Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Paine fara drojdie, aveti reteta?


Recommended Posts

  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

vrei reteta de pita arabeasca sau paine "normala"cu miez? daca-i ultima... incearca sa inlocuiesti apa cu apa minerala cu gaz ...vezi ce iese. [url="http://andreanum.wordpress.com/2008/02/08/bagajelul-de-amintiri/"]Mata Emma lupta iar cu cancerul[/url] http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true# http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Pita arabeasac se face pe grill sau in tigaie? Caut o reteta pt. paine cu miez cu toate detaliile ca nu-mi iese asa dupa ureche (am avut o tentativa in urma cu cativa ani si-am aruncat-o). [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

In fine am gasit. Mi-a luat toata dimineata, asta am gasit, voi incerca cu proxima ocazie. Paine de secara (parca asta-i "Rye" in engleza, nu?): http://chaoskueche.wordpress.com/2007/08/18/bread-baking-day-3-the-sourdough-experiment/ Pt. cine-i alergic la drojdii si are probleme cu pielea, digestia... pare a fi painea ideala... [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

ai facut-o pe cea cu ppraf de copt? dar numai 16 min la cuptor? eu as incerca asta din rye...sa-mi spui daca o incerci cum este eu as vrea reteta de paine cu masline sau paine cu ciuperci....... Corina ,[zana] [url="http://photos.yahoo.com/nagy_corina2000"] Stephanie[/url] + duggy Totolino prostolino "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Citat:
citat din mesajul lui Pucku
eu as incerca asta din rye...sa-mi spui daca o incerci cum este eu as vrea reteta de paine cu masline sau paine cu ciuperci....... Corina ,[zana] [url="http://photos.yahoo.com/nagy_corina2000"] Stephanie[/url] + duggy Totolino prostolino "Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Am faina, vreau neaparat sa o fac. Dar ia tare mult timp si starterul se porneste in cateva zile bune, ia chiar si o luna pana devine drojdie. Apoi ai drojdia ta lichida in frigider si iei din ea cand ai nevoie. Este de fapt paine "sourdough", cu drojdie naturala care este muuult mai usor de digerat. Cred ca se poat face tot felul de minuni cu aluatul respectiv, probabil ce cauti si tu... Uite ce am mai gasit intre timp: http://www.culinar.ro/forum/continut/Tehnici-ustensile-ingrediente/16277/Drojdie-naturala-lichida/ Mai este un link undeva (cu poze), dar se considera reclama. Fata respectiva o face folosind la inceput apa in care pune stafide si le lasa la macerat. Pe cea cu praf de copt, am s-o fac, dar dupa ce ma lamuresc cu cea de secara. N-am idee de timpul de coacere... [url="http://s100.photobucket.com/albums/m10/40ML/La%20tara%20americana/"]Take joy! (poze)[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...