Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Totul despre cartofi


Recommended Posts

Fetelor gospodinelor, eu gatesc destul de des cartofi, dar cel mai mult salate. Am niste intrebari de la expertele in cartofi:) - ce sa fac nu se sfarime cartofii cind ii fierb in coaja? - cum ramane pireul 'comestibil' si a doua zi? - aveti vreun secret pt cartofii copti in coaja la cuptor sa nu se zbarceasca imediat ce ii scot afara? Ce secrete aveti ca sa va iasa cartofii buni buni de tot ? :) iar cine are retete deosebite cu cartofi m-as bucura sa le posteze. As vrea sa incerc si retete noi. Multumesc.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cei mai activi membri în acest subiect

Cei mai activi membri în acest subiect

Nu i fierbe asa de mult; sau ai grija ce soi alegi ptr fiert. Pireul nu ramane comestibil ptr a doua zi. Il poti combina insa cu putina faina si ou crud si faci gogosele si le prajesti in ulei. A treia nu stiu (dar te deranjeaza asta?);ai mei tot asa se fac. Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Merci Corina! bun pontul cu gogoselele de cartofi! nu ma deranjeaza asa de tare zbarcitura dar parca devin dintr-o data mai mici si parca miezul coboara in jos si ramine o pojghita tare dupa care coaja de deasupra. Nu stiu daca explic bine, dar nu imi iasa veci ca si la restaurant. O fi de vina soiul. Sintem in tara cartofului :) si la atitea soiuri cred ca eu tot pe alea nasoale le nimeresc :) ma gindesc cu ce i-or 'lustrui' la restaurant de le iasa asa de buni.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Ca sa nu se sfarame cartofii in coaja, se fierb la foc mic, fara ca apa sa clocoteasca. In general piureul nu mai este bun a doua zi, dar totusi daca insisti poti sa-i adaugi niste lapte cald cu care sa-l mai inmoi. Dar mai bine nu mai faci atat de mult incat sa ramana. Cat despre cartofii in coaja la cuptor (si mie imi plac), ii speli inainte si asa uzi ii infasori intr-o folie de aluminiu pe fiecare in parte. Eu nu prea gatesc cartofi, asa ca nu am ponturi de retete bune! [pup] Laura, mama lui Andrei [url="http://community.webshots.com/user/tcatlaura"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

chiar astazi am mancat o "mancarica" super buna si gustoasa si simpla de facut se fierb cartofii noi(mici) in coaja(evident dupa ce se spala bine) [:D] cand sunt fiert se pune unt si cascaval topit peste ei, se servesc alaturi de ceapa si catraveti murati monica Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti [url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23"]Intre Flori[/url] [:D] mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by corinadana
Sau smantana impreuna cu marar tocat peste ei... Don't throw with stones if you live in a glass house. corina mama Ralucai http://community.webshots.com/user/corinaraluca
[pofta] n-am nici smantana decat de-aia dulce si nici marar [q][:D] monica Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti [url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23"]Intre Flori[/url] [:D] mami de alex [bonjovi] si ruxi [zana] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri"]Prajituri si papa bun[/url] [url="http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/PapaDePost"]Papa de Post[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

quote:
Originally posted by tlaura
Ca sa nu se sfarame cartofii in coaja, se fierb la foc mic, fara ca apa sa clocoteasca. In general piureul nu mai este bun a doua zi, dar totusi daca insisti poti sa-i adaugi niste lapte cald cu care sa-l mai inmoi. Dar mai bine nu mai faci atat de mult incat sa ramana. Cat despre cartofii in coaja la cuptor (si mie imi plac), ii speli inainte si asa uzi ii infasori intr-o folie de aluminiu pe fiecare in parte. Eu nu prea gatesc cartofi, asa ca nu am ponturi de retete bune! [pup] Laura, mama lui Andrei [url="http://community.webshots.com/user/tcatlaura"]Poze[/url]
Merci de ponturi! Buna ideea cu folia de aluminiu. Cartofii la fiert tot la foc mic ii fierb, cred ca soiul o fi de vina, sau ii fierb eu prea mult.
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Monica, daca adaugi in smintina dulce suc de lamiie sau o lingura de iaurt, si amesteci, obtii smintina numai buna pt. mincaruri. ------------------ Numai bine, Natalia, [url="http://b4.lilypie.com/CIzqp3.png"]Vlad[/url] si [url="http://b1.lilypie.com/9KLep3.png"]Vanda[/url] [url="http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29"]meditind pe umarul lui tati[/url] [url="http://community.webshots.com/user/Nataltza"]Poze[/url]
Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Participă la discuție

Poți posta acum și te poți înregistra mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.
Notă: postarea ta va necesita aprobarea moderatorului înainte de a fi vizibilă.

Oaspete
Răspunde la acest subiect...

×   Lipire ca text formatat.   Lipește ca text simplu în schimb

  Sunt permise doar 75 de emoji.

×   Linkul tău a fost încorporat automat..   Afișează în schimb ca link

×   Conținutul tău anterior a fost restaurat.   Șterge editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini dintr-un URL.

Se încarcă...

×
×
  • Adaugă...