Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

snitele


Recommended Posts

Am fost plecata cateva zile intr-o excursie. Am mancat pe la diverse restaurante si mi-am amintit ca mie nu-mi ies niciodata snitelele la fel de bune [bang]. Habar n-am unde gresesc, de ce, de ex., snitelul de pui nu-mi iese la fel de fraged si bun ca la restaurant? Plus ca oul nu vrea, pur si simplu, sa stea lipit de carne. Clar ca e ceva ce nu fac cum trebuie. Voi cum procedati? [url="http://www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049"]JURNAL DE STRUMF[/url] “Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 24
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Carnea batuta ,sarata piperata se da mai intai prin faina,apoi prin ou batut apoi prin pesmet!Mie imi ies intotdeauna bine cu compozitia asta! Daca le vrei pariziene,adica cu amestec de faina,ou si apa,asa ca ciulamaua,tot trebuie sa le dai prin faina mai intai ca sa se lipeasca alea de ele! [url="http://good-times.webshots.com/photo/2472625500065259957quuNVO"]asa [/url]arata ale mele! "La vita e bella" [url="http://good-times.webshots.com/album/554112020rwFQkV"]De mancare[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/561990338AvaDut"]Iarna pe ulita[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc, Valentina. Ale tale arata super. Intrebare: carnea se prajeste inainte? Eu am incercat si asa, si asa, adica neprajita inainte. Daca nu o prajesc, se arde oul (normal, carnea se face mai greu...) [zid]. [url="http://www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049"]JURNAL DE STRUMF[/url] “Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Nuuu,n-o prajesc!Bate carnea bine si incearca asa cum am spus eu si o sa iasa bine!Sa nu dai focul foarte tare,sa fie moderat! "La vita e bella" [url="http://good-times.webshots.com/album/554112020rwFQkV"]De mancare[/url] [url="http://good-times.webshots.com/album/561990338AvaDut"]Iarna pe ulita[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

La snitelele clasice fa asa cum a spus Valentina. Daca vrei ceva mai deosebit fa Chicken parmesan, eu nu demult am descoperit reteta pe net si am facut deja de 2 ori. Reteta suna cam asa: 2 piepturi de pui se transeaza la dimensiunea dorita, se bat nitel, apoi se condimenteaza pe ambele parti (eu folosesc ceva condiemnte speciale ptr carne de pui de pe aici) se acopera cu plastic si se pun in frigider. Intre timp bati 3-4 oua cu o lingura si jumatate de mustar. Pe un platou amesteci 4 linguri de pesmet cu 3 linguri de brinza parmesan (rasa marunt). Incingi tigaia, pui ulei si astepti sa ajunga la temperatura optima ptr prajit (asta e secretul, ca daca uleiul nu e incins suficient "fuge" oul de pe carnita) si tavalesti cite o bucata de carne prin ou, pesmet&parmesan iar ou si le arunci in tigaie. Le prajesti la foc potrivit intorcindu-le de 2 ori (cel putin eu asa fac). Ies bestiale ! Bafta si sper sa va placa. Happiness keeps you Sweet, Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human, Failures keeps You Humble, Success keeps You Glowing, But Only God keeps You Going
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

faina-ou -pesmet pt .snitel vienez(eu nu bat carnea,ci doar o pun mai subtire taiata,ma refer la cea de pui) si faina,ou si apa in amestec pt snitel ca la mama(adica parizian),in ulei incins,la foc moderat,lasate pina se fac aurii si apoi intoarse,scoase pe servetele absorbante si mai storc si lamiie pe ele! si inca un fel:faina,ou,fulgi de porumb maruntiti,sfarimati cu mina-ies delicioase si f. aspectoase! alison,mami de simonhttp://b3.lilypie.com/ouVHp2.png
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Fetelor, multumesc mult pentru raspunsuri [flo]. O sa incerc chiar in seara asta, cred ca o sa fac cate 1-2 din fiecare, sa vad care iese mai pe gustul meu si al sotzului. Oricum, toate par delicioase. [url="http://www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52049"]JURNAL DE STRUMF[/url] “Toata lumea stie ca anumite lucruri sunt irealizabile, pana cand vine cineva care nu stie acest lucru si le realizeaza.” (A. Einstein)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

eu las carnea de pui mai groasa,nu o bat la refuz,o las sa se "scurga" bine.o dau prin oua in care am batut putina faina si am pus si condimente si apoi prin pesmet sau fulgi de porumb zdrobiti bine, o pun in uleiul fff bine incins(deobicei ulei de masline,sunt fan) si nu o las mult,asa sa capete crusta nu sa se faca maronie,atunci inseamna ca a inceput sa se arda.... asa le fac eu si imi plac,pofta buna! am mai furat idei si de la ce au scris fetele mai sus[:D] alina mamica bulinei [url="http://www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0"]Elisa[/url] [zana](20 iunie 2007) [url="http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?member=31403"]povestea noastra... [/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu folosesc si faina de cartofi si imi iese snitelele foarte crocanteeee Reteta e de la o prietena chinezoaica ,am mancat o data intr-un restaurant chinezesc si ma indragostisem de acele snitele "Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...