Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cum pastrati branza?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

parintii mei (fermieri de multe generatii) pastreaza brinza acum in congelatoare; pachete cintarite la 1kg, inchise in pungi ermetic; asa am invatat si eu, cumpara aici tuburi de brinza de capra greceasca (manouri), o fac pachetele mici si le pun in congelator, de unde scot seara cite unul pentru a doua zi-se maninca intr-o zi un pachetel; off-topic: cind eram mica parintii mei o bateau in bidoane cu frunze de hrean deasupra, pe care le coborau cu fringhii pe fundul fintinii; am avut surprinderea sa constat ca si aici in nordul Qc-ului la Saguanay, unde se produc cele mai bune soiuri de brinza de aici tot asa o pastreaza si acum unii, traditional: pe fundul riurilor sau al goilfului in pachete ermetice. http://www.floriinro.ro/
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
citat din mesajul lui Ana Stroe
parintii mei (fermieri de multe generatii) pastreaza brinza acum in congelatoare; pachete cintarite la 1kg, inchise in pungi ermetic; asa am invatat si eu, cumpara aici tuburi de brinza de capra greceasca (manouri), o fac pachetele mici si le pun in congelator, de unde scot seara cite unul pentru a doua zi-se maninca intr-o zi un pachetel; off-topic: cind eram mica parintii mei o bateau in bidoane cu frunze de hrean deasupra, pe care le coborau cu fringhii pe fundul fintinii; am avut surprinderea sa constat ca si aici in nordul Qc-ului la Saguanay, unde se produc cele mai bune soiuri de brinza de aici tot asa o pastreaza si acum unii, traditional: pe fundul riurilor sau al goilfului in pachete ermetice. http://www.floriinro.ro/
Ana draga,dar decongelata nu se faramiteaza? Daca se pastra in fantana inseamna ca rezista la temperatura constanta si joasa;oare cat sa fie in fantana temperatura?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu cand am mai multa o pastrez impachetata in ziar si apoi in punga de plastic, fiecare bucata.Se pastreaza foarte bine in ladita de legume de la frigider![flo] Anto [8**] "Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!" [:D]"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"[:D] [url="http://community.webshots.com/user/antosit?vhost=community"][foto][/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
citat din mesajul lui antosit
Eu cand am mai multa o pastrez impachetata in ziar si apoi in punga de plastic, fiecare bucata.Se pastreaza foarte bine in ladita de legume de la frigider![flo] Anto [8**] "Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!" [:D]"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"[:D] [url="http://community.webshots.com/user/antosit?vhost=community"][foto][/url]
Tusul de tipografie are plumb si e foarte periculos.Impacheteaza in altceva. dulcetica
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Aici se poate cumpara si la galetuse, cu bucati de 1 si 2 kg, astfel putindu-se pastra la frigider mai multe luni si tai cite o bucata. Poate poti sa mergi cu o galetusa cu capac, atunci cind cumperi, si sa ceri sa-ti puna si zer in galeata sa acopere brinza, nu cred ca te-ar refuza..
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

daca am o bucata mai mare de cas, o frec pe deasupra cu sare mare (grunjoasa) si o pun pe o farfurie sau intr-o hartie la frigider; se pastreaza proaspat cateva zile; daca vreau mai mult timp, luni chiar, il pun la pungi, in congelator sau il framant cu sare si il pun pe o folie de plastic alimentara, rulez ca pe o rulada si bag la ciongelator.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...