Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Baitul pentru fragezirea si aromarea carnii


Recommended Posts

  • Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Eu il prepar cam le fel pt toate carnurile: pun intr un bol mare 2 kiwi taiate felii, mustar, piper, sare, mirodenii dupa gust si plac si ce am pe stoc in casa, ulei de masline, apa si las la frigider pana a doua zi. ________________________________________ Daria & [zana] [url="http://family.webshots.com/photo/2101180020059491989HUtsSY"]GIULIA(2004 08 16)[/url] [url="http://good-times.webshots.com/photo/2720628280059491989seZdoY"]arta la 3,4 ani[/url] dans la 3,9 ani [url="http://es.youtube.com/watch?v=rZyUDQeitzc"]1[/url] [url="http://es.youtube.com/watch?v=ePI4eTN0PwM"]2[/url] [url="http://es.youtube.com/watch?v=Wtaq4mLAYIc"]3[/url] [:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am aflat pe DC ca, avand un continut fff mare de vit C, fragezeste carnea [;)] ________________________________________ Daria & [zana] [url="http://family.webshots.com/photo/2101180020059491989HUtsSY"]GIULIA(2004 08 16)[/url] [url="http://good-times.webshots.com/photo/2720628280059491989seZdoY"]arta la 3,4 ani[/url] dans la 3,9 ani [url="http://es.youtube.com/watch?v=rZyUDQeitzc"]1[/url] [url="http://es.youtube.com/watch?v=ePI4eTN0PwM"]2[/url] [url="http://es.youtube.com/watch?v=Wtaq4mLAYIc"]3[/url] [:D]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Bait pentru pieptul de pui: tai pieptul de pui fasii mai groase, il dau cu sare, cimbru si piper. Apoi amestec zeama de lamaie cu ulei de masline plus putina sare si cimbru si le bat bine pana se face ca o maioneza mai subtire. Las pieptul de pui cateva ore in bait dupa care il frig pe gratar dar nu foarte tare sa nu se usuce. Este foarte bun. Daniela
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu folosesc mereu altceva, depinde de felul de carne. Acum pregatim de un steak de vita si am facut asta: 1/2 cana ulei 1/4 cana sos soia 1/4 cana otet de vin rosu sucul de la o jumatate de lamiie 1.5 linguri sos Worcestershire 1/2 lingura piper 1 lingura mustar dijon 1/2 ceapa, taiata solzisori 1 catel usturoi - minced (tocat?!)[:D] 1/4 lingurita zahar brun Va spun miine ce a iesit, ca steak-ul il mincam in seara asta. Zilele trecute am facut aripioare la gratar, acolo am folosit alte ingrediente. De aia zic, e prea vag subiectul asta. The best thing you can do for your children is to love your wife.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
citat din mesajul lui asi
Ramona cum a iesit steak-ul? Mami de [url="http://b5.lilypie.com/qZc8p2.png"]Razvan(07 martie 2004)[/url] si de [am] Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Excelent! Copilul il adulmeca si a zis ca miroase a cirnati. Cred ca a fost un compliment.[:D] The best thing you can do for your children is to love your wife.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...