tu ,se numeste Haiosh.Revin cu reteta daca o gasesc.Cred ca se face cu "seu" de porc sau osanza sau nu stiu cum ii zice in romana[:D].Dar se poate face cu untura sau margarina. cylyche [mamica] lui Eduard (16.08.2007)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

gasiti [url="http://www.dreammachine.biz/allrecipes.html"]aici[/url] toate specialitatile bucatariei maghiare - pacat ca nu sunt si retetele dar de kati teszta va amintiti? mi s-a pus tare pata - chit ca sunt la dieta de mentinere dupa Scarsdale ma duc sa cutreier prin sertar -poate am reteta mamei Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Luna, retetele le poti avea daca comazi cartea [:D]. Din pacate la haiosh nu ma pricep, nu am reteta dar o pot cere daca o vreti. Insa e foarte greu de facut, ia cam o zi intreaga. Si trebuie neaparat sa ai osanza, fara ea nu ies la fel de bune...ies mai tari. Cu osanza se topesc in gura... Mi-am mai amintit de o reteta pe care o fac mereu de Paste, e foarte gustoasa cu carne de miel-oase si cap sau pe oase de pui: Supa de macrishSe fierb oasele in apa cu sare si se spumeaza ca sa nu se tulbure. Cam o jumatate de kg de macrish(la noi se gasea la piata de legume) se curata de codite si se spala, apoi se pune la fiert in zeama de carne. Se adauga si orez dupa gust, ca sa fie supa mai groasa. Se fierbe cam 15-20 de min. apoi se ia de pe foc si se adauga 2-3 galbenusuri de ou frecate bine si lungite cu putina zeama. Se lasa acoperita oala 10 min. si se serveste cu smantana. Atentie cand incalziti supa sa nu dea in clocot pentru ca se coaguleaza galbenusul. Si o mancare pe care o fac la micul dejun: Paine invelita in ou-Bundas kenyer: Se bat cu furculita 3-4 oua si se adauga putin lapte, se tavalesc prin ele felii de paine care se pun la prajit in ulei bine incins. Se servesc calde cu ceai cu lamaie. [url="http://vorbele.blogspot.com/"] vorbe de copil...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url]
[url="http://www.nazdravani.ro/"]nazdravanii[/url],[url="http://site.neogen.ro/alinasabau/index.html"]Alina [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ah da, stiu de kati teszta dar nu am reteta la mine, am sa o rog pe mama sa mi-o scrie si daca nu o are nimeni intre timp, am sa o postez. [url="http://vorbele.blogspot.com/"] vorbe de copil...[/url] [url="http://salmi-foto.blogspot.com/"] Hobby[/url]
[url="http://www.nazdravani.ro/"]nazdravanii[/url],[url="http://site.neogen.ro/alinasabau/index.html"]Alina [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

de haios nu m-as apuca nici eu - intr-adevar prea multa treaba... in schimb ieri am gasit Kati teszta - deci o prajitura pe lista de asteptare [pofta] in cautarile mele am dat si de zserbo - [olala] dar cand il pregatesc chiar nu stiu mihaela,bundaskenyer nem mancat de un veac - nu-i cunosti cumva varianta [;)] dietetica?![q] o sa-l pregatesc intr-o zi de "rasfat" - poate ii va place si fetitei mele
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by Ana Stroe ciorba de fasole boabe cu afumatura
[bicla] tare buna ar fi si reteta [flo] e ciorba mea preferata insa mie nu imi iese asa de bine la gust - bine nici nu am la indemana afumatura am adus in vara niste cuburi Knorr cu aroma de ciolan afumat dar nici pe departe nu sunt ceea ce ar trebui sa fie Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...