Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Retete cu file' de peste


Recommended Posts

Am o reteta dupa care le pregatesc file'-ul fetitelor mele (si care le place mult) dar as vrea sa mai stiu si altele, sa le mai diversific si lor meniul! [pofta] reteta mea: pun fileul dezghetat pe o folie de aluminiu, il sarez putin (la bbei sub un anisor se poate exclude sarea), presar patrunjel verde tocat marunt-marunt, picur cativa stropi de ulei de masline si, la sfarsit, acopar cu felii subtiri de lamaie. Impachetez pestele in folie si-l pun la cuptor, pe un gratarel asezat in tava, pentru 20-25 min., la foc mediu. Opresc focul si il las acolo inca vreo 10 min. E delicios si racoritor, papusile mele il adora cu piure de cartofi amestecat cu iaurt. Astept si alte idei! [:)] ___________________________________________________ Dalina, mami de minuni gemenute Anita & Miriam (29.06.2006) http://s292.photobucket.com/albums/mm33/dalinaGMN/ http://ro.fotoalbum.eu/dalina "Nu crede in miracole. Bazeaza-te pe ele!"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

  • 2 months later...
Buna, Subiectul e mai vechi, dar eu acum l-am vazut. Unde locuiesc eu nu prea gasesc decat filet de peste. Eu il fac ori pe gratar, ori la cuptor. Il prefer pe cel la cuptor pt ca nu iese uscat. Eu iti spun reteta mea, tu o poti adapta la cum mananca fetitele. Asez pestele in vas de Jena, il sarez, condimentez (oregano, condimente speciale de peste, piper, tarhon etc), il acopar cu apa pe 1/2, asez felii subtiri de lamaie deasupra si il bag la cuptor acoperit cu folie de Al. Spre final pun uneori si bucatele mici de rosii (sau din conserva). Se face astfel un sosulet f bun. In functie de dispozitie pun si usturoi. De la reteta asta de baza poti face combinatii cate vrei. E bun cu cartofi natur, copti etc... sau cu orez. Sa aveti pofta!!
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Deasupra pestelui in folia de aluminiu maai poti adauga ciupercute, ceapa, usturoi, sparanghel, sos de rosii, ce va place... Eu il mai fac pane, sau La plansa, cu mujdei de usturoi cu mult patrunjel, sau In crema alba(besamel) cu raci, sau alte fructe de mare, sau peste umplut, cele 2 fileuri sa le lasi netaiate...si le umpli cu sunca, cascaval, si oregano, sau File gratinat(cu cascaval deasupra), sau File in sos de portocale...(besamel, in care in loc de lapte adaugi lapte amestecat cu portocala stoarsa, smantana, supa de peste concentrata, usturoi si patrunjel). La sfarsit se pune putin la cuptor. La copilasul meu ii fac linte cu peste. (linte, morcov, cartof, ceapa, ardei, si in ultimele 5 min adaug pestele ca se desira daca-l fierbi mult.) Dbunny si [copil] Daniel [url="http://www.flickr.com/photos/dbunny/sets/"]poze Daniel[/url] I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am vazut eu la tv o reteta dementiala; eu o fac cu pangasius. In tigaie, in putin ulei calesti praz (eu am pus ceapa pestisori), morcovi (taiati rondele) si ciuperci. (poati sa mai pui telina, eu zic ca merge) Stingi cu vin (acolo zicea si cu vermut, dar eu am lasat doar vin). Toata compozitia o pui intr-o tava termorezistenta, peste pui pestele si deasupra smantana cu mujdei de usturoi. Las la cuptor cam 10 min. Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan [bonjovi] (11.03.2003) si Victor [bibe] (12.07.2007) "unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...