Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

miros de urina


Recommended Posts

cu ce scoateti mirosul de urina de pe un covor facute de catei? eu am un catel care se mai scapa in casa si ma dispera mirosul pe urina ....am spalat covorul si parca miroase mai tare....ce sa fac acum stiam de otet si am folosit din plin la spalat..... da-tzi-mi niste sfaturi va rog Corina ,[zana] [url="http://photos.yahoo.com/nagy_corina2000"] Stephanie[/url] + duggy Totolino prostolino "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

daca era asa usor le aruncam toate din casa, dar stau intr-un apartament cu mocheta.......si nu-mi permit deocamdata sa-mi pun parchet[bang][bang][bang][bang][bang][bang][bang][bang][bang][bang][bang][bang][bang][bang][bang][bang][bang][alcool][alcool][alcool][alcool][alcool][alcool][alcool][alcool][alcool][alcool] Corina ,[zana] [url="http://photos.yahoo.com/nagy_corina2000"] Stephanie[/url] + duggy Totolino prostolino "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

sint niste spray-uri speciale la pet shops, cauta urine dog spray pe google. de exemplu http://www.odordestroyer.com/Merchant2/merchant.mvc?Category_Code=Dogs&Screen=CTGY undeva in josul paginii www.help-ema.puls-il.ro - povestea Emei http://kittyland.dyndns.org:8180/ema/ - bijuteriile printesei Ema
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
citat din mesajul lui ina_nz
iese, si inca mai usor decat crezi ... vanish lichid pt covoare... uzi binisor covorul si il las o zi intreaga afara la aer sa se usuce. apoi il aspir. Iti garantez ca nu mai miroase. Stiu pt ca am si pisica si catel. Bafta [flo] ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

si unde gasesc eu vanish liquid? offf am dat cu toate solutiiile posibile si imposibile, dar nu am rezolvat mare lucru din pacate, cred ca o sa fac o gaura in mocheta acolo, o sa o tai, mai ramane sa gasesc tratamentul pt lemnul de dedesubt.....[bang][bang][bang][bang][alcool][alcool][alcool][alcool] apoi cred ca o sa imbrac in silicon....oare merge? alte solutii? Corina ,[zana] [url="http://photos.yahoo.com/nagy_corina2000"] Stephanie[/url] + duggy Totolino prostolino "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ah, ai lemn dedesubt...acolo s'ar putea sa fie problema, nu neaparat la mocheta... Eu in ro am covoare persane... stii tu, ca la mama acasa [:D]. si covorul meu dupa ce l'am spalat inca mai mirosea (avusese pisoiul din generatiile trecute coltul lui preferat unde mai facea [bang] ) dar dupa ce am dat cu vanish si l'am lasat o zi la aer a iesit. Vanish pt covoare am gasit in UK. Acolo nu este? Oricum, cred ca pb ta este de fapt lemnul de sub mocheta :) ----------------------------------------------------------------------- „timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

oare cum sa-l tratez? am un apartament frumos unde stau- cu chirie, binenteles, si nu m-as muta pt asta....si oricum daca m-as muta cred ca ar trebui sa platesc reparatiile daca miroase asa...... Corina ,[zana] [url="http://photos.yahoo.com/nagy_corina2000"] Stephanie[/url] + duggy Totolino prostolino "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...