Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ingrediente - denumirea in engleza


Recommended Posts

  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Cimbrul e thyme in engleza. Pentru rezultate eficiente si rapide, iti recomand sa cauti pe google.ro mai intii cu denumirea in romana, ca sa o gasesti pe cea in latina. Apoi dai o cautare dupa denumirea in latina pe google.com si vei gasi usor denumirea in engleza. Succes! ------------------ Numai bine, Natalia, [url="http://b4.lilypie.com/CIzqp3.png"]Vlad[/url] si [url="http://b1.lilypie.com/9KLep3.png"]Vanda[/url] [url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29"]meditind pe umarul lui tati[/url] [url="http://community.webshots.com/user/Nataltza"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc Balbina! Uite ca il aveam in casa si nu stiam ca e cimbru:) Am primit un set de tot felul de condimente la borcanele si unele nici nu le-am deschis ca mi-erau necunoscute. Cel putin dupa miros. Dar am comparat borcanasul de Thyme cu Cimbrul meu adus din Ro si se simte o diferenta. Cel din Ro miroase, pe cind asta abia simt ceva. Am si gustat un pic si nici un gust la cel ne-romanesc. O fi pt ca e vechi, sta demult in borcanel nedeschis. Fetele de peste ocean, voi simtit diferenta mare la gatit intre 'cimbrul strain' si cel romanesc?
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Eu de ani de zile "import" cimbru romanesc, pt ca thyme-ul asta de aici e o porcarie, si nu e nici pe departe inrudit cu ce stim noi. Altereaza gustul la mancare, si din ceva gustos face ceva imposibil de mancat. Fii sigura ca nu e vechi, asa e gustul lui, nedefinit si ...rau, pur si simplu. La fel si tarhonul (tarragon), cel de aici aduce doar vag cu ce esti obisnuita din Ro.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Cimbru e aici english thyme. Laura cauta la wegmans-ul din Woodbridge, are la manunchi mare si e aproape identic cu cel din Ro (poate te duci in lunch). Si mie imi aduce mama si i-a spus vinzatoarea ca daca vrea sa puna seminte trebuie sa strecoare semintele uscate printr-o sita si abia apoi sa le planteze, A L’amore che move il sole e l’altre stelle. [url="http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada"]Camera lui Marcu[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de mesaje. Andrada f bun linkul. Merci mult, mi l-am salvat! Josepine, unde ai gasit tu cimbru proaspat? ca eu nu l-am vazut inca prin magazine. La reteta de mititei aveam nevoie de traducerea cimbrului, sper sa le iasa buni prietenilor mei cu Thyme-ul de aici, pt ca la mititei cimbrul e cam ingredientul de baza.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...