Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Americancele gatesc - 3


Oaspete marius

Recommended Posts

  • Răspunsuri 208
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Din categoria rapid si bun eu am mai prestat in ultimele zile: - pasta de peste (cod, ceapa verde, tulpina de telina, unt, mayo, sare, piper, totul amestecat in food processor) - pate de ficat (ficati de pui facuti sub capac cu ulei, ceapa si vin rosu apoi mixat totul in food processor cu unt, sare, piper)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Chiar azi am cumparat ficat de pui. Nu m-am gindit pina acum sa fac ficat. Eu vroiam sa-l fac cu orez, ca asa n-am mai mincat demult. Am luat t-bone steak, asta cred ca-l facem in seara asta. Am mai avut unul recent, a fost atit de fraged si gustos ca parca nu mi-a trebuit nici salata, nimic! The best thing you can do for your children is to love your wife.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Am avut ieri musafiri si bineinteles ca trebuia sa incerc o noua reteta. Norocul meu ca a iesit excelent. Chicken Alfredo Paste - pene, le fierbeti normal. Sos: 4 linguri unt 1 cana heavy cream ( half&half daca vreti mai putina grasime) 2 cani cascaval( am folosit swiss) 1/2 cana parmezan Intr-o oala mai mare puneti untul. Dupa ce se topeste adauga Heavy cream. O lasi pana devine hot dar sa nu fiarba( doar simmering) si adaugi cascavalul + parmezan. Dupa vreo cateva minute de simmering o sa se mai ingroase. Pui - piept, taiat in bucati mici. Pus in ff putin ulei( eu obisnuiesc sa intind uleiul cu un servetel in cratita) pentru vreo 5/7 min. Sau pana nu mai e roz la mijloc dar neaparat nu uscat. Adauga usturoi tocat si cateva fire de ceapa verde. Mai lasa un minut. Ciuperci - taiate pe latime in felii foarte subtiri le puneti intr-o cratita cu ffff putin ulei sa se friga putin. 5 minute Asparagus - bucati mai mici, la fel in cratita la foc mai mare dar cu capac - cateva minute pana se inmoaie putin dar e still crispy. Adauga Paste + pui + asparagus + ciuperci in oala cu sos si lasa-le inca 15 min impreuna. Daca le faceti cu o zi inainte sunt si mai bune - apoi incalzite la cuptor.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J
Chiar azi am cumparat ficat de pui. Nu m-am gindit pina acum sa fac ficat.
Ramona, Eu ficatul il faceam in bacon. Fiecare ficat acoperit in bacon, prins intr-o scobitoare si la cuptor. Era bun cu piure de cartofi. Asa il mancam la White Horse in Bucuresti. :)
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Oaspete
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

×
×
  • Adaugă...