Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Plasament de urgenta


Recommended Posts

Fetelor ,care ati trecut printr-un plasament de urgenta ,puteti sa imi spuneti dac a trebuit sa faceti ceva acte si din nou evaluari psihologice sau materiale ? Cam cat a durat pana v-a dat copilul dupa ce ati facut cererea ? As dori cateva sfaturi daca se poate ! Multumesc! Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem, dar ne pot calauzi in viata.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Cei mai activi membri în acest subiect

Zile populare

Nu am trecut [pana la urma] prin asa ceva, desi facusem cerere invocand starea de sanatate a copilului. M-au convins sa renunt si mi-au dat la schimb un plasament simplu. Plasamentul de urgenta este reglementat de Legea 272 din 2004. Da o cautare, ca nu mai tin minte toate amanuntele. Si oricum, DPC-urile interpreteaza in felul lor... Ce stiu, in principiu, este ca: el trebuie confirmat de instantele judecatoresti in 48 ore. Asta inseamna ca cei de la DPC sa se dea peste cap sa faca toata documentatia si sa o si depuna la instante...intr-un timp record. Lucru pentru care nu or sa iti fie deloc recunoscatori... Nu-ti mai trebuie alte acte si evaluari. Daca te mai intereseaza ceva, spune-mi.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ali-clau..noi am trecut prin plasament de urgenta, insa atentie la fiecare DPC poate fi diferit, desi legea e una... Noi aveam atestat la ei si totusi ne-au cerut o parte din actele care erau depuse la dosar, caziere, copii dupa buletine, dupa atestat si decizie, certificat de casatorie... nu-mi mai amintesc exact tot..pt ca eram in al noualea cer. Dar cam astea sunt. Ideea e ca noua nu ne-au cerut aceste acte decat dupa ce ni s-a aprobat intai verbal plasamentul de urgenta intr-o discutie cu directorul Dpc, pentru ca...numai el aproba plasamentul de urgenta! Apoi am depus cererea, apoi am scris o declaratie pe proprie raspundere la ei si apoi ne-au cerut actele, nu altele decat cele pt atestat, deci nu ne-am facut probleme. Din ziua cererii de plasament de urgenta, cam in 3-4 zile am luat fetitza acasa, pt ca asta inseamna ca e de urgenta, deci in 2-5 zile trebuie sa va dea copilasul acasa. Plasamentul de urgenta nu se aproba de instanta judecatoresca ci de comisia interioara DPC-semnat de director, apoi Dpc-ul are obligatia in 24-48 de ore sa depuna rapid actele in instanta pt plasament simplu...si apoi va vine acasa o citatie cu data in care sa va prezentati la judecatorie pt proces. Si noua ne-au propus plasamentul simplu, dar acest dureaza cel putin o luna si se rezolva in instanta si nu am acceptat pt ca era riscul sa o pierdem si o plece in asistenta maternala. Cam asta...daca mai ai intrebari...cu placere... Mult succes!!! [url="http://www.onetruemedia.com/shared?p=50421ce0af62c19928491d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url"]Poze si filmulete-Sabina Teodora[/url] anda[bis] "daca dragoste nu e...nimic nu e"
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...