Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Clonarea umana


b.nica

Recommended Posts

  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Dumnezeu lasa sa se-ntample doar ce VREA sa se-ntample; d-aia-i Dumnezeu, NIMIC nu se-ntampla fara vrerea Lui; deci Hitler, Hirosima sau Ebola sunt de la El. De ce? El stie... "Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
citat din mesajul lui ham
Dumnezeu lasa sa se-ntample doar ce VREA sa se-ntample; d-aia-i Dumnezeu, NIMIC nu se-ntampla fara vrerea Lui; deci Hitler, Hirosima sau Ebola sunt sunt de la El. De ce? El stie... "Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."
Hitler era un om bolnav.Un OM deci. Hirosima e locul in care alte minti bolnave au ucis o multime de oameni. Ebola este o boala,care loveste mortal. Daca DD vrea sa injumatateasca populatia pamantului,foloseste natura.Un potop,un foc,un cutremur.Adica lucruri care chiar nu pot fi controlate de oameni. Nu cred ca Dumnezeu alege sa se foloseasca de un nebun ca hitler pentru a ucide oameni.Pentru ca DD nu are nevoie de ajutorul lui hitler. La fel,nu cred ca DD da o boala ca asa are el chef,ca mai apoi peste ani sa permita gasirea leacului.Iar nu are sens.(pentru mine,evident) Ca o concluzie,hitler,bomba,boala sunt ingaduite de DD dar nu pentru mult timp.Nu inseamna ca el le produce.Le produce omul,care vrea sa fie atoatestiutor si innebuneste sa aiba puterea.Iar DD solutioneaza acest avant,odata si odata.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
citat din mesajul lui ladyJ
Ham,tu crezi in destin sau in liberul arbitru?
Din clipa cand, cu voia Domnului, am gustat din Cunoastere, avem acces la liberul arbitru. Apropo de ce crezi tu despre uneltele de care se foloseste Domnul, noi, oamenii, ne dovedim a fi una din uneltele preferate a lui Doamne-Doamne (vrei-nu vrei, n-ai cum sa nu recunosti ca suntem de luat in seama), chiar mai ceva decat dezastrele naturele (ia uita-te la depopularea a 3 continente, facuta cu crucea-n mana si-n numele Domnului, niciun "naturel" nu putea sa fie un killer atat de eficient!). Asa ca si Hitler e tot de la Dumnezeu, incercare cum zice mamaia mea. Revenind la clonare, odata ce clona are suflet, chiar indirect, dar este tot o Creatie Divina (cum si rasele create de om prin selectie sunt tot Creatie Divina in final, doara boul si magarul ii gasesti in Biblie, si nu ma refer la aia salbateci, coborati de pe Arca lui Noe); diavolul ia suflete, le perverteste, da' nu poate da viata! (asta-i doar apanajul Dumnezeirii) "Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
citat din mesajul lui ham
[quote]citat din mesajul lui ladyJ
Ham,tu crezi in destin sau in liberul arbitru?<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote"> Din clipa cand, cu voia Domnului, am gustat din Cunoastere, avem acces la liberul arbitru. Apropo de ce crezi tu despre uneltele de care se foloseste Domnul, noi, oamenii, ne dovedim a fi una din uneltele preferate a lui Doamne-Doamne (vrei-nu vrei, n-ai cum sa nu recunosti ca suntem de luat in seama), chiar mai ceva decat dezastrele naturele (ia uita-te la depopularea a 3 continente, facuta cu crucea-n mana si-n numele Domnului, niciun "naturel" nu putea sa fie un killer atat de eficient!). Asa ca si Hitler e tot de la Dumnezeu, incercare cum zice mamaia mea. Revenind la clonare, odata ce clona are suflet, chiar indirect, dar este tot o Creatie Divina (cum si rasele create de om prin selectie sunt tot Creatie Divina in final, doara boul si magarul ii gasesti in Biblie, si nu ma refer la aia salbateci, coborati de pe Arca lui Noe); diavolul ia suflete, le perverteste, da' nu poate da viata! (asta-i doar apanajul Dumnezeirii) "Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."
Referitor la cruciade,ma gandesc ca DD,cat e el de Dumnezeu, a stat asa mirat vreo cativa ani si nu-i venea sa creada alunecarea in care a cazut omenirea in numele lui Apoi a ingaduit incercarea islamizarii,tot in numele lui. Apoi s-a plictisit DD de ignoranta oamenilor dar cum e el bun, mai inchide un ochi si nu ne face una cu universul...inca. Ca rabdarea lui DD se spune ca e nemasurata. Daca tu,Ham, consideri ca avem liberul arbitru,atunci eu consider ca DD ne lasa sa facem ce alegere vrem noi si nu este el cel care intervine in dezastrele provocate de om. Ca decizia de ´´liber´´ a fost luata deja demult. Scopul nu-l stim inca.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...