Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

fetelor dragi,stie careva sa imi traduca reteta ?


Recommended Posts

Nu am nici o idee nici ce limba e..probabil sarba..ma depaseste total, va rog mult, de puteti..sa ma ajutati.[pup] PUSLICA TORTA Potrebno: Kore: 8 belanaca,440 gr. še#263;era,sok od limuna Fil: 8 žumanaca,7 kašika še#263;era,2 kašike oštrog brašna,4 dcl.mleka 300 gr. mlevenih oraha (ili 200 gr. oraha i 100 gr. prepe#269;enih lešnika),2 kesice vanil še#263;era, 3 krem šlaga od vanile. Umutiti sneg od 4 belanaca sa 220 gr. še#263;era i nekoliko kapi limunovog soka. Koru sušiti u podmazanom plehu na 150 stepeni ,30-40 min. Poterebno je dve takve kore. Ili mutiti sve odjednom i sušiti u velikom plehu pa podeliti na 2 kore. Fil: Umutiti 8 žumanaca sa 7 kašika še#263;era i vanil še#263;erom. Dodati 2 kašike oštrog brašna,naliti mlekom pa skuvati krem na tihoj vatri uz mešanje. Kada se malo prohladi dodati orahe ili lešnike i ostaviti da se ohladi. Umutiti penasto puter i dodati mu ohla#273;en krem. Umutiti šlag ,deo ostaviti za spolja da se isfiluje a ostatak dodati u krem.Filovati tortu http://www.uputstva.net/recepti/torte/puslica.htm http://www.dropshots.com/dansalici
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 weeks later...
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Uite aici. Necesar: #61607; Blat: 8 albusuri,440 gr zahar, suc (zeama) de lamaie #61607; Crema: 8 galbenusuri, 7 linguri de zahar, 2 linguri de faina necernuta, 400 ml de lapte, 300 gr de miez de nuca macinat (sau 200 gr miez de nuca si 100 gr alune prajite), 2 pliculete de zahar vanilat, 3 plicuri de frisca de vanilie (nu e clar ce este frisca aceasta – plic sau altceva) Blat #61607; Se bat 4 albusuri cu 220 gr de zahar si cateva picaturi de zeama de lamiae #61607; Blatul se coace intr-o forma din tabla unsa, la 150 grade C, timp de 30-40 de minute #61607; Este nevoie de 2 blaturi: se amesteca toate albusurile, zaharul si zeama de lamaie pentru blat si se coace totul intr-o forma mare iar blatul rezultat se taie dupa aceea in doua parti egale Crema: #61607; Se amesteca cele 8 galbenusuri cu cele 7 linguri de zahar si zaharul vanilat #61607; Se adauga 2 linguri de faina necernuta, laptele si se fierbe la foc scazut, amestecand #61607; Cand se raceste putin, se adauga nuca si alunele si se lasa sa se raceasca #61607; Se bate untul (untul nu apare la cele necesare) si se adauga la crema racita #61607; Se bate frisca, o parte se pastreaza pentru decorare iar cealalta parte se amesteca cu crema Se ung blaturile si se “asambleaza” tortul.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...